10

Нели

преди 10 години

Значи какво се получава: тези, които са на помощи ще получат по-високи надбавки за децата си. Тези, които работят и плащат данъци - не.Тези, които нямат и един ден трудов стаж ще получат по-високи пенсии, тези които са работили цял живот на средна работна заплата - не.

9

detelina

преди 10 години

Колкото до бюджета,ами не ви ли стана ясно-българите трябва да бъдат унищожени!Намерете в ютуб филма за плана РанЪТ И ЩЕ ВИ СТАНЕ ЯСНО!А, между другото,едни българи убиват други българи,огледайте се наоколо и сами ще се убедите!Какво ли не правят парите,ама всички сме пътници,няма вечни хора!

...... На болниците и повече пари да им дадат........ Пак на който му се налага да постъпи за лечение , НЕ ДАЙ СИ БОЖЕ , ще плаща здраво като Арменски Поп !!!! :(((( И то главно "под масата"....... Или някой "съвестен лекар" ще го "пренасочи" веднага към частната си клиника.... където пак ще плаща яко! :( А какво става ви питам.... Когато плащаш на НЕКАДЪРНИК В БЯЛО?!?! Над 50 процента са точно такива!..... :( Братя и сестри Българи , затова най вече ни ЖЕЛАЯ ЗДРАВЕ.... М_ _ната му на парите! :(

Идеята не е лоша :) Подкрепям! :) - ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА УЧИЛИЩА И КАДЪРНИ УЧИТЕЛИ - ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ - По възможност да успеят да научат децата и да ги "закърмят" с ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ И ЛИТЕРАТУРА.... А НЕ "идолите" им да бъдат разни поп фолк к_ _вентии и приходящите около тях "мутри" и "ММ бойци" :( ! ПО МАЛКО ЗА БОЛНИЦИ - Там и повече пари да им дадат.... Положението си остава плачевно! Защото НАД 50 ПРОЦЕНТА от лекарското съсловие са НЕКАДЪРНИ БИЗНЕСМЕНИ-ДАЛАВЕРАДЖИИ В БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ..:(

6

bolka

преди 10 години

До Контра - ИбрикДа, направо е невероятно - родителите с доход, по-висок с 10 лв. от миним. работна заплата, да бъдат лишени от правото за детски надбавки?Защо мълчите, родители?Ако ще да е така, тогава нека изобщо да отпаднат детските надбавки, а на работещите родители да се намалява данъка. Така и ще бъде най-справедливо - тези, които работят и не чакат наготово, да бъдат стимулирани и загрижени за издръжката на децата си. Останалите неработещи - на социални. Така ще има равнопоставеност.

5

Анонимен

преди 10 години

заглавието не отговаря на съдържанието

4

...

преди 10 години

Криза а? Военните си делят 10 млн. лв. бонуси и с евръща ранното пенсиониране !Военните и цивилните в системата на МО ще получат и тази година традиционните си бонуси. Това потвърди военният министър Ангел Найденов.Щом дойдат комунистите на власт,започват да четкат и гладят военни и полиция . Зер , кой иначе ще пази криминалните им гърбове от народа ?

3

до 1

преди 10 години

В Германия е 60% бе Тиквун не знаете какво искате.Дезинформация на всяка крачка гледай канал 1 и хоризонт и в главата ти ако остане 1 нормална мисъл ще трабва да черпиш.

2

Салахадин

преди 10 години

Що не кажете,че тая минимална я дигате,за да си сформирате чиновническа по-голяма!!Те се изчисляват на база минималната!!Ама няма кой да ви ги внася вече!!Няма толкова прости икономисти,като тези отгоре!!!

1

Анонимен

преди 10 години

А така, браво. Близо 40% от БВП в бюджета. Е няма кой да бачка при този откровен обир на икономиката.