7

Анонимен

преди 10 години

До Анонименuvajavam,te

6

БОГ НИ ДАВА ОТГОВОРА

преди 10 години

Измирането на пчелите работнички подсказва отмирането на работното население на планетата и заместването на този вид с друг-именно-търтеи-жилещи оси, вечно недоволни и ИСКАЩИ ХОРА А НЕ ТАКИВА КОИТО ДА ВКЛЮЧАТ СЕНЗОРИТЕ СИ В ДЕЙСТВИЕ.Поведението на животните ни подсказва и ИЗХОДА ЗА ХОРАТА-СЛЕДЕТЕ ЖИВОТНИТЕ ТЕ ЩЕ ВИ ПОКАЖАТ КОЙ КОЙ ЕЖивота бъка от АкулиТигриЛъвове.. които разкъсват жертвите си.Има жаби подскачащи насам-натам-тичащи коне-рядко магарета.Най-много са насекомите-бежанци-емигранти

5

Еди

преди 10 години

До дедо Йов- като са "мълзеливци" пчеларите, защо бат *** не се хване да ги гледа?Ама те хапят.Пчелите търсят чисти хора.Има мошеници крадат кошери за пари.Често и бат *** се включва.Не случайно Баба Ванга е казала,че щом загинат пчелите,ще загинат и хората.На там вървим.Софийските деца,които само смятат,че КОМПЮТЪРА прави всичко,никога няма да станат пчелари, дори земеделци.Виж вандали вече са станали.

4

Българин

преди 10 години

Аз подкряпям едканията Ви но вижте какво стана със земеделцити зърнопроизводители защо не намалят сега цената на хляба .......и ние разбираме от тия работи ......българската алчност ...българските далавери...игри и прочие.....тия субсидии са от гърба на народа.....

3

дедо Йов

преди 10 години

А стига бе кви пчели кви 5лева, ще ги подпомагат да бе да, мързеливци такива пари на готово чакат, НЕ субсидии само за едрите зърнопроизводители щото мина есенния панаир и новите луксозни автомобили са капарирани!Всякаква друга *** долна *** : животновъди, пчелари и малки зем производители да идат да си вземат 5-6 лв по някои деминимус и да си кротуват!!!Подпис: Тройната и други коалиции!

2

От чужбина

преди 10 години

По принцип пчеларите са добри и спокойни хора. Не всеки може да гледа пчели. Иска си и грижи и търпение... А наличието на пчели е изключително полезно, не само заради самия мед, а и за опрашване на плодните дървета. Без пчелите няма ябълки и каквито се сетите плодове. Редно е да се намери начин за подпомагане на пчеларството.

1

Анонимен

преди 10 години

За тютюна на електората на ДПС се намериа ок.16 млн, но за мед пари няма.Скапано продажно правителство.