16

Анонимен

преди 10 години

До Възмутената Асясъгласна съм то няма такава наглост и лицемерие

15

Простички сте

преди 10 години

Най-четените новини всеки ден са тези за чалгари, псевдо звездички и упадъка на обществото наречен ВИП. Не ви ли е срам бе дами и господа да нямате интереси и ценности, смисъл в живота си ли нямате че им се кланяте на тия фекалии и отпадъци пък и си губите ценното време да ги гледате по телевизията и да четете после статиите писани за тях ?

14

lili

преди 10 години

То такива *** като Лияна и Йоана всеки ги използва и захвърля...

13

Tir

преди 10 години

Тези, които мислят, че никой не гледа бродъра много грешат. Не само се гледа, а и смс събира. Мно-о-ого смси.

12

Анонимен

преди 10 години

Предаването Големия Смях никой не го гледа защото всички играят пред камерите!Голям ***...

11

Жоро Випа

преди 10 години

До АнонименСпоред мен никой не го гледа това нещо. Ако това са ни известните и качествени хора (не само това издание) тежко ни горко. Според мен обаче обикновенните хора от "простолюдието, които като качества и морал са на светлинни години пред тези вътре...

10

Възмутената Ася

преди 10 години

Най-голямата ...ва се възмущава , че обвързан бил бъркал под хавлията на др. жена?!?!? Егати лицемерието

9

Анонимен

преди 10 години

Някой трябва да ми плаща, за да гледам тая простотия.Толкова ли изпростяхме като народ, че въобще ги има тия,а и кой реши че това ще е интересно на всички.ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ!

8

Анонимен

преди 10 години

Терористичната организация Ал Кайда пое отговорност за излъчването на VIP Brother.

7

Анонимен

преди 10 години

Ми да, толкова няма какво да правим.

6

Анонимен

преди 10 години

Изненадана съм, че 90% от българския народ виси пред телевизорите и гледа подобни простотии. Толкова ли няма какво да правите?

5

Катя

преди 10 години

Лияна е супер красива и женствена и Тервел си й каза, че навън ще продължат да се харесват, докато в предаването изиграха това.

4

една

преди 10 години

И какво всъщност трябваше да свърши Станка?! Да стои докато я префасонират?! Разбираме, че я бутят към победата, ама тя и сама може!

3

Анонимен

преди 10 години

ПРАВ СИ ,ОСОБЕНО БОГДАН ТОМОВ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ ТВЪРДЕШЕ,ЧЕ НИЩО НЕ СЕ СЛУЧИЛО...

2

Цецо

преди 10 години

Лиана ми прилича малко на травестит... на мястото на Тервел и аз бих бръкнал под хавлията й... все пак да проверя със сигурност какво е положението там...:)))

1

Tina

преди 10 години

Това, което мен ме шокира е, че една чалгаджийка защитаваше семейните ценности, докато другите "културни и класни" хора оправдаваха бъркането под хавлия като "нещо нормално", "нещо невинно", "лек флирт".Изумена съм от сабствената си реакция, защото започнах да уважавам чалга-певиците повече от псевдо-интелектуалците.Тервел трябваше да защити достойнството на семейството си. Дано не сгафи, поне докато е в къщата.