120

Нели Тонева

преди 10 години

До УжасенаБолни мозъци...особено когато става въпрос за религии...и какво като страната ни в момента е християнска...и какво общо имат тези нещастни хора с нашето икономическо положение,с всичките ни неразбории...Единственият път по суша към Европа е БГ и Гърция,друг няма...а най важното е че тези пора не искат нищо друго,освен да отпътуват на Запад,те знаят колко струваме.Ние сме гаден народ...добре че Левски и Ботев не могат да видят докъде сме я докарали.

119

Ангел

преди 10 години

За мизерстващите българи някой от еврейските ни правителства след преврата дали толкова се е старал като сега.За тия емигранти "бежанци" дето си държат парите в турските банки и чакат всичко от нас коментарите са излишни.

118

vse oshte mi puka

преди 10 години

А жените и децата са едно много добро прикритие. И не е известно тези деца дали няма да се превърнат след 5-10 години в онези англичани и французи с известните на всички атентати.

117

vse oshte mi puka

преди 10 години

И още нещо много важно - крият документите си (абсурдно е да се разнасят из цяла Турция без документи, Босфора не могат да преминат нелегално) и само можем да предположим кои са те, тръгнали да се заселват тук след 2,5 години война чак след като се разбра, че така наречените бунтовници няма да получат желаната от тях помощ от западните държави и няма да сринат правителствените войски. Защо крият документите си? Може би имената на някои от тях фигурират в докладите като военни престъпници?

116

vse oshte mi puka

преди 10 години

С една дума БОЛЕН ЗДРАВ НОСИ - давайки предположително хиляда евра на каналджиите за да пресекат границата ни незаконно искат издръжка от българите, за много от които хиляда евра са цяло състояние!

115

vse oshte mi puka

преди 10 години

До знаещ Хората бягат НЕ ОТ ВОЙНАТА, както пишеш, а от Турция, където НЯМА ВОЙНА. Прекосяват цяла Турция, плащат не малки пари на каналджии за да стигнат до България, преминават незаконно границата, което е престъпление (не преминават границата ни бягащи от бомби!), след което искат да ги издържат (1100 лв/месец/човек) и не някак си, а по европейските стандарти (!) от джоба на злобните според теб българи, които мизерстват и една четвърт от тях нямат достъп до медицински услуги.

114

Анонимен

преди 10 години

Знаещ 141,Дааа.. "***", простаци", "омраза" .. винаги съм се чудила какъв точно е този човек, който квалифицира другите по толкова крайно обиден начин ? Знаещ 141 - сипеш обиди, а после говориш за "хората" ?? А, аз не съм ли "хората" ? Или "хората" са само тези, които всъщност те вълнуват? А, аз ако нарека, примерно Твоите хора "навлеци" ще те заболи, нали? Мен също ме боли за моята Родина днес и къде и в кого е вината няма толкова голямо значение пред много по-голямата "Картина" пред нас ..

113

знаещ

преди 10 години

Хората бягат от войната бе ***! Утре сърбите и румънците, ако ни запукат къде ще ходиме ние? Стига с вашата просташка омраза, мразите всичко и всеки. Никой не ни е виновен за състоянието на България, а самите ние сме си виновни, защото не приемаме хората заради техните качества, а заради техният произход и религия. Има много къщи свободни да им се дадат на хорта, когато свърши войната съм сигурен, че един няма да остане при крадливото, злобното и завистливото племе наречено булгари.

112

platecbezumen

преди 10 години

Докога телевизиите ще пускат клипове с мизерните условия на живот на емигрантите? Ако искат да предизвикат съчуствие да са наясно - В ПОВЕЧЕТО БЪЛГАРИ ТАКОВА НЯМА!!!! Тези "бежанци" за българите са престъпници, преминали незаконно границата и товарещи напълно излишно българската икономика!!! Не искаме да им се подобряват битовите условия, а да се предложат и вземат мерки за изгонването им от България!!!

111

Людмила

преди 10 години

До ГаляМиличка, Ботев отдавна го е казал "Свестните у нас считат за луди..." Не ме очудваш.

110

2

преди 10 години

абсолютно сте права г-жо ...трябва да се разстрелват такива политици-*** които съсипват страната си ....

109

Ужасена

преди 10 години

Хора, ужасена съм и се страхувам! Да, страхувам се че в близките 20 години страната ни или няма да я има или няма да е християнска. За това ли умряха и Левски и Ботев, Волов и Петко войвода и всички знайни и незнайни българи, които проляха кръвта си - за да ни има. Боже господи, слепи ли са ония там, умните глави! Ужасена съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

108

Анонимен

преди 10 години

Никоя българска институция не води разговор с Турция за решаването на проблема с бежанците.Министерството на външните работи какво е свършило по този проблем?

107

Ще имигрирам

преди 10 години

Ако не се вземат спешни мерки и не се спре този бежански поток с държавата е свършено...

106

Без думи

преди 10 години

Днес са в Харманли, а утре ще са във вашия град....

105

tih velikan 681

преди 10 години

Ako BG misleshe za nas,nyamashe nujda da hodya v chujbina,sega uj misli za siriicite,zashtoto shte da ima lapachka,no uvi prostite evropeici ne davat,zatui sami.Kazarmi mazarmi stroitelni voiski,diktatura I komunizum samo tui opravya horata,a tia svobodi mobodi gi ima v UK,DE,FR I t.n.GLASUVAHTE LI ZA PREDATELYA VOLEN??????AMI ZA SERGEYA?????A STOITE SI V BG I POSRESHTNETE GLADNITE SIRIICI DA SA JIVI I ZDRAVI.NALE *** NA SAPUN,A FESOVETE VUV VLASTTA,A DA VI E SLADKO

104

dimitarbt

преди 10 години

До ЛюдмилаЩе съживят само джамиите и бизнеса на ходжите.

103

ATAKA

преди 10 години

българското МВР няма как да има информация дали на наша територия не търсят убежище членове на терористични организации и частни ислямски армии от типа на Джибхат ал-Нусра, Сирийска свободна армия, Ислямска държава в Ирак и Сирия и други. Нахлуването им в България създава заплаха за националната сигурност, териториалната цялост, животът и собствеността на българите за поколения напред.Във връзка с гореизложеното Парламентарната група на Партия Атака предлага Проект за решение за затваряне на границата на България с Република Турция и Република Гърция с цел недопускане на имигранти от

102

Анонимен

преди 10 години

До ГаляЯвно разделението в главата ти е огромно, а човещината никаква...

101

Людмила

преди 10 години

Стига с тези истерии около 5 000 сирийци. Осъзнайте се колко сте нетолерантни! В Испания само има над 130 000 българи! Аз също бях там 5 години. Румънците са тройно повече, латиносите пък са 800 000! Но испанците нямат такова отвратително отношение към никого.Те дори в едно предаване благодариха на едно румънско семейство, което се заселва в едно опустяващо село и заради техните деца училището не се затваря. В България изчезват села, пустеят земи и бежанците могат да ги съживят!