43

Анонимен

преди 10 години

Вече се забелязва доста бързо разпространяваща се епидемия от остра параноя. Бог да ни опази от тези хищници които искат да погълнат държавата ни цяла! Предлагам да направим като Асад и от сега да ги изколим и изпозастреляме всичките! Сирия се отърва от 2 милиона Сирийци да се отървем и ние докато можем!

42

Анонимен

преди 10 години

До ПеткоИма договорка да ги внасят у нас,благодари на нашите политици!

41

Dora

преди 10 години

Политиците са се договорили да ги внасят у нас,няма спасение!

40

Гражданинът

преди 10 години

ТРЯБВА ДА БЪДАТ ВКАРАНИ ХОРА, КОИТО ДА ИЗВЪРШАТ ДЖИХАДА, СЛЕД КАТО РАЗСИПЯТ ИКОНОМИКАТ НИ, ТЪЙ КАТО НАШИТЕ *** И ТУРЦИ СА ТВЪРДЕ МИРОЛЮБИВИ. Чака ни война като в Сирия, само че чуждите войски ще дойдат да ни омиротворяват в полза на мнозинството мюсюлмани., защото дотогава тези "гости" които раждат по 10 деца ще са набъбнали до 1000 000 и заедно с *** и турци ще са мнозинство.

39

makedonski

преди 10 години

За съжаление тези болести не могат да ходят по онези избрали това правителство, а огромния финансов товар, болестите и терористите ще ги понасят всички. Оставка изедници български!

38

ЖИВКОВ

преди 10 години

тия циганя не са за съжаление ,доктора закъсня, пишех ви преди една година за всичко това , но е късно ,как може турсият *** да са го осъдили условно , в друга държава ги има най малко 10г, а със нашите който *** попикани престилки ,е така ,трябва да станем ние за да се спасим и от предателите и циканите всички заедно

37

акуд

преди 10 години

До Бай Хасантова се прави докато са по базите, после ще *** умници като теб

36

Бай Хасан

преди 10 години

До акуд - каква армия ? какви 5 лева ? Тя /армията / има по-важни задачи , като да си смятат пенсиите, да изписват гориво, да клюкарят през работно време и да пиянстват и не на последно място да смръкнат някоя друга магистрала.Каква армия ???????????????????

35

иван

преди 10 години

ако е така ,защо трябваше 2/3 от тях да се настанят в София ,където лесно може да пламне епидемия ,пък и джамии сега ще им се строят.

34

Анонимен

преди 10 години

само това ни трябва.как нашите управници не мислят за собствения си народ.това нормално ли е.на какво я направиха тази хубаво страна.да ги пускат тези да ходят по европа.не ги искат там ,а ние да им ставаме бариера е ние деца нямаме ли.а после се крият в парламента да не казвам ,като каво..................

33

акуд

преди 10 години

най ще е добре да се обяви военно положение и да се вади армията

32

Анонимен

преди 10 години

Хм, защо ли това веднага ми предизвиква асоциация с фармафията и кампаниите им за пробутване на ваксините?

31

Анонимен

преди 10 години

Защо турско-*** партии ДПС/БСП/ГЕРБ отхвърлиха внесеното предложение за моментално затваряне на границата ни за сирийци и всякаква друга ислямска ***???? От какво и е страх господа управляващи ***??? Вие родните интереси ли гледате или чужди?>!

30

Бай Хасан

преди 10 години

Да се разстрелват още при влизането на наша земя - " Нет человека - нет проблема "

29

бъдин

преди 10 години

Когато Мафията отвлече няколко бежанеца за органи - то останалите ще замръзнат на място!

28

Анонимен

преди 10 години

Трябва да свиквате да живеете ,като в гето.Доста българи отдавна живеят така.Интегрирайте се братя българи.Скоро и до Бояна ще стигнат.Жалко за България,но ние сме си слаба държава.Ние българите от гетата вече свикнахме с липсата на сигурност,тишина,липсата на паркове и зелени площи,целогодишното нашествие на комари и др.Жалко за останалите на който ще им се наложи сблъсъка на културите.По-тъмно белите са си вкъщи а останалите беснеят,през деня белите да работят,а другите да си поспят.ЕС сме.

27

млада

преди 10 години

Само те ни трябват, че са ни малко ***. 100-200 човека добре, но 12 хиляди на държавица с има няма седем милиона души, при това най-бедната в ЕС... ами нелепо е просто!

26

Анонимен

преди 10 години

До Mehmed AliЕто я истината и от отсрещната страна :)

25

Анонимен

преди 10 години

Дори и отвратителната *** смрад която разнасят е достатъчно опасна.

24

Смешник

преди 10 години

До АнонименА ти в психиатричната клиника (която си избереш)! Така ще бъде още по-ефективно! :D:D:D