10

Анонимен

преди 10 години

Това е трагедия!

9

славянин

преди 10 години

От обрязан мозък човек не става - има ли още някой, който да не е разбрал това!?

8

история

преди 10 години

Това малко напомня на терористите в Либия,които по време на разрушението на страната основаха централна банка.Да се използват деца е голямо престъпление,дали няма да ги учат и да надписват бомбите с "любов"както деца откъм ционистка територия надписваха бомбите убиващи арабските деца.

7

о

преди 10 години

обучават ги в сирия и ги пращат в бг, а ние спиме ли спиме ,и ако се събудиме щото може и да са ни пререзали гърлата докато спинкаме, като се събудиме бг ще е цялата в джамии и ще е късно ама много късно за каквото и да било противодеиствие,къде е черешовото топче да гръмне да ни събуди,къде е Левски и Ботев да вдигнат?няма ги , с това нашествие на тая *** и увеличаващата се власт на дпс,колко време мислите ще я има християнска България, за жалост няма да е много колкото и оптимисти да сме

6

Посетител

преди 10 години

В близката детска градина има детска учителка в ясла. В голям град. Тя е туркиня. Как ще се чуствате, ако детето Ви е там. В яслата. Колко му е да пререже гърлата на децата в даден момент. Ако е повлияна от някакъв краен ислям. Как ще се чуствате, ако детето Ви е там >!? Ще спите ли спокойно !?

5

Посетител

преди 10 години

Няма да се учудя, ако вече има преминали лагера деца..... които са тук като емигранти. Някои може да са с техните водачи "представящи се за техни бащи". Много е трудно да се определи много. Но знам, че и се избиват много християни, а света мълчи.

4

лицемерие

преди 10 години

иначе исляма е миролюбива религия !?!?!?

3

Анонимен

преди 10 години

Вестник "Заман" е правителствен и може всякакви измислици да напише. Стига да са в полза на правителството. Така че не се знае колко е вярно.

2

Сева

преди 10 години

А така,браво и на нашите тиквеници,където ги прибират,вече да ни е страх да си пуснем децата на училище!!!!!! Мизерна ,гадна ***!

1

ico

преди 10 години

Барак Обама, Джон Кери и ЦРУ харесаха тази новина...