9

До Кикс

преди 10 години

"Stakmistika" e dumata koiato tarsish.

8

Емо

преди 10 години

тая публикация е чиста пропаганда - "лъжливи сведения в изгода на разпространителя". Всички пари на домакинствата отиват за текущи разходи с цел оцеляване, на второ място са сметките, които не могат да се бавят, като за тока например, потреблението се свива, интересно ми е да посочат в кой бранш точно се увеличава заетостта. Истината е, че банките искат да дават кредити, но не останаха балъци да вземат с тези огромни лихви. банковите клонове ги наказват, че не изпълняват плана за кредитите.

7

Maks

преди 10 години

Колко от приятелите ви са изтеглили нови кредити ? От моите никой . Народна мъдрост : Гладна кокошка просо сънува . Банките имат много пари и няма какво да ги правят . Хората мислят повече преди да се хванат на кукичката . Много изгоряха с всякакъв вид кредити , особенно бързите .

6

Кикс

преди 10 години

В България положението с депозитите на населението много ми прилича на ситуацията с раждаемостта...Ако от тези 35 млрд извадим спестяванията на "банановите крале" ще получим нерадостната картинка на борещия се за оцеляване средностатистичен българин. Горе-долу като да извадим и от без това отрицателния демографски прираст *** раждаемост... Ако някой може да намери подходяща описателна дума нека сподели. Аз не мога.

5

Анонимен

преди 10 години

Сега като дойдат първите сметки за ток и парно какво кредитиране ще падни ...

4

Суворов :)

преди 10 години

strogosekretno/index.php?p=free

3

анонимен

преди 10 години

А няма ли да ми преброят стотинките в джоба, стотинките за които работим?! Лъжи, нямам познати, които да теглят заеми, повечето със стари! Банките умират, банковите служители обикалят малкото останали работещи предприятия и предлагат изгодни оферти за кредити и банково обслужване. Щом банкерите ти идват на крака в предприятието, значи много, ама много са го закъсали! И много ви моля ДнесБГ, спрете с тези измислени статистики!

2

Вагнер

преди 10 години

Политиката на чифутското Бсп е кредитиране на овцете!

1

Анонимен

преди 10 години

Да са живи и здрави наще сънародници зад граница които си харчат спестените парички в Мангалия, че иначе ни чака фалит!!! Държава в която живея ***, пенсионери, държавни служители и офиси претъпкани с администрация , а същевременно не произвеждаме и една чаша не е държава!!!!