22

АНОНИМНА

преди 10 години

НО ЗАЩО СА ГИ ЗАДЪРЖАЛИ?! НАПРОТИВ- ПОСЛАЛИ ИМ КИЛИМ И СА ГИ ПОКАНИЛИ. КАТО СА НАМЕРИЛИ РАЗГРАДЕН ДВОР БЕЗ КУЧЕТА ЗАЩО ДА НЕ СЕ ЗАСЕЛЯТ. ТЕЗИ СИРИИЦИ НЕ ЗНАЯТ ЛИ , ЧЕ ИМА И ДРУГИ ДЪРЖАВИ ПО СВЕТА ТА ВСЕ НАЛИТАТ ЗА БЪЛГАРИЯ И ПО ТОЧНО ЗА ПАЗАРДЖИК. АМАН ОТ НЕКАНЕНИ ГОСТИ. ГОСТ Е МИЛ ДЕН- ДВА И НА ТРЕТИЯ ШУТА ОТЗАТ И КОЙ ОТ КЪДЕТО Е ДОШЪЛ. НАВЛЕЦИ

21

алакп

преди 10 години

Сирия - 20 милиона най малко. България - 7 млн от който 2-3 ги няма щото с в УСА и Испания. 1,5 млн пенсионери, 1 млн ***. Останаха ли хора. Опа пропуснах 10 тина 20 подкупни гранична полиция. ЕВАЛА БЕ МИТНИЦА ЕВАЛА ПОЛИЦИЯ. youtube/watch?v=Ef_mTHGTDmM

20

Ели

преди 10 години

До АнонименЗнаете, ли какви кльонове имаше по границата с Турция и как се пазеше? Сега и военни няма, които преди я пазеха.

19

Злопаметна

преди 10 години

Я вън от страната ми! Смятат ни за ***, хляб не искат да приемат от нас, утре ще ни изколят. Вът от тук!

18

МНОГО СТЕ ТЪПИ ,БЕ..

преди 10 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ,ЧЕ ИДВАНЕТО НТА ТИЯ ЕМИГРАНТИ от СИРИЯ И АФРИКА Е СЪС СЪГЛАСИЕТО НА "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"...!?!!!ТАКА ,ХЕМ ДПС СИ ВДИГА БРОЙКАТА НА ГЛАСОВЕТЕ , ...ХЕМ С БКП/бсп СИ ДЕЛКАТ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ!ДАЛАВЕРАТА Е ПЪЛНА !!!!!!!!!!!!!!!!!СЕГА ВЪНШНИЯ мин. ***, е ТРЪГНАЛ НА ПРОСИЯ ЗА ПАРИ ...ЩОТО ВИДИТЕ ЛИ --ТИЯ 5,000 ЕМИГРАНТИ ,БИЛИ СТРАШНО МНОГО....!...А , КОЛКО СЕЛА В СЕВ.ЗАПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ СА ПУСТИ-ЗАПУСТЕЛИ ...ЕВРОПА ,ЗНАЕ ЛИ ТОВА??!!!!АМА, КОЙ ДА ИМ КАЖЕ НА БРЮКСЕЛ?

17

Анонимен

преди 10 години

Скоро тая държава ще се напълни с ***, сирийци, турци и пенсионери. *** - затворете границата! Чий интереси обслужвате ши.ани еничари такива?!Някъде четох, че искат да наложат турският език за задължителен в училищата. Скоро и знамената с полумесеца ще се развеят над държавата ни. Срам ме е, че съм родена в тая ***...

16

tt2

преди 10 години

Незабавно трябва да почне изграждане на ограда с бодлива тел по границата с турция - по примера на Израел

15

tt2

преди 10 години

кога ще затворите границите - колко човека ще се наложи да издържат българите???

14

viva1234

преди 10 години

Да разпънат палатките на турската граница и да ги хранят с русеснско варено от държавния резерв.На третия ден сами ще се върнат.

13

до номер пет

преди 10 години

Не са мазохисти, умствено изостанали са.

12

Анонимен

преди 10 години

А останалите 130 какви са и от какво бягат?

11

Анонимен

преди 10 години

абе хора!! 100 човека обясниха по телевизията, че с турция имаме 240 км граница, от които на 2-3 кпп-та само се пази. останалото няма дори мрежа, а се води зелена зона. как я мислите да се затвори тази граница? сложете и *** и ето защо не ни искат в шенген. подготвени сме, ама друг път:) на теория може и 1000 човека дневно да си минават без да бъдат забелязани - 50 граничари пазят 240 км ивица без ограда и камери, и при това на смени.

10

бъдин

преди 10 години

Преди пълна цифровизация идва пълна сириизация!

9

makedonski

преди 10 години

Комунистическата пропаганда бие сега по милосърдието на българина. Трябва да разберте, обаче че не е бежанец онзи изминал 2300 км. Това са емигрирали от страната си хора платили солидни суми, за да влязат в ЕС. Всичко, което идва с тях - терористи, болести и огромната им издръжка е за сметка на бедния български народ. За него милосърдие няма ли???

8

Анонимен

преди 10 години

Защо не затворят границата с Турция?А колкото бежанци хванат да ги връщат обратно.Какво очакват и защо идват в християнска държава?Да отиват в мюсулманска държава.

7

Momo

преди 10 години

Да се настаняват в хотели, ако няма места в центровете.Да им се осигури облекло, медицинско облужване, храна, места за забавление, училище на децата и задължително молитвен дом, за да не разочароват Аллах!А румънците оня ден ни върнаха сирийци, но хванати на границата им, а не на 2км навътре в територията им. Хората си пазят територията и не са като нас с разграден двор.Разпъвайте палатките бе, ***!

6

HCDV!

преди 10 години

до 5Първо *** до Атина и Солун и виж в какво са се превърнали от емигранти (особено центровете им) вечер и тогава пиши. Не че и тук няма да стане така рано или късно. Това, че границата им с Турция е 13 км и по-лесно се охранява е друг въпрос.

5

ДО БОГДАН

преди 10 години

Гръцкото правителство работи така, защото когато нещо не им харесва, гърците са на улицата, и свалят правителството, после другото и т.н. докато някое си свърши работата.А робският български народ гледа през прозореца, и чака някой да му свърши работата.Каквито са българите, такова е и правителството...., пък даже някои мазохисти го пазят!!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Да си ходят!

3

Ok!

преди 10 години

Като са ги задържали, да ги връщат обратно в Турция.