12

Деси

преди 10 години

Какво са виновни дечицата

11

Анонимен

преди 10 години

Искаш не искаш в Турция вече проблемът е ОГРОМЕН и техният контролен орган по инфекциозните болести е поискал помощо от Франция и Германия. В лагерите им няма чиста питейна вода, респираторните заболявания са нещо нормално, отделно има дребна шарка както и хора с туберколоза и хепатит В - така че е въпрос на време всичко да излезе извън контрол. А нашите *** вместо да ги връщат или затворят границата, просто ги взимат и ги вкарват в нашите центрове да сеят зараза.

10

Анонимен

преди 10 години

кой ще плаща ,атака или боко , те *** са само за кражба

9

Анонимен

преди 10 години

Не съм съгласен, че приемаме толкова много бежанци, особено пък когато по-богати страни ги връщат, а ние за собствените си граждани нямаме достатъчно средства. Това е може би единствения разход, който бих оправдал, защото не искам техните болести да плъзнат и по нас!

8

!!!!!

преди 10 години

До БежанкаНикой не те е викал тук - изчезвай веднага !!!

7

!!!!!

преди 10 години

Няма пари за Коледни добавки за мизерсващите ни пенсионери,а за талибаните намират веднага !!!

6

Възмутен

преди 10 години

Информацията на Dnes.bg не е вярна и в резултат леко подвежда хората. В бежанските центрове в БЪЛГАРИЯ има само един случай на хепатит А и нито един на морбили. Случаите на морбили, за които каза д-р Кунчев са в ТУРЦИЯ. И не се оправдавайте с грешка в Дарик радио, защото там новината започна по следния начин: "Епидемични взривове от морбили в бежански лагер в съседна Турция ще наложат имунизации на сирийските деца, потърсили убежище у нас. Това обяви главният здравен инспектор д-р Ангел Кунчев"

5

Spravedliv

преди 10 години

до 6 Ние на наще хора не помагаме а на чуждите,ай малко се замисли ти точно на кого си помогнал че да даваш акъл тука.Дай пример днес на кого помогна ?

4

Анонимен

преди 10 години

Трябва да се помага на хората в нужда. На всички хора в нужда. Когато човек е отчаян. Когато човек е преживял нещастие, тогава само една мисъл може да даде кураж и тя е: ТИ НЕ СИ САМ.

3

Някой

преди 10 години

Не правете протести за простотии.Направете един протест за нещо което има смисъл.Като напримет това че не искаме бежанци в България.Не искаме всякакви терористи свободно да влизат в държавата и да ги храним и ваксинираме.ВЪН ВСИЧКИ СИРИЙЦИ.

2

Бежанка

преди 10 години

Интересен начин да избият бежанците. Гадове. Като им слагате ваксини като бг граждани дайте им права да работят и издържат семействата си и не ги дръжте по затворите без храна. ***! Долу на това правителство!

1

Лала

преди 10 години

Като ги гледам на снимката, баш ***!