9

!

преди 10 години

Ползвам Апъл, не съм съгласен че не струват лаптопите или ОС, но за телефон ... той седи в някое чекмедже(служебен апарат) и си ползвам андроидски (не е самсунг), от който съм много доволен. След iPhone 4, нищо не са представили което да впечатли хората. всеки си слага някакъв протектор така че цвета отдавна не е от значение!А и с телефон или без няма да се мре, голяма работа каква джаджа се ползва за да говориш, върши една и съща работа като телефон.

8

NIKO11111

преди 10 години

Направо болка за умиране.Колко сме станали *** всичките, направо не е за вярване.Че като няма Айфон с друго не могат да си говорят, а едно време като нямаше и мобифони хората сякаш не бяха по.-щастливи от днешната измислена свобода, която всъщност е тирания на Златния телец и по- лоша от нея няма.

7

Язе

преди 10 години

Всеки руснак тъне в нещастие, че АйФона му иде с неколко месеца закъснение. Ужас! Аз не бих издържал такъв геноцид - да немам най-новата фафла.

6

Teмерут

преди 10 години

Ооо, направо ще се разплача, че Apple губели голям пазар от руснаците, толкова ми е зор, че направо се напрегнах страшно!

5

Мехмет мечо

преди 10 години

Всеки ден от Русия до Дубай летят по 10 самолета, по 300 човека средно, по 5 телефона всеки мъкне. Сетете се кой продава телефони в Русия... Всеки друг, но не и официалните дилъри или мобилни оператори. Крайно време е *** да се светне и да сложи край на мутренските далавери. Все пак от София, до Дубай вече лети самолет три пъти седмично, като цената в едната посока е 70 евро!!!! Месечната виза е 60-100 долара, зависи от хотелчето. Дерзайте комшии, не се излагайте.

4

Мехмет мечо

преди 10 години

Руснаците отдавна са се научили къде е ефтино - страната офшорка Дубай. Iphone 5s e 700 долара. Samsung 4S, Но 4G (I9505), не 3G(I9500) дето ви набиват в България, струва 600 долара на Насър скуеър. Смятайте сами колко ви товарят вашите любими мутри!!! Да ви е честито!

3

dedoviami

преди 10 години

Ей,голяма реклама на aple!...няма що!Имам новия apel, laptop...Мога да кажа че го ненавиждам,направо го мразя...най смотаната оперативна система!

2

Обективен

преди 10 години

Да се надяваме поне, че Бойчо е взел някой леф за тая вкисната боза дето ни я е сервирал:-)

1

Von Strom

преди 10 години

Не е луд тоя дето прави баницата