6

ВД

преди 10 години

Дедо Авьо е *** и хасковски ***, Валето Радев е помиярче, което бе назначено от съпругата му за зам министър на отбраната,и двамата *** сега вместо да са в панделата, дават интервюта

5

айде,де:)

преди 10 години

А,с какво е обрасло,а...с роднини...

4

Анонимен

преди 10 години

абе Найденов ,отиди в отдел ,,воени имоти ,,и ,,отдих ...,, в Пловдив и виж за какво става въпрос.

3

Warrior

преди 10 години

Абе господин Найденов, това и децата го знаят! Вие първо ни върнете привилегиите, а не се обяснявайте като на Мая Манолова на седянка. Айде дрън и стига с празни обещания..... И разкарайте Анювите протежета от армията , примери - продажните генералчета Симеон Симеонов, хасковския злобар Стефан Василев, тапишончетата по 1,50 см Нейко Ненов и врабеца Константин Попов и много друга продажна цивилна *** в министерството на отбраната.

2

demosten2

преди 10 години

Армията ни е банда от окопали се, нищо не правещи хрантутници, броящи дните до ранното си пенсиониране, когато ще вземат накуп 20 заплати (т.е. 20-30 хиляди лева) и да грабнат пенсийката, която ***, работещи до 65 (за сега) ще плащат.

1

социолог

преди 10 години

Драги сънародници, как може ДПС-ДС с 7 % подкрепа да управлява България. Това го няма и в Африканските племена, защото и там вожда се избира с мнозинство. Уважаеми симпатизанти на БСП, как може да спите спокойно при това предателство на Станишев?