15

Анонимен

преди 10 години

2,8% от населението в света и 10% от българите страдат от захарна болест !!!!!!Как не ви е срам 7% от нашенците по този начин се спасяват от съкращения и уволнения,основно в държавния и общински сектор. Здрави и прави хора с подкупен лекар вадят бележка за вечни времена, а наистина болните са без работа и пари за лекарства. От 100% личен опит и свидетел, проклети лъжци.

14

Анонимен

преди 10 години

Откажете се от бялото брашно и захарта!

13

до номер 2

преди 10 години

Не, пият напитки подсладени със сироп от гмо царевица.

12

www

преди 10 години

До ТялотоМного правилно! Ако се спортува лекичко, ефектът от стреса почти изчезва. Ако се храним както трябва, можем да заболеем от диабет или нещо подобно с далеч, далеч по-малка степен на вероятност и то на преклонна възраст.Просто не трябва да бъдем *** със заседнал начин на живот. Това е!

11

Изненада

преди 10 години

-Пук! - казал кръвоносния съд-Тръш! - казало тялото-Амин! - казал попа

10

Тялото

преди 10 години

Това със стреса е пълна глупост. По време на някои войни не е имало захар и не е имало болни.Свинщина, напитки със захар и липса на движение са причините за диабед.А липсата на движение е причината някои хора да не им понася стреса.

9

Алов

преди 10 години

Само се оплакват диабетиците.Ами ако имаха рак дали щяха да се чувстват супер? Да не важничат ,че може освен диабета и онко заболяване да лепнат.

8

Оти

преди 10 години

Антистрес лекарство номер едно - презкурин и заебин! При нужда и една лъжичка "майната му".

7

Анонимен

преди 10 години

"Специалистите съветват да се консумира храна с ниско съдържание на мазнини, защото понижава кръвната захар. "Адските глупости. Защо тогава ВМНВХ сваля захарта ?!

6

antubis

преди 10 години

Затова при всяка възможност - спорт, спорт, спорт. Бягане, плуване, катерене, разходка - кой каквото може.

5

АНТИМУТРА

преди 10 години

200 МИЛИлилитра кисело мляко с половин лъжичка канела на ден! Но да не е на данон или на баба дъщерно на данон там няма полезната булгарикус бациликус бактерия а го правят със заместители!Канелата е велика направете си един курс един месец да си стабилизирате организма дори и да не сте болни!!!

4

Анонимен

преди 10 години

Е и? Няма да седна да мисля за това от какво ще се разболеем. Живейте си живота и тва е

3

Hitler

преди 10 години

А всеки 2-ри от простотия

2

Анонимен

преди 10 години

Установено е, че човешката нервна система не може да издържи на днешния наложен стрес. Ако тове ще ви успокои, ще ви кажа, че в някои южни щати на САЩ всеки втори е болен от диабет. Пият много преохладени течности с лед и така си амортизират задстомашната жлеза.

1

БГ

преди 10 години

То живот ли е, че да го опишеш...