9

Анонимен

преди 10 години

Взети са мерки ДАТО да стане НЕТО. Ето на това се вика висока експертност. Благодарим ти от цялата си душа и сърце другарю Станишев за експертното правителство.

8

Анонимен

преди 10 години

Спокойно, бандити и "бизснесмени" няма Цветанов, няма незаконни подслушвания. Въртете далаверките. В държавата ще се подслушва само "законно" и то след финансова обосновка. Пеевски и компания са много честни, те никога няма да нарушат закона. Ако трябва и властта ще загубят, но няма да посегнат върху неприкосновеността на личниге контакти на бизнес и политическите си опоненти. Алоо, Йовчев тези ги подай като реплики на Дудуков за бабите в Забърдо. Е че сме прости, прости сме ама чак толкова.

7

Анонимен

преди 10 години

мвр ГОЛЕМЕЦА ПАК В НЕКОНТРОЛИРУЕМ ИЗБЛИК НА ОЛИГОФРЕНИЯ

6

ЦвеЙо

преди 10 години

Взех мерки и те са 2х1.5.

5

Анонимен

преди 10 години

Кви мерки бе, още по некойдруг тефтер са им раздали. Хората шпионират от космоса вече 100 години, тия *** тука пишат на некакви прошнуровани тефтери и тетрадки. *** си бехте и така ще си умрете у 19-ти век...

4

гешев

преди 10 години

взели са мерки, ама с дърводелския метър!

3

moli

преди 10 години

КАТО ВЧЕРА ТОЗИ НА СНИМКАТА КАЗА,ЧЕ МИНИСТЪРА НЕ КОНТРОЛИРА ПОДСЛУШВАНИЯТА И НЯМА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ТЯХ ,НЕ ПОДПИСВА НИЩО,ПИТАМ ТОГАВА ПРОКУРАТУРАТА,ЗАЩО ТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА МИНИСТЪР ЦВЕТАНОВ ЗА НЕУПРАЖНЕН КОНТРОЛ???????НЯКОЙ НЕЩО МАЙ ОБЪРКА,А.......ЧИИ СМЕТКИ СЕ ОБЪРКАХА,НЕЩО ЗАПОЧНАХА ДА ГОВОРЯТ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ НЕЩА....АЛО......СВЕРЕТЕ СИ ЧАСОВНИЦИТЕ,ЗАЩОТО ИДВА ВИДОВ ДЕН!!!!!

2

акуд

преди 10 години

само като кажеш "Пеевски не бил интересен за МВР" ти става ясно от кой има политически и полицейски чадър лицето д. пеевски , обществена тайна е кой е той й как източва последните Български пари. а малките българчета си седят в къщи и се подмиват дупетата

1

4321

преди 10 години

Йоче, ти си бил много по-зле от цветанов бе..