40

Анонимен

преди 10 години

до 43:Защото г-нчо,така е хухавелата,спретната от Боко,Гейчо,Ахметчо и Боленчо!Да се излезе на улицата в Софето,да се протестира "уж срещу" Пеевски,и Амавия народ да "духа супата",а политиците,ха познай!Жалко че много от пуберите,пишещи в този сайт не са го разбрали!Между впрочем те никога няма да го разбератза съжаление!

39

Shop

преди 10 години

До Анонимен 31Какво значи "синоним на кофликт на интиреси" бе отворко!------------- Като има Конституция, що не я приложихте и да си назначите Пеевски? Що ви се дръпна л...ното и го сменихте? А, "отворко"?

38

Анонимен

преди 10 години

Рано или късно ще разберете истинатакой и защо е предложил дебелака Пеевски!Бедна ви е фантазията колко ще се изненадате!Особенно фанатичните привърженицина "човеко-слънце" Буда "великолепний"!За съжаление и тогава няма да разберете най-важното:как сте лъгани,лъжат ви и в момента и ще бъдете лъгани и за напред!

37

ТИКВУН ПРОСТ

преди 10 години

ТИКВАТА САМО З АМУТРА Е УЧИЛ

36

Анонимен

преди 10 години

Тъпотия е изрекъл челебията.Има позиции, за които няма училища и вузове. За лидери, както и за шампиони училища няма. Зам.министърът е експертна позиция, за която марионетката им няма никакви качества, нека не се прави на малоумно това ***...

35

Анонимен

преди 10 години

То това важи и за поне половината депутати! Но има една тънка разлика, която г-н Костадинов нарочно пропуска, за да не тръгне по тънкия лед. Защото ако депутатите депутатстват без да са учили и работили точно това, но са там защото са избрани по силата на закона, докато областните, министрите и зам.министрите, директорите на агенции, дирекции и т.н. се назначават. Най-вече по заслуги, тъй като поне аз не се сещам за друго законово изискване към тях, освен да са неосъждани и що годе грамотни

34

Citizen

преди 10 години

ДПС не само набира нови хора-от собствения етнос и еничари, но и съумява да ги задържи при себе си. Причината е една-винаги уреждат своите хора. В тази дисциплина са номер едно. Техните хора крадат и за движението, и за себе си; купуват гласове; печелят европроекти и субсидии. Чувстват се безнаказани и са верни, защото движението се грижи за своите кадри.Този еничарин на снимката им уреди два мандата в Северозападна България, купувайки основно *** гласове и сега коли и беси.

33

Анонимен

преди 10 години

ДПС Е ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННА ПАРТИЯ,ПЪЛНА С ТУРСКИ МУТРИ И БЪЛГАРСКИТЕ ИМ СЛУГИ.ТРЯБВА ДА БЪДАТ ИЗХВЪРЛЕНИ ОТ ПАРЛАМЕНТА,ВСИЧКИ,КОЙТО ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ ДА СИ ХОДЯТ В ТУРЦИЯ ИЛИ РУСИЯ ПО ИЗБОР.НЕ ГИ ИСКАМЕ В БЪЛГАРИЯ.

32

О,О

преди 10 години

ЕТО КОСТАДИНОВ БЕСЕДВА С АХМЕД ДОГАН ПО АКТУАЛНИ ВЪПРОСИ,ПОЧЕТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС,БГ ЩЕ Е КОЛОНИЯ НА ТУРЦИЯ,ДЕМОГРАФСКИЯ СРИВ ВИДНО ОТИВА НАТАМ ПОВЕЧЕ РАЖДАНИЯ В "МАЛЦИНСТВАТА"ЩЕ ПОКАЖЕ СЛЕД ГОДИНА ОЩЕ ЗАСТАРЯВАНЕ,ЕМИГРАЦИЯ,ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ И ВСЕКИ ТРЕЗВО МИСЛЕЩ ЧОВЕК ГО ВИЖДА,НО НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ,ДАЖЕ НАПРОТИВ ДА РОДИШ Е ТРАГЕДИЯ,НЯМА КАК ДА ОТГЛЕДАШ ОТРОЧЕТО,САМО *** НЕ МИСЛЯТ И СА ФАБРИКА НА РАЖДАНИЯ.

31

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е нагледен и очеваден пример за всичко онова, което е противно на българския народ в политиката и властта. За него няма място никъде! Да си печати евтините вестничета с топлес девойки и да не мечтае повече за политическа кариера. До тук беше! Нагледен пример за олигарх и политическа м.стия! Телеграф след спечелените избори на Герб за 2 часа си смени на 180 градуса тона на писане и от тотално оплюване мина на тотални хвалби.А това е най малкото, което може да се каже за Пеевски...

30

Край

преди 10 години

Няма беден ***. Всички българчета в ДПС са се подсигурили здраво. И този също. Тоя е дружка на пеевски и е председател на транспортната комисия в НС Министъра на транспорта е дружка на Пеевски от времето когато певски е бил Председател на СД на пристанище Варна. Е сега ме убедете че Пеевски няма да има всичко което поиска в системата на министерство на транспорта. ремонтите по гарите и железния път, пристанищата, летищата.

29

Dan

преди 10 години

Пожарникар е достойна професия.Борисов със сигурност е раотил и това което е учил.Но друго си е да си *** без трудов стаж и да станеш премиер.

28

Анонимен

преди 10 години

към 29:Какво значи "синоним на кофликт на интиреси" бе отворко!Какво повтаряте като папагали идиотизми!Има Конституция,там няма термина по-горе!Въпроса е зададен ясно:Какво пречи Пеевски като гражданин,като член на тази българска народна общност да бъде и депутат илида заема някаква длъжност!С какво е престъпил закона и НЯМА ПРАВО да бъде такъв!А колкото до дебеловратите охранители,в България има хиляди с много по-голяма охранаи имоти,но това не прави тези хора престъпници!

27

4321

преди 10 години

По тази логика Станишев трябваше да шие ретро униформи от Втората световна и да работи във военно-исторически музей някъде в Украйна.

26

Alexander

преди 10 години

до 21Много си наивен приятелю! Пеевски е синоним на конфликт на интереси и това е напълно достатъчно ДА НЕ ПРИСЪСТВА в парламента, а и въобще в политиката. Иначе въобще да не се пънем, че живеем с свободна държава, чисти крепости васали сме си. Освен това, имах честа да пребивавам в кв. Симеоново известно време и да видя къде живее др. Пеевски. Не виждам защо на един честен и народен политик му трябват 24 часова охрана от поне 10 дебеловрати момчета, черни джипове и ограден периметър около тях

25

гост

преди 10 години

До dan защото по-*** няма, т. е. тои е мерна единица за тъпота

24

до Дан

преди 10 години

Ми то мутрите са на мода, а и така му вдигат рейтинга....

23

dan

преди 10 години

Защо всички сравняват всичко с Б Борисов Нали е некадърен Нали е мутра Нали е тиква Такъв човек всеки нормално мислещ би го отминал А всички лягате и ставате с неговото име на уста Даже и великия д-р Михайлов е обсебен от него Замислете се ако въобще сте способни на гакава дейност

22

akud

преди 10 години

8% миллети, дпс и един обратен ще съсипят България а БЪЛГАРИТЕ ги мързи да излезат и да стачкуват. СРАМ, СРАМ. не народ а ***

21

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен-25,като незнаеш защо роптаеш и ти срещу пеевски,ако запиташ протетиращите шепа ентилигентни,и те незнаят,но сигурно буда знае ,затова финансираше протестиращите,срещу пеевски,но трябваше една седмица да остане председател на ДАНС,физкултурник-шестапартаментов-акушер-гинекологов,сега щеше да бъде на държавна издръжка в централния ''манастир''.