29

Анонимен

преди 10 години

Обадиха се и тези от хората на Костов.Тези които най-много искат България да бъде енергозависима от Турция.Спомнете си Горна Арда, и за какво плащахме неустойки на Коч холдинг.

28

Анонимен

преди 10 години

Я папагалите от ДСБ отново повтарят това каквото каже Буда.

27

Вожда

преди 10 години

Как мазно говорят комунистите а всички знаем истината за Белене , Кремиковци и за всичките ви кражби ! Тръгнали са да ми правят списък за национални преоритети ! Най важния национален преоритет е да ви свалим от власт и да разтурим анти-Българските партии БСП-ДПС-Атака !

26

Анонимен

преди 10 години

Новото начало на Белене ще е краят на България като държава , лично аз до месеци продавам всичко и заминавам ! Ще ми е мъчно как от красива страна България се превъща в *** резерват !

25

pamet

преди 10 години

До rumen221Нещастни болни мозъци какво грачите като папагали след онова нищожество Боленчо.Какви 30 милиарда изсмукани от пръстите.България фалира 3 пъти при правешкия селянин Т Живков последния път 1989 окончателно,потънала в дългове Дори любимата ви дъвка БГА Балкан продадена за един долар влачеше 160 милиона дълг Неграмотни ***

24

Анонимен

преди 10 години

Нa руснaците, не сaмо не трябвa и стотинкa дa им дaдем, зaрaди мaфиотския " проект" белене, aми следвa дa им нaционaлизирaме цялото имущество нa нaшa територия, a предaтелите, които подписвaхa руските проекти нa съд! НЕ НA руските измaми в Бългaрия!

23

ceci_

преди 10 години

До Daniel_BGТова "дъно" от преди 4г., ГЕРБ цял мандат го прояждаха...

22

нормален

преди 10 години

Радвам се, че разумните хора не са толкова навътре с компютрите, за да видят колко простотия има в държавата ни! Толкова глупости и толкова *** поддръжници на предишните крадци с заучени фрази и дрънканици, не съм чел през живота си. Друго си е да си интелигент-поддръжник на ГЕРБ - грачещи, пикаещи по софийските площади с чаши бира в ръка и т.н.

21

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 17,Да се върнем да Д.Пеевски Д.Пеевски е получил достъп до най-високо ниво на секретност. Само че тоя достъп му е даден от комисия изцяло контролирана от ГЕРБ хора назначавани лично от Боко и Цоко Е, как стана тая работа? Нали ГЕРБ са против Д.Пеевски?- Да се върнем на самото гласуване 20 депутата от Атака бяха командировка, липсваха 3-*** от БСП и един от ДПС Тоест, ако ГЕРБ не влязат кворум няма, и избор няма - Да, но ГЕРБ влязоха и макар да гласуваха против осигуриха избора на Пеевски!Гарантирано от ГЕРБ!.

20

Sofokal

преди 10 години

Аутсайдерите изпадали зад борда на БГ-корабчето и от капитанския мостик- НС , сега цвърчът на умряло като плъхове за къшей от баницата !!! Да ама не -----Баницата от Костов и Пицата на Дянков са опоскани от тях самите !!!!

19

Анонимен

преди 10 години

До чикочико къде са ти паричките ?

18

Анонимен

преди 10 години

Пълни глупости - правителството няма октъде да събере пари за да вържу скапания бюджет на Дянков, та умишлено ще иска ни глобяват. Опозицията демонстрира безсилие да намери тема да атакува Орешарски!

17

чико

преди 10 години

Защо скачат на сегашното правителство. Да скачат на тези които спряха строежа и те да платят парите. Не може да поръчаш нещо да ти го изработят и да се откажеш. Щом си го поръчал плащаш па ако нямаш нужда от него го продаваш така е по цял свят. Ако не се договорят с Руснаците ще се плаща на общо основание.Да плаща ББ.

16

rumen221

преди 10 години

До Анонимен 17,- ТОЧНО ТЕЗИ СИНИ *** СИ ПОДАРИХА СОБСТВЕНОСТ ЗА 30 МИЛИАРДА И СЕГА..." - мекерета и наследниците им, ще харчат нашите пари в чужбина и ще ни се подиграват какви сме ***. .

15

БМ_21 Град

преди 10 години

Тези пък нещастници от ДСБ-то и те се обаждат!!? Кой сте вие бе джанъм, партийка от шепа реститутки ограбила страната с милиони от Гаргамеловата приватизация! хХрата ви биха шута и дори в парламента не можахте да влезете, пък сте отворили едни уста като на крокодил! Вземе та си посипете главите с пепел и не се показвайте по медиите, че като ви види народа започват едни благословии по ваш адрес ... че не е за писане ...

14

Анонимен

преди 10 години

Пеевски е капка в сравнение с този потоп който ще ни залее с Белене. 1 милиард е иска сега, сметката ще е десетки пъти по голяма и ще я плащаме , ние децата и внуците ни, десетилетия наред. Комунистическите мекерета и наследниците им, ще харчат нашите пари в чужбина и ще ни се подиграват какви сме ***. Тези *** за пореден път ни продават, и от тук нанатът оставка е най-малкото което трябва да искаме от тях. Тази пасмина трябва да изгние по затворите или........

13

megi 55

преди 10 години

Много добра идея да се сезира главния прокурор,но въпроса е имаме ли такъв и ако има той независим ли е??? Щото до сега няма доказателства за тези неща!!!

12

sokrat62

преди 10 години

Кво ми слагате минусибе огледайте се и какво: Стомана Перник, Кремиковци, Вазовски, Азотноторови и т.н. заводи ги нема, земеделците си имат вятър и слънце, младите бягат на запад, на *** не им требва пък и не го плащат, по-богатите санираха жилищата си, какво остана радиацияяяя!!!! Е за това ли да плаща народа, то и това си имаме като наследство от КГБ - Чернобил. Оставка и заминавайте при Путин има свободни жилища в Чернобил!!!

11

Анонимен

преди 10 години

Какво трябва да се случи,за да разбере и последният българин,че ни управлява РУСКА ТРОЙКА. Която е готова НЕ САМО ЕДИН МИЛИАРД А МНОГО И МНОГО МИЛИАРДИ български парички ДА ИЗТОЧИ В ПОСОКА РУСИЯ.

10

Анонимен

преди 10 години

До sokrat62Що за платен ГЕРБер трябва да си за да твърдиш че референдума е завършил с НЕ, 2/3 гласуваха за Белене и това всеки го знае само в тъпите ГЕРБави тикви 2/3 ЗА може да се тъпкуват като голямо НЕ