36

Бля Бля

преди 10 години

Мишоците доносници Боко, Гоце и компания потриват ръчички. Некадърници дори един вот на недоверие не могат да организират като хората.

35

haha

преди 10 години

БСП и ДПС как се правят на бити ***-много добре знаят, че ЯТАКА ще гласува с тях, но да има малко съспенс не е излишно! Гадни, долни мекерета сте всички- и вие Трижди анти-хуманната содомитска коалицийка и ГЕРП предателите на народния вот!!! Всички сте за публичен разстрел пред ромските ви избиратели!!!

34

Che

преди 10 години

Тия некадърници не оставиха правителството да работи и един ден без натиск и тормоз, а те направиха за 4 месеца толкова, колкото Борисов и компания не съумяха да направят за 4 години.Такова нахалство и безочие не съм виждал.

33

Анонимен

преди 10 години

като имаш такива твърдения излез пред парламента като народен представител и се обоснови не да си коментираш по социалните мрежи и да се криеш като мишок. ***

32

Анонимен

преди 10 години

Боце, Боцеее - с тоя вот единственото, което ще стане ясно е, че сте *** като ***..., но пък сте упорити и последователни в тъпотата си!!!

31

Анонимен

преди 10 години

Зда просперира БЪГАРИЯ.Всички са единодушни за членство ни в Европейския съюз, за което българите плащат повече от колкото получават. За да получаваме повече от ЕВропа задължително в управлението не трябва да участва националистическа партия/атака/ етническа партия /дпс/ и проруска партия /бсп/. Резултата е благоденствието ни през последните 23 години. Упорство на сегашните управляващи ще ни доведе до по-голяма разруха. Да се оттеглят споменатите партий следващите 10 години.

30

Анонимен

преди 10 години

Лидерът на ГЕРБ пак предпочете социалните мрежи да обясни за вота---------------------------E, да! Така му е най-лесно... Защото е *** та дрънка и каквото и да каже все е някаква глупост.А така - в социалните мрежи някой умен, но беден, за някой и друг лев му пише мъдрости, които хората считат за негови.Хем изглежда културен, хем умен, хем хората си мислят, че има капацитет да води нацията.

29

Shark

преди 10 години

Голямото наддаване за гласовете на АТАКА ще започне....сега!!!

28

Ъ

преди 10 години

До ИВАНОВНе могат! То ГЕРБ си е НЕГОВАТА партия. ТОЙ каза, че да се разпадне Герб, значело да се разпадне той...

27

Анонимен

преди 10 години

Я сега да видим, как се пази правителство с малцинство!

26

c

преди 10 години

Проява на интересно чувсто на хумор е, точно ГЕРБ да мотивират с "лъжи и неуспехи във всички сфери" решението си. "Ти па си мноо убав", както се казва. Единствените "успехи" на ГЕРБ бяха свързани с чадърите над наркопроизводството и разпространението на синтетика в България, защото както всеки имащ глава знае, ББ и ЦЦ имат дейно участие в тези схеми. Закривай!

25

info.

преди 10 години

До РЕАЛИСТAбсолютно си прав!Но нека твоят коментар бъде и до: rаdioprestilkа

24

РЕАЛИСТ

преди 10 години

Пълен провал на СДС-арите, на ЦАР-истите, на БСП-арите, на ГЕРБ-аджиите и на всички онези малки продажници като ДПС, АТАКА и сини останки!24 години НИЩО! От зле та на по-зле!Едни и същи си играят на политика, а народа страда и мизерства... Е, по - голяма част от народа.... И до кога питам аз?! Време е да се лее кръв, защото друг изход от този омагьосан кръг НЕ виждам!

23

Анонимен

преди 10 години

Гей парад ще подкрепи недоволните срещу кабинета Орешарски - Гей парад и антиправителстен протест в едно се подготвя трескаво за 21 септември. Организаторите са на мнение, че всички трябва да излязат обединени на улицата и да покажат, че са заедно, независимо от сексуалната им ориентация.

22

Имаш вересии

преди 10 години

Сретене ,къде си?

21

Станишев

преди 10 години

БКП от лъжи живее по принцип,оставка не може да искате тези неща се решават по партийна линия от ЦК на партията

20

info.

преди 10 години

До rаdioprestilkаНе си ми отговорил на въпроса?И за каква хунта ми говориш като и самия борисов е от нея?

19

qur4u

преди 10 години

Опссссссссссссс, сбъркал съм статията:)) Пардон!

18

qur4u

преди 10 години

Ти меня уважаваш ли *** ся??? Хлъццц!!! Ей гарсон, дай още по едно!

17

Анонимен

преди 10 години

Боко,забрави ли ти по колко пъти на ден си сменяше мнението?А оново плашило,киликанзера Цветанов колко мръсотии сътвори?И вие и сегашните сте едни същи ***!