12

Баба на 3 внучета

преди 10 години

Трите ми внучета са момченце на 2 години и 7 месеца и сестричките му - близначки по на 1 година и 3 месеца. Близначките са приети в детски ясли в близката градина, но момченцето не е - нямало място. И сега пътува всеки ден от кв. Гоце Делчев до Младост 3. Това нормално ли е? Пък може за България и да е!...

11

Анонимен

преди 10 години

нахални, долни, мякащи селендури!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10

Селяндур

преди 10 години

*** като дайдохме в София да не би да живеем на палатки. Общината като разрешава да се строят жилища не се ли сеща, че в тях ще живеят хора, ще се раждат деца и ще трябват детски градини и училища.

9

градина

преди 10 години

Оффф като почнете с тия детски градини! Ами ако няма свободни места в държавните ще ги запишете в частни! Тя държавата да не е мандра! Решението е едно, правят навсякъде таксите по 150 лв., събират се пари за градини и се строи!

8

майка и баба

преди 10 години

Имам внучка на 2 г. и 4 месеца. Приета е на второ класиране абсолютно редовно в детски ясли в "Люлин". Ама и двамата родители са от София и работят. Надойдоха селяандурите и напълниха града. Кой работи, кой краде, кой лъже. Е, затова има проблеми с детските градини, а и не само с тях. Всички от кол и въже се исзипаха в столицата. А този с 2500 лв. заплата-ако беше с такава заплата едва ли щеше да виси в чата.

7

До художника

преди 10 години

Да демогравски срив има ... другото което го има е че затвориха + разпродадоха половината детски градини.

6

художника

преди 10 години

А иначе имало демографски срив!?!?!?

5

Анонимен

преди 10 години

До до 5Къде ги тези заплати по 2 500 лв. Ти да не си IT специалист? Другите хора получаваме до мах. 1 000, но като се замислиш спрямо това, което получават хората в провинцията и това е доста.Обаче си имаме куп проблеми, които те нямат, например с местата в детските градини, с паркирането и т.н.Та по повод на детските градини и приема в тях, какво да ви кажа, поредното безумие! Вместо да дават измислени точки, не е ли по-добре да построят нови детски градини? И тогава проблемът ще се реши.

4

Jerry

преди 10 години

В детските градини по родните ви места има много свободни места. Там е хубаво, чисто и подредено, а не мръсно като в гадната столица.

3

Деси

преди 10 години

Ей,на маймуни ни направиха!

2

Анонимен

преди 10 години

Споко, за *** има места. Да му мислят интернет ***!

1

УУУУУУУУУУУУУУУУУ

преди 10 години

Ако детете о е отгледано от ГЕЙОВЕ получава още една голяма точка даже петно ама за цял живот