4

Анонимен

преди 10 години

ужасна мъка ме е наблегнала,зарад таз грозна новина.ами кметуващия в Аспарухово-кога ще последва примера им?с мотива,че дянков искал съкращения15% уволниха служ-и на същото км-о,за да назначат почти толкова верни кадри на партията герб.да не говорим,че е пълно с работещи пенсионери!при тази криза и безработица.и после се чудят защо съкварталците с такова умиление споменават роднините им!

3

П_Петров

преди 10 години

Няма как партия на комунисти, ДС агенти/доносници, ВКР-та и обикновени милиционери да бъде демократична и дясна. Няма нищо чудно, че решенията в такава партия "се вземат на тъмно - от двама-трима души, липсва диалог и възможност хората с мнение да заявяват позициите си".

2

minuvach

преди 10 години

Хм, тези новинки гледате бързо да ги скриете някъде в дълбините на страницата.Просто който не изпълнява заповедите от горе бива елиминар от герб (политически), а ако лае много бива елиминиран и визически.Оф леле, и тия ми били "срещу" задкулисието (facepalm)

1

СС

преди 10 години

Не са им дали теренчета да си развият бизнес. Във варненския общ. съвет само с това се занимават, как да оберат града!ОСТАВКА!