19

Ааа

преди 10 години

До kalinsamТи, за да пишеш такива хвалебствия в чест на едно продажна въртиопашка, или си самият Бареков, или си вади от джоба нещо, за да го хвалиш.. Щото, нормален човек не може да напише, че някой харесва тази ***. Но ти си пиши де, пиши си, както и другите платени, все пак - и най-долните мишки трябва да ядат... :-))))))))))))

18

СС

преди 10 години

Поредното падение на българската политика: Ники *** и Къци Вапцаров!? И за капак някаква треньорка и някаква певачка?!Ко? Не! :) :)

17

kalinsam

преди 10 години

Колкото и хора да мразят Бареков, те са безсилни защото много повече хора го харесват. Той ще успее в политиката, но там сцената е много по-*** от журналистиката и ще бъде подложен на тежки удари

16

българче

преди 10 години

Много добри лица, дано и Емо Кошлуков се включи. Бареков трябва да събере достойни хора, които да го представят по възможно най-добрия начин и да влезе в парламента, че ми писна от тия мошенници

15

Барбалеков

преди 10 години

Ето сега вече няма да има цензура за комунистите,но за другите...як им *** !!!

14

12

преди 10 години

Ей, това простотията няма граници. Все им червенее на някои ***. Какво ли разбират от култура? Дай им да крещят, обиждат. Всичко е от безсилие.

13

...

преди 10 години

Нешка Робева е направила толкова много за България не само в домашен хоризонт, но и в световен, че вие живото-плювачи не може да направите за 100 живота.Запитайте се по-скоро защо човек като нея ще избере една формация която е 100% анти Бойко Борисов. Вижте какви хора са срещу Борисов и вижте какви го подкрепят...това е добър индикатор.

12

кочо

преди 10 години

Ако Нешка и Деси,са достатъчно ангажирани със собствен бизнес като професионалисти,защо им трябва да са занимават с такива форматни проекти,които нито им са по акъла нито по възможностите,а камоли да се правят на политици.Или търсят начин за лесни пари !!!!!!

11

иван

преди 10 години

те тия ще оправат България

10

теди

преди 10 години

Хора от народа за народа какво по хубавии от това.

9

iv.s.geo.7

преди 10 години

Ама ви дразни яко новината, ей!

8

iv.s.geo.7

преди 10 години

Е, нали са и те двете хора от народа, да ходят, що не!

7

BlackMamba

преди 10 години

Нешка Робева за пари ли се е полакомила, за още слава, за реклама ли, не знам, но жалко за нея, да си петни името работейки с този ***! Падна ми в очите!

6

Mor

преди 10 години

Ами не е политически я, проучващ е! а вие докато не извадите под вола теле няма да мирясате!

5

Христова

преди 10 години

Не ме учудва помиярстването на двама от изброените. Но НЕШКА? - защо?!! Не мога да си представя, че е наивно вярваща в безкористната музикално-културност на фекалния продукт-***, наречен Бареков...

4

дудурлиев

преди 10 години

....И не е проект на ДПС.............вервайте му................

3

dimo

преди 10 години

Dpada mi ideqta

2

Приветствам

преди 10 години

Граждани на смолян, запазете си отсега няколко домата. Всъщност, може и с яйца.

1

тЪз

преди 10 години

тЪз добрева за има няма 2 години мина през всички партий (членове да има само)