28

apolon

преди 10 години

Близнашки лидер на БСП! СерГЕЙ СтнаниШЕФ ОСТАВКА!

27

!!

преди 10 години

Близнашки,ако на площада няма нито един човек ти къде ще отидеш ? на МОЯ ли ?

26

П_Петров

преди 10 години

"Другарю" Симов, то левица де-факто няма ! БСП е партия на мутро-олигархията, ръководните постове са заети от мутро-олигарси и кремълски блюдолизци и се финансира пак от мутро-олигарси чрез корупционни схеми. Единственото ляво в БСП са гейовете !

25

Анонимен

преди 10 години

Вкопчили са се яко във властта и не пускат кокала. Никога няма да се откажат . Откажат ли се и Станишевците и Мониките отиват в затвора. Само кражби и просташка демагогия за наивници. Кога председателя на БСП с неговата госпожа Моника ще върнат откраднатите 2 млн евро пари от държавната хазна, сигирно , когато Доган върне милионите хидрогеоложки пари.

24

ЧЕЧ

преди 10 години

ПОП КРЪСТЬОВЦИ МНОГО .1 СЕРИ,,,ГЕЙ КОЛКО ПЪТИ СЕ ЗАРИЧА И ОТРИЧА И ВСЕ В ИМЕТО НА НАРОДА (А НАРОДА ГО НЕ ИСКА;;2 МИНЕТСТАН ДОНОСНИК ПО ВРЕМЕТО НО КОМОНИЗМА ЗАТОВА СЕ Е ИЗУЧИЛ ИНАЧЕ ТУРЦИТЕ БЯХА В КЕЧА;3 БОЛЕН ДО ПОСЛЕДНО ПЛЮЕШЕ БСП И ДПС ТРОШЕШЕ ДЖАМИИ СЕГА ГИ ЦЕЛУВА ,,,,И ВСЕ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА; СЪЩО КАТО ПОП КРЪСТЬО И ТОИ ЗА БЛАГОТО НА НАРОДА

23

СС

преди 10 години

"От едната страна се изкарваха, че са красиви, умни, успели, а от другата страна са грозните, старите, тъпанарите", заяви социалистът.Ами така си е бе, *** ненаяден! :)ОСТАВКА!

22

Анонимен

преди 10 години

с които съм водил тежки идеологически сблъсъци през годините ..... смях . За какви се мислят тия ? Идеологии , марсизъм ленинизъм , отживели лъжи за пенсионери. Живота е бизнес и нормалния бизнес не може да се развива когато управляващите са крадци.

21

!!

преди 10 години

Близнашки,ако на площада няма нито един човек ти къде ще отидеш ? на МОЯ ли ?

20

Анонимен

преди 10 години

До бъдещ съдия какъв съдия си бе ти си обикновен мухлъо кажи колко си велик лично на путин иначе си *** точно колко твоя идол винету тиквата

19

Antidot

преди 10 години

Близнашки е типичен политически неуравновесен бг-интелектуалец. Той е десен социалдемократ, от ония перестройчици в ранните години на антисоциалистическия преврат, които бяха автори на либералната капиталистическа конституция, дето и до днес защитава правата на престъпниците, но не и на обикновените хора. Обиден, огорчен, реваншистки настроен, заради загубеното доверие в средите на левицата. За хората трябва да се съди по делата, а не по думите. Симов е прав.

18

ист

преди 10 години

Преди няколко месеца когато Сидеров с гласа си узакони престъпната тройна коалиция аз го сравних с ПОП КРЪСТЮ за което съжалявам че назовах косвено поп КРЪСТЯ ЗА ПРЕДАТЕЛ, въпреки че не е доказана вината му, Искрано се извинявам на наследниците на поп Кръстю и на жителите на Ловеч, Що се отнася до Сидеров той е селски интиресчия и турско ***,

17

бъдещ съдия

преди 10 години

едно стана ясно ***(к)ин и русия не са готови за войната така че руските мекерета в бг да прибират червените знамена и в сибир не ви искаме вече в България които останат ще бъдат съдени

16

Анонимен

преди 10 години

На БСП името е сбъркано.Тя не е лява партия нито е социалистическа.Сами си запалиха партийния дом,документалния филм"Приключено по давност"Луканов след това я преименува на БСП.Тази партия,заедно с ДПС са били почти непрекъснато на власт.Те са търговски дружества.Олигархията ,ВИС,СИК,бухалките,Мултигруп са създадени от Луканов и Доган по времето на Беров.Той е боледувал и държавата се е управлявала от двамата.Сложили са си етикет за заблуда на хората.

15

Анонимен

преди 10 години

Проф. Близнашки не успя да стане евродепутат от листата на БСП и заради това намрази партията, на чийто гръб се издигна! Жалък човечец, но както се казва - Никога не е късно да станеш за резил!Ако беше се докопал до евродепутатството по-добри от Станишев и Орешарски за г-н професора нямаше да има!

14

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 10 години

ПОЧНАТ ЛИ ДА СВЪРШВАТ ПАРИТЕ В БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА .....ПОПОВЕ, ДОНОСНИЦИ , ВОЖДОВЕ И АКЪЛЛЙИ ЩЕ СЕ НАРОЯТ КАТО МУХИ НА ***!ЗНАМ ГО СЪС СИГУРНОСТ ОТ ЛИЧЕН ОПИТ!!!!!!!!!!АМА ТОВА Е ДОБРЕ ---ТОВА ЩЕ Е КРАЯ НА "соц-***"!

13

Анонимен

преди 10 години

Ама най-големия е гоцката първанката най-долен най-мръсен най-крадлив с най-много кръв по ръцете руска къртица в България смърт на предателите

12

Анонимен

преди 10 години

Те там са все "поокръстьовци"

11

Анонимен

преди 10 години

Е,как няма да муе се радват десните - още един ренегат идва притях, така че няма да им е дискомфортно и унизително... Става дума за властови амбиции и пари, но не и за сериозна политика. Дори Близнашки не си вярва като говори, че чрез уличен протест ще промени нещо вътре в БСП?!

10

Анонимен

преди 10 години

До ognyanzЛе ле лошо му се пише на другаря да се обърне срещу своите:)

9

ognyanz

преди 10 години

На Георги Близнашки "никак не му е било лесно да излезе на улицата", но явно му е харесало. А ако някоя друга партия му предложи депутатско място сигурно няма да откаже. Тая безпринципност докато ти изнася, и демонстрирана принципност когато си вън от играта не е нещо ново.