50

подкрепяща

преди 10 години

И аз подкрепям протестите в Нова Каледония и Гвинея Бисау! Както и тези на белите мечки от Южния полюс! Само ми кажете какво още, и ще го подкрепя! А тези, които ги подкрепя това същество от снимката, могат да се гръмнат!

49

kartalkarakartal

преди 10 години

toz na snimkata da ne e vokala na turskia *** det oble6til se e kato turskia supermen rambo ot turskite star wars aferim grindcore ma6ala fostafkata

48

Сър_Пичук

преди 10 години

Evala!

47

сопол

преди 10 години

няма значение кой ще е начело на ***. и без тва сте си *** български, гадни

46

6302

преди 10 години

В отговор на рок звездите, посланиците, хората на улицата, всички "слепи и глухи" журналисти от световните медии и т.н., другаря Орешарски най вероятно ще си почеше отново орехчетата по стар български обичай (датиращ от времето на анадолските политически традиции), а Доган и компания ще им го начеше на него и Волен (Болен) Сидеров... кучетата си лаят, кервана си върви.....

45

Анонимен

преди 10 години

681: КАКТО БИХА КАЗАЛИ СТАРИТЕ ХОРА НА БАБА ТИ ХВЪРЧИЛОТО. МНОГО ИМ ДРЕМЕ НА НАДРУСАНИТЕ ОПУЛЕНИ ТИПОВЕ ЗА СТРАНАТА И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА НАРОДА НИ. СОРОС И ОРГАНИЗАЦИЯТА МУ "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" ФИНАНСИРАНА ОТ ЦРУ ИМА ЦЯЛА МРЕЖА ЗА ВЛИЯНИЕ И МАНИПУЛАЦИИ. А ВСЯКАКВИ НАДРУСАНИ МЕТЪЛИ МНОООГО ЗНАЯТ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС И ИМ ДРЕМЕ НА ШАПКАТА КАКВО ГОВОРЯТ В СЪСТОЯНИЕ НА ДЕЛИРИУМ

44

681

преди 10 години

Тука се е напълнило със всякакви маниаци на теми световна конспирация и т.н.И някак си от глупоста на тези от вас,просто забравяте че в крайна сметка на власт е едно правителство без морал,чест и достойнство готово на всичко да е на власт,дори и да сложи шеф на тайните служби човек като Пеевски.Хора не се задълбавайте просто е ТЕЗИ трябва да си ходят.

43

дони

преди 10 години

жалки драскащи мижитурчици на изродската тройна коалиция..яд ли ви е..яд ви е..как е вашата звезда - мишето (щото по-нагоре няма да отидете)..къде са ви автобусите с *** и пенсионери..

42

ТHE Патриот

преди 10 години

между другото този ми прилича на мистър Бийн на смимката ,той и с музика ли се занимавал?

41

ТHE Патриот

преди 10 години

да не съм някакъв пещерняк да ти слушам тъпия рок в 2013 година ти луд ли си.*** въшлясалите рокери ,някви чички на по 100 години станали и още не разбрали ,че не са актуални от близо четвърт век!

40

Umnika

преди 10 години

Патриоте, май ти си дрогирания в случая. Всички тези от клипа съм ги гледал по няколко пъти в България. Повтарям - ВСИЧКИ, ПО НЯКОЛКО ПЪТИ. А ти си пълен *** с израелско - американските си паранои.

39

ТHE Патриот

преди 10 години

Половината от тези дрогирани *** незнаят къде се намира България ,пък да са запознати с подробности за политическите процеси абсурд!

38

Анонимен

преди 10 години

Ама ние сме си свободна държава.Имахме избори.Народът избра тези.На следващите избори да си прави равносметка и после да гласува.А не да гласуват за БСП просто щот ББ ги е издразнил със някоя изцепка тип бай *** и после да протестират срещу тези за които гласуваха.Инфантили..

37

Анонимен

преди 10 години

ЕВАЛА! България е светлинни години назад дори от Близкия Изток!!! Тука позволихме 100 години *** и *** да смазват каймака на обществото, чрез убийства, терор, страх и диктатура. А ние блеем като овце, не ни стиска една гражданска война да отприщим, дори рок звездите започнаха да ни правят намеци!

36

ННННН

преди 10 години

А дали тез звезди изобщо знаят за какво изобщо става дума, или просто ей така, нали не е в тяхната страна! Глупост след глупост, тъпота и простота!

35

14/88

преди 10 години

И какъв е този "free world"? Ако става въпрос за запада и сащ, не благодаря! Тези музикантчета са с крайно леви обеждения, никой не им иска подкрепата!

34

Пачо

преди 10 години

Подготвят ни "цветна революция". Ако не се съгласим следва сценария "Сирия". Лошото е че вече нямаме армия.

33

nerez

преди 10 години

Очаквайте скоро гилдията на цирковите клоуни също да подкрепи протеста (или контрапротеста).

32

drop

преди 10 години

платените драскаченца на дпсбспюруш..колко сте жалки..пикаете ли газ,че целия свят не ви понася..

31

художника

преди 10 години

До НовинаЕ, тия па какви световни звезди са? Друго си е световно извесният Мишо "шамара", както казва моята приятелка Маги Стралска :):):)