21

ГАНЬО

преди 10 години

КУ4ЕТА КОИТО ЛАЯТ ПО НАИ ДОБРИТЕ ВОДЕЩИ И СА ВЪРЗАНИ ЗА ШИЯТА НЯМА КАК ДА РЗБЕРАТ 4Е СВОБОДАТА Е ПРИРОДЕН ДАР СЛОВОТО Е БОЖЕ ДАР НЕ ЗА ВСЯКО КУ4Е-=-

20

Zoro S

преди 10 години

Калинка бе по добра водеща но изчезна щото и тя стана герберас

19

Zoro S

преди 10 години

Слаби водещи и двамата който разбира от този занаят го е видял и много им личи че са гербераси родителите им комунисти те гербераси

18

зрител

преди 10 години

Ами то в БТВ остана само оня *** Слави!!! И ако не кара екипа си да се смее на тъпите му смешки, предаването му ще бъде много тъжно!!!

17

BJ

преди 10 години

не мога да ги понасям тия двамата. особено Ана с нейното маниерничене и гримасничене, взели са се много насериозно. оценили са ги на 10 бона заплата за месец. ***. не ги заслужават, а нова ще се прецакат. няма и да цъкна копчето към нтв.

16

MD

преди 10 години

Няма отърване от тия двамата...Мъка..

15

що за логика

преди 10 години

Няма по-глупава телевизия от Нова. Най-после намериха супер водещи на сутрешния си блок и сега решават да приберат двамата досадници от БТВ.

14

Анонимен

преди 10 години

Анито става за цомбене

13

НОВА

преди 10 години

Нова,имахте чудесен екип на сутрешния блок,заменяте го за една псевдожурналистка с огромно его,която от десетилетие е мразена и е доказала неспособността си да направи и най-малката отстъпка в неприемливото си поведение да изтиква във физическия смисъл партньора си,за да зее като продънена кофа .БТВ я изритаха елегантно,вие я прибрахте,ние НЯМА ДА ВИ ГЛЕДАМЕ .Дано някога си разберете грешката.А това,че някой я величае като добра си е чист номер да се отърват от шкартото

12

Анонимен

преди 10 години

КОЙ ГЛЕДА БЪЛГАРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ? СПОРЕД ЕДНО ДОПИТВАНЕ БГ ТВ ГЛЕДАТ САМО СТАРЦИТЕ И БАБИЧКИТЕ ПО СЕЛАТА И ПРОВИНЦИАЛНИТЕ ГРАДЧЕТА. ЗАЩОТО НЯМАТ ПАРИ ДА СИ ПЛАЩАТ КАБЕЛАРКА САТЕЛИТ И ИНТЕРНЕТ. ТОВА Е АУДИТОРИЯТА НА БЪЛТАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО СЕ ИЗЛЪЧВАТ В ЕФИРА. ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ГЛЕДАТ ЧУЖДИ ТВ КАНАЛИ И ПОЛЗВАТ ИНТЕРНЕТ. МОЯТ ТВ ОЩЕ ПРЕЗ 93 ГОДИНА ГО ИЗХВЪРЛИХ В КОФАТА ЗА ***. В НЕТА ИМА ВСИЧКО. ТЕЛЕВИЗИЯТА БЕШЕ В СИЛАТА СИ ПРЕЗ 70 И 80 ГОДИНИ КОГАТО БЕШЕ ЕДИНСТВЕНОТО ДОМАШНО РАЗВЛЕЧЕНИЕ.

11

barry8

преди 10 години

пълни некадърници, добре че ги натириха, но и на Нова няма да са от полза макар че и други такива магарета има там

10

Киро

преди 10 години

О не, ще повърна! Явно ще спра да гледам и НОВА!

9

без сутрешен блок

преди 10 години

много са слаби - и двамата!пропускам сутрешния блок на Нова!Аднес Генка Шекерова и момчето до нея - и името му не запомних, бяха почти не адекватни. Слаба ракия! А тя е репортер от създаването на *** ТВ.Преди години, в сервиза на СБА какъв скандал вихреше Генка и всяка втора фраза беше, че е журналист........Тая ли да гледам - мерси!

8

Анонимен

преди 10 години

Ана ми прилича на мъж на тази снимка... а Виктор ми прилича на жена.

7

кънчо

преди 10 години

тогава трябва на 9 септември. Гербарската Нова трябва да уважи затата. нали Бойко си е още член на БКП.

6

канадска архитекту

преди 10 години

тези много оборотни 3-5 телевизии и само си сменят кадрите "уж" е ново ........ то и без това новините са си все "същите" , бързата работа срам за архитекта .

5

Анонимен

преди 10 години

НЕ ГЛЕДАМ ТЕЛЕВИЗИЯ ЗАЩОТО ТЯ МАНИПУЛИРА ХОРАТА А ТЕЗИ ДВАМАТА СА НАЙ ПРОСТИТЕ ПИОНКИ В ТАЗИ ИГРА.

4

оле

преди 10 години

тая коза дето едно изречение не може да прочете без да срича и бърка...

3

Анонимен

преди 10 години

Ужас! Няма спасение от нея!

2

Анонимен

преди 10 години

Ееееее, събраха се най- после! Не че и Босфор ТВ не е същия ***, но Нова си е с други акцоинери. До какви висини стигна нашата демокрация- политизирани национални телевизии, дори и БНТ. ТВ7 пък въобще са извън коментар- те винаги са си били политическа телевизия, само дето наскоро се извъртяха на 180 градуса. Наблюдават се обаче и заявки от други по- малки *** като Канал 3 например. Да видим какво ще стане в крайна сметка с милите ни родни телевизийки.