5

до 4

преди 10 години

Това са пълни глупусти. Ноки искала 100 процента от печалбата, бъдещето било на ,,Апъл,, Първо се научи да пишеш, даже на африкански се произнася Ейпъл дори Епъл. Аз пък живея в Германия и много мои познати имат Нокия, както и аз, бъдещето е там моето момче, Майкрософт от където да минат трева не расте повече, колкото и да не ни харесва, до 10-15 години ще са смазали всичко отново.

4

Коко бийч

преди 10 години

Нокия не искаше да мине на Андроид, защото искаше да гушне 100% от печалбата, но се **** много... Бъдещето е на Апъл и Андроид...Никой не иска Ундоус фон...Аз не познавам дори един човек, който да има нокия...лол...те са в историята

3

Анонимен

преди 10 години

Елоп не е троянски кон а просто ***. Погреба Нокия, сега, ако го сложат начело на микромеките ще завлече и тях. Стив Балмър също е/беше тъпо парче. Цялата фирма се държи на една ОС и един офис пакет. Всичко останало е провал.Микрософт е типичната Mee to фирма. Нямат иновации, гледат другите какво правят и имитират.

2

Анонимен

преди 10 години

Педераска работа! и при това всички са доволни?!

Кой е тоя , бе?!?! А той знае ли кой са Другарите - Бойко Борисов - най известния политик сред футболистите и най известния футболист сред политиците или пък Милко Калайджиев - най известния мустак в Републиката и най известния митничар сред чалга съсловието?!?!......... :) ;) :)