83

batevale

преди 10 години

Ако има въведен вечерен час за непълнолетните и съответен контрол ,ще се решат няколко проблема: Децата ще имат повече време за смислени неща;Силно ще намалее вандализма из грдовете и селата;Ще се забави скоростта ,с която затъпява нацията ни.........Поне аз мисля така....

82

C.I.

преди 10 години

Освен да се самосезират гореспоменатите и да се инсталира видеонаблюдение и т.н. ми се струва за нужно да се помисли какво ги е накарало тея хора да го направят това. В училище някой учи ли ги на морал? Успяват ли да ги заинтригуват за да учат децата с желание? че и още много въпроси - вместо да се предприемат мерки само както винаги се надявам да се търси първопричината, че в тая кьорава държава сами си се изпуснахме та има толкова *** измежду нас.

81

системата

преди 10 години

ПРЕКАЛЕНАТА СЛОБОДИЯ,ТЕРОРИЗИРА ОТГОВОРНОСТТА И ЗАТРИВА ДЪРЖАВАТА!....но това вече не важи за територията "България"!

80

Анонимен

преди 10 години

Другият път ще го боядисат розово, и ще напишат извинение на два езика, към някой "обиден " от нас народ.;))

79

Asparuh4o

преди 10 години

PROST NAROD,SLABA DIRJAVA!

78

един

преди 10 години

Добре е че има сдружение,което ще защити дървото със 700 годишен живот,ще успеем ли,ние, народа,да спасим от" зачеркване" и "задраскване"-1300 годишната си държава.

77

възмутен

преди 10 години

това не са скинари, а лапетии... Скинарите щяха да напишат други неща, щеше да има и свастики...защо винаги трябва да са скинари?

76

radoj

преди 10 години

каква култура, то само като видиш министъра на културата и му чуеш простотията и се чудиш това човече какъв министър е! Определи кои са паметници на културата, сложи един тежък закон хвани двама трима нарушители, освен глобата им сложи един ден обществено полезен труд и гледай резултати, но не се притеснявам от министъра на културата, а от културата на министъра.

75

С.К.

преди 10 години

вандали !

74

boyko_stoew

преди 10 години

Не липсата на камери и полицаи е проблема...!Проблема е в Липсата на ГРАМОТНОСТ и КУЛТУРА...НЕГРАМОТНОТО и ПРОСТАШКО отношение към Природните ни Ценности , е отражение на "КАЧЕСТВОТО НА МАТЕРИЯЛА НИ".Неграмотния Електорат Възпроизвежда Неграмотна Политическа Класа.

73

минаващ

преди 10 години

Без бой, няма навици. Без навици, няма характер. Без характер, няма човек. Без човек, няма държава.

72

ас

преди 10 години

А розово ще го боядисаме ли дръвчето сега

71

Анонимен

преди 10 години

Живко Тодоров? на кого ли ми напомня това име ?!?!

70

Пурко

преди 10 години

До Анонимния: Много си глупав за да ти обръщам толкова много внимание. Така че се съсредоточи върху нещо по полезно и смислено вместо да си губиш времето.

69

Sephora

преди 10 години

Няма как да има навсякъде пъдари и камери, но като има поне там, където в нормалните държави има, и като често ти се случва да понасяш последствията на неадекватното си поведение, дори няма да си помислиш да правиш такива неща. А и ще се принудиш да възпитаваш поколението да не пристъпва закона, защото има последствия и така ще си дойдат нещата на място.Сега ще сложат пазачи на денонощен режим и ние ще плащаме.

68

поля

преди 10 години

Думата оскверняване е подходяща за заглавие на много от политическите новини. Това тук е просто едно вандалство, което не е причинило вреда нито на дървото нито на хората. Просто не е приемливо

67

Анонимен

преди 10 години

Rimliani ne romi!!!!Drevni rimliani potomci na Cesar koito berat djiliazo i tuhli...

66

тиква

преди 10 години

74-ти, толкова грамотни роми нямаме

65

Анонимен

преди 10 години

До АнонименЩе ги възпитават - ама като и те не са били възпитавани....

64

Анонимен

преди 10 години

До ПуркоДа видно е кой е простия в случая. *** дали ще си отворя очите да го видят е друг въпрос.