114

анонимен

преди 10 години

Пайнера Митко с пайнерките ще местят студиото в северна Корея а Азис ще е водещия в предаването "Дай да го лапна за да го хапна" и така в северна Корея пайнерките с Азис ще стабилизират морала в политиката на Ким Чен Ун и няма да има екзекуции !

113

Анонимен

преди 10 години

Браво-който тръгне на Джихад ,ще отговаря семейството му.Само това ги оправя.

112

Анонимен

преди 10 години

Stanala e grashka te ne sa se poznali che sa se smeniali

111

Анонимен

преди 10 години

olele ujas tiq k1m b1lgariq li idvat koi 6te gi posre6ne na leti6teto ni6to ne pi6at

110

batevale

преди 10 години

Народа му мизерства ,а този прави ракети и ядрени оръжия.Здраво го тресе мегаломанията.......Като погледна назад ,цялата фамилия Ким са абсолютни диктатори.Но този е "върхът на падението"

109

АНТИМУТРА

преди 10 години

Най-голямото зло управлявало някога в България това е Борисов!!!За 3.5 години изби повече от народа си от колкото БКП изби от след втората световна война до идването на Борисов на власт!Сменени лекарствата на онкоболните 2010-та с евтини не работещи заместители от което пукват с 500 души повече онкоболни през 2011-та. самоЗакрити 17 болнициНе разплащане към всички бюджетни и срив на икономиката фалити и безработица бесене и палене на хоратаЗначително увеличен брой на самоубийствата!

108

АНТИМУТРА

преди 10 години

АЗ НА СНИМКАТА ВИЖДАМ САМО ПСИХИЧНО БОЛНИ ПЪК ЗА ВАС НЕ ЗНАМ!

107

АНТИМУТРА

преди 10 години

Така е 50 човека са се навряли в една стая и са правили яко порно докато са ги снимали :DТоя съвсем ни взе за балами!Сметнал е някой, че хората на просветата и изкуството са заплаха за режима му и са ги екзекутирали!Това тяхното е много повечме от комунистически режим!!!Това е чиста диктатура на едно гнусно мазно лоесто вмирисано прасище!

106

asdf

преди 10 години

Като гледам тези гащници на снимката,намирам ги за лика прилика с нашите комунопитеци.

105

малко Токио

преди 10 години

Определено тази снимка не е от жалейка,така че остава вариантът или да си правят театро и постановка пред останалия свят или да си правят шега с единствения им приятел Пекин.Вие майтап с Пекин ли правите ?

104

7

преди 10 години

ГОСПОДИНА ИЗОТЗАДЗЕ ДЕТО СЕ Е ФАНАЛ ЗА ФАЛАНГАТА МЕ СПУКА ОТ СМЯХ!!!РАЗВЕСЕЛИ МИ ДЕНЯ ...ХАХАХАААААА

103

Анонимен

преди 10 години

Певицата пяла на 11 микрофона е гледала наште певици като пример!Братска Корея скоро ще вземе малко певици за диктатора че му се намират ощткур-шуми под ръка!

102

Що им се връзвате

преди 10 години

на тия "отговорни" източници. Истината е, че никой нищо не знае какво става там и всяка лъжа хваща дикиш

101

Анонимен

преди 10 години

Това е престъпление срещу човечеството и НАТО ТРЯБВА ДА НАКАЖЕ ВИНОВНИКА като го обстрелва от 2000 км!- Не може!Верно бе ще вземат да уцелят другата Корея, а после ще се окаже, че не я е застрелял, а са се оженили...

100

Ленин

преди 10 години

Новината е империалистически плот за дискредитиране на Социализма!!!

99

+-+-+-+-

преди 10 години

Периятелю, ти дето си преписал тази новина, замисли ли се, преди да я пуснеш тук, дали си у ред?

98

Анонимен

преди 10 години

А порно филмите си ги е запазил за колекционери.

97

Мистър Х

преди 10 години

тази ако пък не е станал жертва на ревността на сегашната му наложница....като в харимете - издигне ли се една одалиска, всичик под нея или ги женят или започват да *** - за да няма конкуренция.както се вика - докато смъртта ни раздели.Предполагам чели сте Роксолана па паоло загрелабави или пък сте гледали "Великолепинят век" поне две-три серии

96

pamet

преди 10 години

До PetarKъде видя подготвеността на руската и китайската армия? В Афганистан?В Чечения?В Грузия?Вие *** сте като сифилистиците.Болеста бавно ви разяжда мозъците

95

Анонимен

преди 10 години

До ха сега де..."Концлагерите бяха създадени от Великобритания, ние само прочетохме за тях и ги копирахме, с една малка разлика - в нашите лагери няма жени и деца" - Адолф Хитлер