93

vesko02

преди 10 години

Попита ли тези дето дават пари все още какво мислят?

92

Анонимен

преди 10 години

Променете базата за изчисляване и даване на детски!!!Нека детските да бъдат под формата на възстановяване на платен от родителите ДОД, такси за общински услуги, местни данъци.В момента ограничението от 350лв. бруто е расова дискриминация срещу българите, защото всички *** са под този доход - те дори не могат да представят документи за получен доход.Не е нормално неграмотни "хора" да получават парите от хора, които общуват човешки, живеят цивилизовано-тези пари са за техните деца-БЪДЕЩЕТО!!

91

Анонимен

преди 10 години

нека се надява г-н Орешарски да спрат протестите,както и аз безработната да си внеса данъците и здравните осигуровки.

90

атомника

преди 10 години

пак пари напразно на недобросъвестните родители да ги харчат за не предназначение, не за децата си, а за пороци , цигари, алкохол и други неща.

89

Nasko

преди 10 години

Стига Популизъм и Манипулация бе Орешарски!Надяваш се, твоите надежди са, да си изпълниш ангажиментите към тези които ти дърпат конците - Марионетка такава!България да не работи, за да храни *** бе?Я оповести Статистика, колко от тези детски отиват при тези които не внасят и стотинка за нищо в Държавната хазна, но явно така си купувате избиратели, или контингент за рейсов - Анти протеста!

88

DeDe

преди 10 години

А така нещо предвидил ли си затвоя приятел Васил Божков (черепа) ,или всичко това е по негово нареждане .

87

синчето на олигарха

преди 10 години

Що спорите - ГЕРБ, ДПС, БСП, Атака и т.н. - все тая. Гласувайте за МЕН - обещавам всички да ви оправя (качествено и за по-малко от 800 дни...)

86

а дано, ама надали

преди 10 години

Как само лъжат "Десетина варненци посрещнаха премиера с протестни плакати" - аз лично преброих поне 20

85

Анонимен

преди 10 години

Тоя *** продължава да се прави, че няма протести срещу него и комунисти и депесари, а продължава да прави изказвания за икономиката.Е, по-нагли от комунистите, едва ли има!

84

до рали 1

преди 10 години

градини,училища,школи искаш ти да ти бъде детето.Аз си искам мойте вкъщи,защото са ми по-ценни от тъпата работа.Детските трябва да се вдигнат много.

83

viki123

преди 10 години

Да не би Васил Божков да е родил?

82

Провициалист

преди 10 години

До ДяволътБлагодаря! Ще останеш ти и ***, управлявани от фесове. Късметът ти е нужен на теб, не бери грижа за мен ;)

81

PPL

преди 10 години

КОГАТО НА ЕДНО ДЕТЕНЦЕ УВЕЛИЧАТ ПАРИТЕ ОТ 420 НА 600 ЛВ НА ГОДИНАТА Е МНОГО , *** БЕЗОБРАЗНИ. АКО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ЧЕТИРИ ГОДИНИ *** ОТ БАНКЯ НЕ БЕШЕ ОТМЕНИЛ ШВЕЙЦАРСКОТО ПРАВИЛО ,СЕГА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ЩЯХА ДА ПОЛУЧАВАТ ПО 100 ЛВ СРЕДНО ПОВЕЧЕ. ТАКА , БАВНО И МЪЧИТЕЛНО, ЩЕ ИЗЛЕЗИМ ОТ БЛАТОТО , В КОЕТО НИ ВКАРАХА ГРОБ -АРИТЕ . ЗАТВОР ЗА ЦЯЛАТА ИМ КОМУНИСТИЧЕСКА ВЪРХУШКА

80

Дяволът

преди 10 години

До ПровинциалистЛек път ти желаем. Ако искаш вземи колкото можеш със себе си !

79

САМО БСП

преди 10 години

Долу ГЕРБ и производните им, съд и затвор !

78

az

преди 10 години

Не сме народ, а ***"Петко Славейков"

77

х

преди 10 години

Вярвам че на всички им стана ясно къде ще отидат парите от 1 000 000 000лв заем. За автобуси да карат електората на БСП и ДПС и за платените им форумни драскачи. Много се навъдихте бе!Лошото е че пак ние работещите ще трябва да го връщаме.

76

Muntcho Demokrata

преди 10 години

Юбилейната гладна стачка на поета-демокрад-посланик в Индия- Еди Сугарев и многобройната му челяд, завърши успешно---

75

Рали1

преди 10 години

Махнете детските и помощите и създавайтеРАБОТНИТЕ МЕСТА,които обещахте.Има толкова примери по света за облекчаване на семействата,началете данъците на семействата с деца.А всичко,което се предвидили за електората си/уж детски/ го дайте там,където трябва да са децата-градини,училища,школи.Не и за алкохола и цигарите на безработните им родители.Парите за децата -да са наистина за децата. И стига популизъм.

74

оргия

преди 10 години

Колко глупав и злобен човек трябва да си за да не помнишповече от 3.5 години назад във времето .Злобеят комунистите против Бойко и Цветан Цветанов ,пенсионерите реват че не получили помощи а тази мила картинка е 24 години такава и деградацията си остава .Продажен прот народ с самочувствие че сме велика нация а се храним с чалга и *** Един работещ храни трима пенсионера един пенсионер храни трима безработни една държава храни много *** един *** пролет не прави Да сте живи и здрави