8

Анонимен

преди 10 години

Заради такива "елементи" визовият режим на БГ със САЩ ще остане още дълго време!

7

ТАТО

преди 10 години

ТИЯ АКО ГИ ЕКСТРАДИРАТ В САЩ ИМ Е СПУКАНА РАБОТАТА.ПРОКУРАТУРАТА НЕ КАЗВА, НО ЯВНО СИГНАЛА Е ДОШЪЛ ОТ ТАМ.ПОИСКАТ ЛИ ГИ,КАКВИТО СМЕ ЛАКЕИ ЩЕ ИМ ГИ ПОДНЕСЕМ НА ТЕПСИЯ.

6

vesko02

преди 10 години

Видях сутринта едни да тичат ,ама си помислих ,че бягат за здраве.

5

nqkoi_si

преди 10 години

Прокуратурата е "лъжливо овчарче"! Те са като малко дете, което за всяко малко по-голямо обвинение пита своя "родител" в лицето на мафио-олигархично-политическите кръгове: "Тоя от наш'те ли е?", и онези като скръцнат със зъби и дебеличката цацарска торба с лай*на се пос*ира още повече. Преди Цвъчкан му диктуваше, сега директно Ге*я и До****

4

Анонимен

преди 10 години

I всеки краде кой лев.кой хиляди. други милиони и като хванат някой всички се радват и злобеят

3

Анонимен

преди 10 години

"погнали"??Вие добре ли сте с главите?Какви досъдебни производства като няма престъпление бе ***?Тези в у ПоУдиФ съвсем изпушиха(то не че някога са били добре).Я арестувайте някой че е минал на червено в Кения и баба Кадъна от село К..ур ви се е обадила за това.

2

стоян петров

преди 10 години

Условна? Дали случайно си чувал в Щатите как съдят? предадат ли ги на правосъдието на САЩ смятай, че живота им е свършил. Червенкова затова прави митинги, за да откопчи екстрадицията. Някой си Ваньо от Варна и той като нея се опитва да се отърве. А дано, ама надали.

1

www

преди 10 години

И КАТО ГИ ПОГНА КАКВО ?? - ПО КОЛКО ЩЕ Е УСЛОВНАТА...