405

аз

преди 10 години

До симеонГолем си *** Симеоне! Как пък разбра , че е милиярдер или мозъка ти е промит от червените *** и такива като подлогата Бареков ! Тия червените и един метър път не са кадърни да направят , не са кадърни и да открият поне построеното от Бойко !

404

Анонимен

преди 10 години

Кое е това дебело ***, че си позволява да казва на Министъра на вътрешните работи, какво "мисли" да прави дебелата Му тиква и тиквеничетата Му? Този не е ли разбрал още, че му дръпнаха медииния шалтер и сега популистката Му партийка (сбирщина от нагаждачи и негодници) е загубена? Има ли предел наглостта на Боко, Лили Талпата и Цеко Умничкия? А Гребенаров, бившият областен на Бургас не е ли нарушил законите, като си позволи да маха пътна маркировка? Какво мисли прокуратурата?

403

Гошо

преди 10 години

Пожарникара го е яд, че неможаха той и дебелото Лиле да открият поне 20 метра от някой участък и гъ*олизците-журналисти от БНТо и БТВто да лазят, както винаги са го правили в краката му, заедно с пропадналото скиорче-стажант журналист-наколенкаджия.

402

Аз

преди 10 години

Абе ,Бойко я стига глупости ,стига вече бе,пред нищо не се спирате бе,да млъкнете малко ,да се замислите,да изпитате срам и някакаво човешко съчувствие и съпричастност,всичко вече в тая страна е един огромен абсурд.На твоято съвест нещо лежи ли?

401

Шoп

преди 10 години

До Този ли ***,*** ***, ама ако не му бяха ходили на инат, сега нямаше да се налага да давате нощни дежурства...

400

mda

преди 10 години

ей сега едни избори да има, всички ще ги измете бат бойцехайде не остана

399

Анонимен

преди 10 години

Само един самозабравил се нарцистичен шизофреник , като боко тикварелата може да се възползва от такъв тежък инцидент!Ужасно срамно е, че ни е управлявал!УЖАС!!!

398

kalinkamalinka

преди 10 години

"Ядосан" - ще вземе да заслабне от "ядове".

397

Анонимен

преди 10 години

БСОЛЮТНО ТОЧНО.

396

Анонимен

преди 10 години

ТОЯ ПАК СЕ ИЗХОДИ НЕПОДГОТВЕН.

395

Българин

преди 10 години

Няма ли кой да каже на този *** ,че говори нелепости?Всеки нормален българин би се срамувал,че този е бил премиер на държавата ни.

394

Куцсрете

преди 10 години

Тиквата знае, че народът го "обича" и двадесетина гавази денонощно го вардят от "народната любов", а и от някои приятели на куцара, сретен или на тези край чиито тела се снима като мвр-секретар.

393

симеон

преди 10 години

този отказваше да слага вратовразки едно време в началото на манда на герб беше обикновен човек от народа кат гепна 5-6 милиарда кат го гледам как стегнал вратовразката чак ще се задуши три да му кажат и три вратовръзки ще си вържи.нормално вече е мулти милиардер и трябва да изглежда добре

392

Този ли идиот,

преди 10 години

който накара хората да се самозапалват преди няколко месеца, има наглостта да съди на чия съвест лежат човешки животи?! *** ***!

391

иван

преди 10 години

Стига плака Борко вече си фактор само за Цветелинчето! Ако там ти минава номера давай ние акъл от теб не искаме.Спри се бе човек не разбра ли че като ти видим мазната охранена физиономия и ни се повръща.Айде мирувай у Банкя и си брой милиардите/нашите!!!/.

390

тя

преди 10 години

голям лицемер, голям демагог

389

До 491

преди 10 години

Господине, защо обиждате маркуча?От него все пак има полза!!!!!!

388

Михаил

преди 10 години

"Той отрече да се опитва да извлече политически дивиденти от ситуацията."Ах колко е нашият нагъл долнен популист-демагог!

387

Анонимен

преди 10 години

*** Банкянски ***.***, ***, *** като пожарникарски маркуч.

386

Ей, пичленце

преди 10 години

Я тръгни из България, ама ей тъй САМ, БЕЗ охрана.Да видиш как ще ти натрошат кратуната ония които излъга за ПЪРВИТЕ избори с твое участие.А тръгне бе пич. Стиска ли ти, а?