98

NoName359

преди 10 години

Тая снимка изобщо няма място тук!!!

97

Мишо Шамара

преди 10 години

Тая на магистралата, така облечена, може и да свърши друга по-полезна работа!

96

Анонимен

преди 10 години

НЕ МОЖЕ да си толкова дебелокож и неадекватен като тази министърка. Не може и да си толкова *** и нагъл.Боже пази България! Трябва да има и морал, а дали тя е чувала за тази дума?

95

патриот

преди 10 години

Бойко Борисов е един от най-великите бьлгари и ще остане в бьлгарската история като такьв.

94

пържола натюр

преди 10 години

обективен...............Да подфърлим няколко пържоли, ако трябва, а?...........КАКВО? ПЪРЖОЛКИ НА ТОЯ МРАВОЯД? ОБЕКТИВЕН, ЗА КУ*КА СЕ ИСКАТ МНОГО ПОВЕЧЕ КАЧЕСТВА!!!

93

милина

преди 10 години

ТАКА ОБЛЕЧЕНА МОЖЕШ ДА ИДЕШ ДА СИ НАПАЗАРУВАШ, АМА ДА ХОДИШ НА РАБОТА, ДА СИ МИНИСТЪР? ТЯ НЕ Е В ЧАС ОТКАКТО Я ЧУЧНАХА В ТОВА МИНИСТЕРСТВО. НАЛИ ЩЯХА ДА ГО РАЗДЕЛЯТ НА ДВЕ? СИГУРНО ЧАКАТ ДА Й ДОЙДЕ ПО-СВЕТЪЛ ПЕРИОД. ТАЯ *** КАЗА, ЧЕ В СЪБОТА И НЕДЕЛЯ НЕЙНИТЕ ХОРА БИЛИ РАБОТИЛИ, А ДО ПЕТЪК-КАКВО? ВАКАНЦУВАНЕ, КАКВО ДРУГО! ВРЕМЕ Е ДА ГИ ИЗПРАТИМ ДА СИ ВАКАНЦУВАТ ЦЕЛОГОДИШНО!

92

AdminL

преди 10 години

Тази госпожа изобщо с всичкия ли си е? Какво ми е залискала тия менци? Как не ги е срам, хората в земята се закопаха, те по вода си я карат! *** лицемерни и дебелокожи!

91

Wait

преди 10 години

Tая брантия можеше поне малко да изчака и да не лисва менчето баш днес, хора са загинали. *** и пустия му дебелоглав непукизъм и липсата на елементарно човешко възпитание в добавка...

90

Анонимен

преди 10 години

Тази нещо и с магистрала Тракия се направи на знаеща! Като знае, защо търпя "тапата" при Яна толкова време

89

П_Петров

преди 10 години

Фактът си е факт, комунистите са виновни за смъртта на още двама души.Не казвам, че им тежат на съвестта, защото червените *** съвест нямат, а наглостта им може да се конкурира по безкрайност само с некадърността им!

88

smehurko:)))))))))))

преди 10 години

До rabat Квадрат Квадрат :))))))))) по добре с къса памет от колкото като теб без памет:)))))).Колко си българин е ясно.Кога имаше геноцид към народа се знае малко прочети малко гледай/Сега е пак геноцида.Само че самоубийствате ги пишат смъртни случай:)))))))).Кой ограби БГ се знае партия забранена със закон два пъти:)))))))) сменила си сега само името БКП=БСП. ПО ЗАКОН последователите и нямат право на партия:) е няма прокуратура липсва и Цацаров.

87

qwer

преди 10 години

"Да не се трупат дивиденти от трагедии, зове Терзиева" - поредната червена наглост. А вие бе *** червени не се ли сещате колко дивиденти извлякохте от самозапалилите се зимата, въпреки,че те не се палеха заради управлението на ББ. Вие тогава нагло манипулирахте простите българи, а те изобщо не са малко, та вие вечно всяко убийство или самоубийство го приписвахте на Бойко бе майка ви гадна и долна да е.а., а това сега е планувано убийство от вас,защото сте мърлячи.

86

rabat

преди 10 години

До безименнияМного мислиш бе човече!Мисълта ти много бавно тече.Половин час чакам за отговор,и нищо смислено не написа.Приказките са празна работа,можеш и *** да ми сложиш,може и да ме обрежиш,не става! Факти трябват. Хайде да ме пробваш дали съм ***!Пак ще се скриеш ах ах ти пъзлйо такъв.

85

обeктивен

преди 10 години

Да подфърлим няколко пържоли, ако трябва, а?

84

пак до рабат

преди 10 години

Продължаваш да тъпееш и да доказваш същността си на изрязан ***. Ами като толкова е важен за теб един маловажен факт, тогава никът ми е "пак до рабат"сега е ясно кой съм нали ***, ха ха ? А това че показваш и мана*щина доказва по безпрецедентен начин чалмалийството ти. Също и срам нямаш като истински депесар, продължаваш сам да си слагаш палчетата нагоре, познава се, все по едно са бе, не се ли сещаш, че изкукваш от простотия ?

83

rabat

преди 10 години

До 93Няма нищо по-лошо от човек без име мой човек.Продължаваш да не се именуваш.Мишоците се крият в дупките -ами явно продукта от гените на дядо ти е такъв,ако си негов разбира се.Колкото до това дали съм *** ,може да си чукнем една срещичка и нагледно ще ти демонстрирам с какъв съм.Само после ще внимаваш като сядаш.

82

просто човек

преди 10 години

Борисов, засрами се !!! Не се подигравай ПАК с човешки трагедии !!!

81

Реалист

преди 10 години

Забавянето на отварянето на магистралата няма директна връзка с инцидента, за него са отговорни тези които трябва да организират движението според обстоятелствата с поставяне на допълнителни ограничителни знаци и полицейски патрули. Но нека министерството докаже с документи( дати на издадения акт, дати на протоколи от проверките и т.х.) че по-ранно откриване не е било възможно. Ако не го направят доказват че са долни популисти.

80

bg

преди 10 години

Тази нагла жена за втори път го прави този цирк с откриването, съсипвайки нервите и времето на хиляди пътуващи.Този път имаше и невинни жертви. Редно е прокуратурата да се самосезира и да я пратят зад решетките.

79

rabat

преди 10 години

До ВикторОООООООО Викторчо ,ти се появи бе човече.Виж сега пак бъркаш.БСП то не е взимало парички от Сорос,-те бяха за Росенчо и Прокопиев