67

Месия

преди 10 години

Браво! Така!

66

Николова

преди 10 години

За тези ,които пишат,че Жени е дърта кошница-та то и любовницата не е млада,дори и тя е по-стара от така наречения Тачо.Най-вероятно причината за раздялата не е възрастта.

65

steiger

преди 10 години

Прочетох статията и го преместих в другия крачол.

64

Анонимен

преди 10 години

Според мен й е писнало тоя да лежи и да не прави нищо. Очевадно е, че тя е класи над него във всичко.

63

Анонимен

преди 10 години

Не тая ,а другата се измъкна като напикана и министъра беше Начев.Тая седеше през цялото време като на първа плочка.Абе докато си млада и красива- сменяш ги,поодъртееш ли- сменят те с някоя по млада и сочна.Така е то в тия среди.

62

Иво-000

преди 10 години

*** не ми трийте коментарите

61

Анонимен

преди 10 години

Защо ли като я видя тая все се сещам за порното на Woodman с Виктория Радина по прякоря NIKITA BULGARIA, който го е гледал веднага ще се замъсли откъде ли му е познат женският глас зад камерата, който превежда на българското момиче какво да прави и т.н. За такива неща прокуратурата трябва да се самосазира ...

60

съжалявам

преди 10 години

за детето. И двамата ми харесват. Жени наистина е много свободолюбива, не се отдава на семейството си а и е малко злобничка, и ето го резултата.Пчелата не бяга от меда. В случая Тачо ще е е по-добре след раздялата,

59

ha ha

преди 10 години

Каво, няма новини за Ким Кургашиям, и веднага намерихте с какво да е замените, браво, напълно достойна тема, за.......поприместване.

58

petter.bojinov

преди 10 години

"Този факт не ни прави по-малко отговорни към Жорко, и двамата го обичаме и ще продължаваме да си поделяме грижите за него"-тованаистинавиправинапълнобезотговорни.Катощесигледатеинтереситезащостесъздалисемействоидете?

57

vai

преди 10 години

abe kakvi sa tiq balgari abe se gledame v kasttata na drugite a nas ne sme si opravili .Abe derzaite i se chudete ,komentiraite ,obojavaite i otxvarlqite ,ama ne se mesete na xorata v rabotite .NITO AZ ,NITO PAK ,VIE STE I GLEDATE DTETO ILI STE I GO NAXRANITE. STIGA TAQ PROSTOTIQ -TQ SI ZNAE NAI DOBRE KAKVO I E .koi iska da e zle da ne e obichan -ostavete na mira jenata ,vie gledaite vaste jeni \i vasite maje kade sa v momenta i skoi\koq.Jeni badi jiva i zdrava i stastliva.

56

НА ТОВА МУ ВИКАТ...

преди 10 години

...ЕЛИТНА ***!ЯВНО ПАРИЧКИТЕ СА СЕ "ИЗЧЕРПАЛИ"....не ОТНОШЕНИЯТА!

55

Анонимен

преди 10 години

Тази маца не беше ли със един вътрешен министър,когато ги изловиха да си гукат след някакво масово убийство!Ония беше пиян и мънкаше нещо,а тя се измъкна като партизанин!

54

Трухильо

преди 10 години

Абе-дъртата "кошница"може да си ги разправя всякакви.Истината е,че вече е дърта и не и се връзва.Иначе бая парички прави с моделките....Мадам Жени-хааааахахаха......

53

Анонимен

преди 10 години

Ха,че тя никога не е била женена за него!Само хванаха момчето за балък да я пази за Маргина (големия) докато му се уталожат нещата и му мине "дисковата херния".То това ако е новина ?Женицата и тя малко трябваше да се прави на порядъчна.TV,това онова.Тези сапунки за пред агнетата дето четат вестници.

52

анонимен

преди 10 години

Злобна жена ми изглежда игиостична, но повечето са си такива! Да не мислите, че и пука на вратата и са се наредели още кой знае колко гладни хубавеца или богати дядявци, така че не я не мислите, тя си е оправена! с една дума не ми пука

51

Анонимен

преди 10 години

Голям праз !

50

Анонимен

преди 10 години

Световно известна новина! Само за първа страница!!!

49

Анонимен

преди 10 години

Винаги има някоя по-млада:)!!!!

48

466

преди 10 години

щеше да е смешно, ако не беше скучно