21

дядо

преди 10 години

@21,Вие препочитате Фидосова нали?Чаровна,с добре оформена фигура на хипопотам,с излъчване на Годзила и нищо женствено(курвенско)

20

Анонимен

преди 10 години

Джедай не се казва мяза, а прилича.Нивото ти е като на *** в първи клас .Колкото до Ванеса Паради наркотиците и алкохола я състариха и отнеха естествената и хубост.

19

Джедай Мастър

преди 10 години

Е, разстоянието между зъбите й не е чак толкова голямо, че да е болка за умиране, както например при Ванеса Паради, където могат да се сложат още три-четири зъба. И докато беше млада Паради дефектът донякъде можеше да се преживее, но на старини мяза на вещица.

18

Анонимен

преди 10 години

Тази е яка пичка. Разстоянието между предните зъби е много чаровно .

17

Анонимен

преди 10 години

И аз имах разстояние и на 20 си ги оправих, защото ми беше комплекс. При положение, че тя се харесва така и е достатъчно красива не виждам смисъл да си кърти здравите зъби, кво като има пари, само за да не я хранят някакви съмнителни хора в нета.

16

Алекс

преди 10 години

До АнонименКрасотата е много и разнообразна. И това момиче е толкова страхотно, че и с разстояние между зъбите, и с две различни на цвят очи, и без грим, и без екстеншъни, пак би била чудесна. И най-важното е, че си го знае, затова и не се е мъчила да коригира каквото и да е.

15

Анонимен

преди 10 години

До t0read0rМоже и да ти се иска, но не са. И са бели, и не са криви. Аз също имах разстояние като дете, но носих скоби няколко години. Затова и съм се изказала по този начин. Това разстояние не се появява изведнъж, когато вече си на 20, просто не са и обърнали внимание докато е била малка. Що за хора сте, че изкарвате КРАСИВО дефектното?

14

Анонимен

преди 10 години

Вземете си оправете Вие кривите глави и физиономии.Изпилете ги малко, заменете ги с по-пропорционални.А ние нека се наслаждаваме на момичето

13

t0read0r

преди 10 години

До Анонимен11, кой знае твоите какви са жълтички..

12

Стърга

преди 10 години

Какво значи да си ги оправи?Да й бъдат изпилени нейните(т.е да остане без зъби) и да й бъдат залепени порцеланови фасети.Това ли разбирате под опрявяне на зъби?Да си махнеш собствените и като зорлем да си слагаме ченета на млади години.

11

Анонимен

преди 10 години

Че е хубава, хубава е, ама верно тия зъби са голяма отврат.... Може ли с толкова пари да не обръща внимание на това? Що за изкривено разбиране за естетика?! Никакъв чар няма в това да можеш да си държиш цигарата между предните два зъба...

10

ж

преди 10 години

И аз имам такива зъби.Много хора, които нямат разстояние между зъбите, но пък са им криви с по презумпция смятат, че са с по-хубави.А аз нямам един крив зъб и спазвам добра орална хигиена.Не са ми развалени.

9

Анонимен

преди 10 години

Много си е хубаво момичето. Това й е чарът! Секси е като баща си, когото някои смятат за грозен, но вижте ранния Мик Джагър! Да, голяма уста, не знам какви зъби, но страшно сексапилен! Който не я харесва, да си ходи при чалгарките, на тях всичко им е правилно и изкуствено.

8

Анонимен

преди 10 години

Тези, които я обиждат са грозни *** със кожа на глиган.Момата е страхотна - лице, тяло , интелект.Обърнала е внимание на коментарите им от уважение към последователите си.Стига им толкова.Ние мъжете си я харесваме

7

...

преди 10 години

Като знам баща й на какво прилича, чак си е красавица. Това в кръга на шегата. Хубаво си е момичето.

6

лежанка

преди 10 години

Мацката е много сладка и нежна, това да й е кусура.

5

Нереза

преди 10 години

Има лечение, кожената дъвка намества зъбите и прави усмивката ослепително бяла!

4

t-rock

преди 10 години

*ти гадните зъби....

3

Анонимен

преди 10 години

Ами да не се лъжем, но си е грозно, пък с толкова пари, като на тази е съвсем лесно да се коригира, но щом се харесва момичето...да не мрънка от критика, пък и това да и е наред ще се намери за нещо друго да я подхванат, такава е човешката природа.

2

Анонимен

преди 10 години

vajnoto e, 4e ima zybi. niakoi hora hodiat i bez zybi.