15

Yoyo

преди 10 години

Няма ли банкова сметка или телно номер да се свържем за да помогнем?

14

ha ha

преди 10 години

липсата на витамин Б17 в храните е главният причинител на рака, с не безизвестната помощ на фармацевтичните гиганти тои беше изкуствено отстраненен от храните под предлога, че бил вреден. Сами си отговорете ЗАЩО?

13

Баба Гица

преди 10 години

Е мразя я тая държава .Малки деца и млади хора да си отиват от болести ,докато моите осигуровки отиват за неосигурените роми ! Докога ????????

12

Анонимен

преди 10 години

Пари за кебапчета,гласове и помощи за неграмотните *** има,а за лекарства за нуждаещите се децата няма...е т'ва е скапаната ни "ДЪРЖАВА"

11

анонимен

преди 10 години

докато има нзок няма да има пари за здравеопазване , това е положението .

10

galatea

преди 10 години

Няма пари за лекарства ? Кой твърди тази лъжа, защото парите за партиите учавствали в изборите са милиони, а те ще са текущи през годините /4 г./. Да се дадат за онкоболните с акцент към децата. Стига геноцид , стига умишлен мор!!!до 9Неудобството и гордостта не винаги са лесни за загърбване.Жалко за преждевременно изгасналите звездички - нашите деца !

9

Валентин

преди 10 години

"Въпреки финансовите затруднения, майката на болното момче се опитала да убеди децата да не събират пари..."е на това кое му е герочиното? При цялата ми съпричастност към страданието на детето такова поведение звучи нелогично и необяснимо. Надявам се не се прави на мъченица на гърба на болното си дете, че на някои българи това им е в кръвта та чак сами си вредят. Все пак майката иска детето и да се излекува? А щом не може да събере сама защо ще пречи на други да го сторят? Дано се оправи детето

8

Анна

преди 10 години

Поклон на приятелите на Габриел!А на него от цялото си сърце пожелавам да се пребори!

7

Ели

преди 10 години

Да си го признаем - за рака има лек, но е по-изгодно да го няма. Горкото детенце... сигурна съм, че всеки от нас, ако се замисли, по един или друг начин се е сблъсквал с рака. Дано детенцето има късмет, браво на приятелчетата му!

6

Господ

преди 10 години

Господ ще ги съди всите управници, дали ще застнат и ще стелят по хората като Сталин , или ще отрежат достъпа до здравеоопазване е почти равносилно хладнокръвно убийство.

5

Ми

преди 10 години

Ми с тези стачки и промени, немогат да се разберат кой да вземе сигурно комисионните ....

4

ани

преди 10 години

Ракът, стана като грип. Разбирам, да умреш, заради болест, за която няма лечение, но да си идеш, защото човечеството има лек, но нямаш пари е безумно!!! Особено, деца!!! Лечението им трябва да е безплатно в международен мащаб. И разбирам, че лечението струва скъпо заради: възнаграждението, на специалиста, скъпото производство на медикаменти и т.н. НО ако цените са достъпни потреблението ще се увеличи с 5000 % и всичко ще е наред. Обаче почвам да вярвам в планът за намаляване на човешката раса.

3

ххх

преди 10 години

Вярно е че ги няма. Ние ги намерихме в Турция и в Гърция но са доста скъпи

2

Анонимен

преди 10 години

До Аман беИма два вида проблем с намирането на лекарства.1. Някои лекарства се произвеждат трудно, и се правят по заявка.2. По една или друга причина са забранени в държавата. Като пример мога да дам канабиноид-базираните лекарства, тъй като се правят от канабис. Дори и когато спасяват животи, и се ползват при химиотерапия, множествена склероза, диабет и др., живеем в бананова република, и не се прави разлика за употреба, дори независимо в каква форма. За жалост това важи за много лекарства.

1

Аман бе

преди 10 години

Не могат да бъдат намерени?!?!?! Да не живеем в 17 век, където лекарствата трябва да се донесат от другия край на света с кучешки впряг и шейна!?