61

Син центрист

преди 10 години

Смешници. НСФБ + ГОРД = нови политически далавери

60

бракосъчетание

преди 10 години

"Борците " срещу мутрите (става ясно, че само на думи) се обединяват с мутрата-архонт Бинев? И докато пишман арнонта има нужда да се прикачи към някой, защото мандата му на евродепутат изтича, то НФСБ само губят от това!

59

Анонимен

преди 10 години

ЩЯХ ДА ГЛАСУВАМ ЗА НФСБ НО ЗАРАДИ ДРУГАРЯ БИНЕВ ЩЕ ГЛАСУВАМ 100% ЗА ГЕРБ

58

"Патриоти"

преди 10 години

Атака е в коалиция с ДПС, А НФСБ се обидинява с ГОРД(в който спада Европейски институт ***).Разделят народа ама на софрата са си заедно.

57

погнусата

преди 10 години

Значи край с НФСБ, разкрити са.

56

СДС

преди 10 години

Валери Симеонов не иска коалиция с Борисов / от това щеше да спечели, защото въпреки "помията" върху ГЕРБ, привържениците са много/. Борисов няма нищо общо с агресията и злобата на Слави Бинев, който е малко по-добър вариант на Волен Сидеров. "Десните" се ръководят от емоции и личностни чувства, а не от мислене, компромиси и обединение срещу общия враг. Така както са започнали - този не искаме , този искаме - това е разединение и няма да спечелят. Общо обединение на десните - това е !

55

PROTEST

преди 10 години

novi partii , koito to4at Darjavata , da badat vednaga zakriti , nema nujda ot NOVA partiq

54

????????????????????

преди 10 години

И двете Партии са пълен параван , изразходват ненужни пари на Държавата , тоест парите на Българина , на тези от Протестите на площада , за това да протестират

53

mimik

преди 10 години

ein tia ot ataka ne sa spali da draskat i opluvat.na volen ne mu li svar6ixa parite.volen niama da vleze na izborote prez mai v parlamenta.Tova e po ve4e ot sigorno xa xa.ostavkaaa

52

Колъо с.Пробуда

преди 10 години

Браво,съединението прави силата.Винаги се радвам когато българи се обединяват.Защо винаги БСП и ДПС са в Парламента-защото не се отлюспват,няма тирета,няма фракции и ненужни атракции

51

val 789

преди 10 години

"НФСБ се превръща в обединител на всички патриотични организации,като целта на тази по-мащабна структура е да защити интересите на България и да защити българите от политическия монопол и политическото статукво". С тази защита,която си подхванал за ГЕРБ и Борисов надали ще ти остана време да приложиш на практика това изказване!!Е.. ти патриота,дето един митинг,едно изказване не е направил на някоя знаменита дата от българската история,но и той се тупа в гърдите,че е патриот!!!!!!!

50

БЪЛГАРИН

преди 10 години

До Анонимен: СЪБИРАТ СЕ ОТЛОМКИТЕ ОТ СДС ,КЪДЕТО БЕШЕ И АТАКА НАЧЕЛО С ПОМПОЛИТА НА КОСТОВ - СИДЕРОВ ! ВСИЧКО Е ДЕМАГОГИЯ ,ЗАМАЗВАНЕ НА ОЧИТЕ И МЕРАК ЗА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА -ДОРИ И С ЦЕНАТА НА СОЦИАЛНИЯ МИР В БЪЛГАРИЯ ! НО , НЯМА ДА ИЗЛЪЖАТ БЪЛГАРИНА ЗА ТРЕТИ ПЪТ !

49

не на НФСБ.-подлога

преди 10 години

На последните избори гласувах за тях , но те като Боцко реагираха като ощипана мома и веднага пристанаха на БУДА Но вече нема балами. НФСБ изгуби много от това заиграване и от това, че насочи вниманието към ДПС , а не към националния ни враг-***, които разсипаха цялата държава.-

48

Анонимен

преди 10 години

От мене сбогом на НФСБ и на СКАТ тв !

47

Анонимен

преди 10 години

заедно по бързо ЩЕ ИЗТЕКАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА , УМЕН ХОД НЯМА ЩО . и да си *** не е лесно

46

Анонимен

преди 10 години

Не е коалиция,а поглъщане.ГОРД приемат безусловно програмата на НФСБ и се вливат в редиците ни.Същото стори партия СЕК,може и БНРП.Ако НФСБ ще прави коалиция то това ще е с ВМРО.

45

Анонимен

преди 10 години

Този Валери Симеонов нормален ли е да се обединява със Слави Бинев?За какво ти е бе човек?Май ще изкараш по-малко проценти този път.

44

!!!!!

преди 10 години

Няма да гласувам за НФСБ,ако се обединят с *** Бинев !!!

43

Краят на НФСБ

преди 10 години

Опозиционните олигархични партии се събират. Ей СКАТовски журналисти, патриотизмът който пеете, няма подплата. Всичко е ясно, скритата картинка на НФСБ лъсна -обслужва олигархични мераци. Следващите избори - един процент няма да съберете. Вашият електорат бе откраднат от БСПарите. Те ще се върнат пак при БСП. Вие оставате с пръст в устата. Защо ли? Ами защото ги продавате. А Сидеров пак ще има същите, а може би повече електорат . от вас ще вземе излъганите от вашата демагогия

42

Дядо

преди 10 години

Симеонов е алчен за власт, заедно с мутрата Славви Бинев няма да стигне до никъде, ще изгуби много от поддръжниците си. Симеонов трябва да разбере че това му носи голяма вреда и на изборите ще бъде пълен крах за партията му.. Той си го заслужава.