91

Едих

преди 10 години

Герб не бяха стока, но тези ще ни унищожат!

90

Shop

преди 10 години

Добре че Кадиев не е начело на бесепето, онова украинското *** се литка като балък.

89

Прогноза

преди 10 години

Може и да се съберете но Миков трябва да го донесете и после да му разкажете какво е станало.Затова ви е казал след няколко дни,а не сега.Разбираш ли,че поне до вторник няма как да стане.Лошото е,че после отваря Кулският панаир.А Миков е от Кула.А бе направо казано август няма да стане.Септември идват празници-6-ти ,9-ти и след това още няколко дни за изтрезняване.Добре,ама след това е 22-ри септември.И след това пак трябва да се почака докато мине махмурлука.Та най добре е от октмври.

88

эллл бэнди

преди 10 години

Явно подготовката за новият 9 септември върви с пълна сила.Малко остана.Това с доброволните отряди е началото после е ред на доброволния съд,прокуратурата винаги си е била волна и доброволна,Белене и като затвор и като АЕЦ както знаете чака рестартиране.Кървави сълзи ще ми роните. кадиев ти си ***

87

эллл бэнди

преди 10 години

Февруари месец направихме революция и няма да позволим сега контрареволюция на олигарсите да бламира това, което работи правителството, добави Нина Гергова от Гражданска инициатива За нов обществен договор.ТАКА ТОЧНО НЕ БИ СЕ ИЗРАЗИЛ И ЛЕНИН.ЗВУЧИ НЕПРИВИЧНО НО Е ФАКТ.ВРЪЩАНЕТО В КОМУНИЗМА Е НЕОБРАТИМО,ТОВА ПОНЕ ВИ Е ВЕЧЕ ЯСНО.ТОЗИ ПЪТ СЕ НАСАДИХТЕ ЗЛОВЕЩО,ЩЕ ТЕЧЕ КРЪВ ОТ ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ ДУПКИ-ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ.

86

681

преди 10 години

и кво ша праиш бе умнико, ша уидисваш на акъла на едни празноглави тикви?

85

зелено човече

преди 10 години

Кадиев, събирайте се веднага, но на Бузлуджа! После яхвайте летящата си чиния и дим да ви няма! Марс ви зове!

84

Другаря

преди 10 години

Другарю,защо не се скриеш,лапай от енергийните източници. Дал си на тази държава ***. Яж си ги не се прави на интересан,некъдърник!

83

do tupcho 99 nomer

преди 10 години

HLEBARKO GNUSSNA goliama republikansska chervena...

82

коментар

преди 10 години

Що бре , Вуте,може и без болнични да си вън от Парламентът.Нали......

81

коментар

преди 10 години

Що бре , Вуте,може и без болнични да си вън от Парламентът.Нали......

80

политолог

преди 10 години

Ето и едно предложение към Болен Сидероглу. Казваш на БСП-ДПС че няма да влезнеш в парламента, ако не се изпълнят предизборните обещания на Атака, а именно: - Спиране новините на турски по БНТ 1. - Спиране на озвучаването на джамиите. -Въвеждане на минимална пенсия от 500 лв. и минимална заплата от 1000 лв -Изгонването на чуждестранните монополи ЧЕЗ , EVN , концесията за златото и др. Това е единствения начин да се докаже, че Волен Сидеров мисли за народа. Другато са приказки и шумолене на пари

79

6т43543

преди 10 години

Бюджета на Дянков бе една постна пица, а бюджета на другарите не стига дори и за картонената кутия за постна пица.Скъп излиза тоя техен Евтиноград.

78

Анонимен

преди 10 години

Що бе? Почивайте си, ваканцувайте. Българинът не е глупав, скоро ще сипе на ДС здраво. БСП-ДС-ДПС - проклятието на България.

77

Анонимен

преди 10 години

Е, ТАКАВА ПРОСТОТИЯ КАТО НА ЯСЕН 97, И ТЪПАТА МУТРА НЕ МОЖЕ ДА СЪТВОРИ. ЯВНО ЯСЕНЧО И "ПРЕКРАСНИТЕ,СИМПАТИЧНИ ПРОТЕСТИРАЩИ" ИМ Е ДОБРЕ,КОГАТО МУТРИТЕ ГИ ЦАКАТ.И ПОНЕЖЕ НЕ СА ТОЛКОВА ***,ОБЯСНЕНИЕТО Е,ЧЕ ИМ СЕ ПЛАЩА ДОВОЛН,ЗА ДА ДРАЩЯТ ПОДБНИ МЪДРИ УМОЗАКЛЮЧЕНИЯ.ЧЕ БЪЛГАРИНЪТ Е *** И ПОДКУПЕН,ЗАЩОТО Е БЕДЕН И *** Е ЯСНО НА ВСИЧКИ,ОСВЕН НА УМНИТЕ, ИНТЕЛИГЕНТНИ, СИМПАТИЧНИ ПРОТЕСТИРАЩИ. ДА ВИ ГО НАТРАКАМ

76

ТОВА Е

преди 10 години

С ЧЛЕНОВЕ КАТО КАДИЕВ,БЛИЗНАШКИ,НИДАЛ АЛГАФАРИ,ТА ДАЖЕ И ТАТЯНА ДОНЧЕВА, НА БСП НЕ Й ТРЯБВАТ ВРАГОВЕ КАТО КОМУНИСТИЧЕСКАТА ИЗДЪНКА МУТРАТА БОРИСОВ И ПАРТИЯТА НА МАФИЯТА ГЕРБ.ЗЛОТО Е СТОРЕНО.ПОМАКЪТ ВЪРНА БЮДЖЕТА.ЦИРКАДЖИЯТА СЕ ИЗХОДИ ПО ВЪПРОСА ПАРЛАМЕНТА ДА СЕ СЪБЕРЕ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ СРЕЩУ АКТУАЛИЗАЦИЯТА И КАДИЕВ СЕ ЗАТИЧА. ПАРИТЕ ВЕЧЕ СА ПОХАРЧЕНИ.ВЪПРОС НА ГЛАСУВАНЕ Е ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ В ХАЗНАТА ЧРЕЗ КРЕДИТА.ТАКА ЧЕ НЯМА СТРАШНО.МУТРАТА САМО СЕ ПРАВИ НА ПОЛИТИК,НО ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ *** МУТРА.

75

Анонимен

преди 10 години

До БиСиПето Другаре, като ви свърши ваканцията си пуснете 6 месеца болнични и се върнете в Парламента когато вънка вие вук, а протеституиращите маат пръшки с лук!Не давайте никаква възможност за окупация! Не допускайте Боко да запали гражданска война!

74

Иванчо

преди 10 години

Марийке, тука ли си ***, либе ле! Че та чегарим яко!

73

Анонимен

преди 10 години

Блокада за последно збогом на Парламента

72

Анонимен

преди 10 години

Калинки вервате ли, че червените ще се хванат в капана на Боко? Много сте прости, милите!