91

ловец от Сирищник

преди 10 години

Гоце Седефчов, някой от предшествениците ти Желев или Стоянов да си е позволявал да те коментира? Но то от нагъл комунист какво друго да се очаква? Да не говорим, че през последните три години налагаше вето за щяло и нещяло а по времето на предишната тройна коалиция, налагането на вето беше изключение!

90

хахааааааааааааааааа

преди 10 години

един доказан продажник с групата си за УБИЙСТВА !! гоце триперчето дошло от село сирищник да ни поучав как да живеем и да взимаме заеми пък МАРИО НИКОЛОВ и той да КРАДЪТ С ДУПЕТАТ СИ! МАРШ ЧЕРВЕН ***

89

европеец

преди 10 години

Не мога да повярвам, че мина толкова време преди слугата на Кремъл и виден бракониер да отвори зловонната си уста, за да хвърли в екстаз поклонниците си сред сенилните старци. Дори и сред комунистите Гоце Гоцевич се откроява ярко с изговарянето на празни приказки.

88

владетеля

преди 10 години

КЪМ ПРЕЗИДЕНТА:НЯМАМ ДУМИ ЗА ТОВА ГРОЗНО ПОВЕДЕНИЕ.

87

Богомил Трайков

преди 10 години

Не се обаждай ЧЕРВЕН ***. 10 години позволяваше на дружките си да крадат безнаказано, а сега когата искаме да спрем крадците - буклуци реши да се обадиш. Малко ли народни пари окраде бе ГОЦЕ! Докога? Жалко, че няма закон с който да те обесим ЧЕРВЕН ***.

86

Анонимен

преди 10 години

Цялото ти президентстване е низ от глупости др.Гоце то не беше Стайков ,назначението на Филчев,помилването на Цв.Кънчев,стрелба по заащитени видове,търговия със Садам Хюсеин ,скандала с Иво Инджев,а за липсвашете страници от досието на сътрудник на ДС и съдържанието им може само да гадаем.Имаше и скандал с едни посланици, и едни помилвания и едни пари,Има още такива скандали и всеки може да разбере що за човек е бившият президент.Червен боклучав въздухар партиен корумпиран плутократ-наглец

85

Janina

преди 10 години

Мотивите на Плевнелиев за връщането на Закона за актуализацията на бюджета са недомислени и непрофесионални. Действията му откровено обслужват интересите на ГЕРБ, на Бойко Борисов, както и на Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и всички останали т.нар. топ интелигенти", протестиращи. Целта е една-единствена - веднага, сега, моментално да се свали правителството, защото това обслужва интересите на ГЕРБ и на тези, които съставиха този бюджет. А тази финансова рамка окраде, опоска и буквално съсипа икономически страната в лицето на бившия министър Симеон Дянков.

84

gogo

преди 10 години

Срам ме е като българин,че това лице беше 10 год. президент.Стига се показва,отивай да почиваш.Омръзнаха ми твоите празни приказки.Не дразни хората.

83

Анонимен

преди 10 години

Е много бели направи тоя на родината ни.Родоотсъпник и предател!

82

Анонимен

преди 10 години

Гоце,ти си бита ДС-карта....триперлия смотан....

81

SEREGEI

преди 10 години

ДОНОСНИК - ГОЦЕ БЕГОМ В СИРИЩНИК

80

Коко

преди 10 години

България няма по-рафиниран и опитен политик от Г.Първанов.

79

Анонимен

преди 10 години

Вместо да се скриете заедно с протежетата си Стайков и оня другия крадец на еврофондове,сега се оказва ,че и собстненикът на мина Ораново и той е ваш човек.Какво да се прави от бащи партийци неграмотници излизат най вече крадци и лъжци.Гледайте си партийното строителство.Ако беше нормално правосъдието ,а то не може да е такова щом е назначено, а не избрано вие щяхте да сте в затвора или най малкото да нямаше да сте президент след като стана ясно агентурното ви минало.Няма такъв гьонсуратлък.

78

Анонимен

преди 10 години

За последните 20 и кусур години има двама злодеи, които са направили най-страшните злини в България. Това са Андрей Луканов, който окраде сума пари, пишеше отвратителните си сценарии, заобиколен от агенти, и Георги Първанов, който е зловещ комунист ...Той непрекъснато създава около себе си общности, които пречат на демокрацията...

77

Анонимен

преди 10 години

гоце ТИ обичаш мутрите в България - първи приятели и съветници са ти: Васил Божков - Черепа; Свети Илия Павлов - възкръснал; Свети Емил Кюлев - от дясно на Господ седи и други такива светци, а забравих онзи на Весела, дето го хранят със сламка и издава нечленораздлени звуци, не можаха да го гръмнат за съжаление, но опитите продължават...Гоце,пернишки авер Людмил Стойков, на когото харизахте за начало 7 милиона и половина евро от САПАРД.По колко си разделихте с него и кои са още в кюпа?

76

Анонимен

преди 10 години

Др.Гоце вие в качеството на специалист по история на БКП можете единствено да коментирате глупостите които се налагаха от партийната централа и цял един народ трябваше да се нагърбва с изпълнението им близо 60години и на всички е видно до къде стигнахме благодарение на вас а сега коментирате постъпките на настоящия президент който е успял и се е доказал първо в бизнеса ,а не като лелин внук на недоказани активни борци пък били те и обирачи на сирене от мандрите преди 9 септември 1944.

75

Анонимен

преди 10 години

ДОЛУ ПЪРВАНОВЩИНАТА !!! ДОЛУ БЕСЕПАРЩИНАТА !!! ДОЛУ СОЦ.-ПРОСТАЩИНАТА !!!

74

дрън-дрън

преди 10 години

Лелееее, та на колко коментара имам право без регистрация :О ????

73

avram_bakalina

преди 10 години

Много ясно, че е грешка. По този начин много българи няма да получат парите от които имат огромна нужда.

72

edvali

преди 10 години

Др.Пьрванов грешка беше че нямаше кои да ти хване фалшивите гласоподаватели за втория ти мандат!Пьк и за 1-я.