191

1

преди 10 години

Сидераст.Ваканцува с нашите пари в Анталия.

190

до 281

преди 10 години

Явно коментара ти бърка в г88а на много червени кхмери. Гледам ко ти щракат минуси.Но си напълно прав.

189

Анонимен

преди 10 години

Не съм от Герб,но в случая Борисов е прав.Дано всъщност да доживея времето ,когато няма да има БСП,ДПС,Атака и ГЕРБ.....вече съм на 50...В Парламента на България депутатите трябва да са млади хора неповредени от комунистическо-мутренската олигархия.Бог да пази България и целокупния български народ!На протест до като ги изметем всички гадини предатели алчни!

188

FBI

преди 10 години

Бойко:българина е злобен и мързеливБойко никога не е виновен за нищо. Той знае винаги дори това, което не знае.

187

nedjlko.grozev

преди 10 години

До МалинаОбама - президентът на държавата - световен жандарм,похвали бб министър-председател на държавата с най изявлени мутри или както се казва : ХАЛВАДЖИЯ ЗА БОЗАДЖИЯ !!!

186

Райтан

преди 10 години

В.Сидеров няма да тръгне срещу собствения си интерес. Никога до сега партията му не е имала толкова представители в НС. При нови избори този резултат ще остане в историята. Днес БСП и ДПС коленичат пред него...това също в бъдеще едва ли ще се повтори.Егото му е поласкано, а той е славолюбив.Считам ,че Б.Борисов не бива да се принизява споменавайки някаква зависимост на ГЕРБ (за присъствие или излизане от парламента) от поведението на АТАКА .

185

Малина

преди 10 години

Убедена съм, че бившият министър председател Бойко Борисов със старият кабинет е най добрата алтернатива в момента, защото по негово време липсваха събития аналогични на тези през последните няколко месеца. Нека обърнем внимание че ненапразно беше заслужено отличен и почетен от не кой да е а лично от американския президент Барак Обама за приноса му към световната политика като бе призван за високоефективен световен лидер. Моля запомнете това (най вече господата комунисти, които могат да сънуват само признание от такава величина ). Кой български политик може да се похвали с такова признание о

184

thegbc

преди 10 години

Сидеров , който беше провъзгласен за АГА от Турския султан пак ще предаде родината си. Той за това е там , за да прави сврики на турския султан ...нещо което винаги е правил още от оно време... разбира се и да подкрепя масовите убийци и терористи от БКП! ама този път и той изяде дядовия ...толкова се изложи , че загуби поне 50% от електората си ! Атака от началото си е била винаги предателска, псевдо патриотични организация целяща унищожението на България и нейното ограбване от убийците на деца!

183

abv...

преди 10 години

TOZI OTDAVNA PLA4E ZA RAIRAN KOSTJUM !

182

анонимен

преди 10 години

И защо да го прави.Толкова тъпо , че чак глупаво. Руга,Сидеров , руга Костов , руга Кунева , а сега-помагйте. И за какво ?Неговат партия и той вече стават само за патерица на Реформаторския блок.Май му е време , да го разбере.

181

WRC

преди 10 години

До bulemandaДА ВСИЧКИ В ЦАРЕВ БРОД

180

Анонимен

преди 10 години

Боко Тиквов СИКов Мутренски!

179

Валю

преди 10 години

Честит шекер байрям Волене.

178

stoneg

преди 10 години

Сидеров кадето духне вятъра там е и той хахахахахаах ама те овцете му вярват

177

анонимен

преди 10 години

простако,освен да се занимаваш с интриги друго нищо не можеш,махай се от парламента царвул тъкъв.

176

И какво...

преди 10 години

...ако Сидера не си вкарал...групата, Боко щял да си извади...ГЕРБ-а! Голямо уважение към депутатството, няма що. Ирландската пастирка да му мисли...Нещо липсват кандидати с десни наклонности за новата порно лента на "Банкя пикчърс". Кунка имала други ангажименти... А Продуцентинът предлага такъв сосен сценарий..."Дълбоко гърло-2"

175

Анонимен

преди 10 години

Този ненормалник тръби,че трябва парламента да се свика спешно заради ветото на бюджета и същевременно призовава за напускане на пленарната зала.Ами като е толкова ербаб да напусне той и да иска Сидеров да го последва,ама не му отърва и иска пак да е зад гърба на други.И как не го е срам да го охраняват държавни охранители и то от народната любов.Прахосник.

174

Анонимен

преди 10 години

Всеки коментира в своя полза ББ два месеца не се вясна в НС а сега се е разбързал и ще ги свиква спешно.Народа не е вече наивен няма да ви се върже а ще ви помете всички на следващия вот.Нито вие нито реформаторите ти ще останете.Стига сте лъгали този народ.Ако подкрепям протеста то е за да помете цялата полит. клика.

173

Анонимен

преди 10 години

Тоя наглец Боко съсипа България, а сега продължава да нахалства и да пречи на възстановяването и. Вместо да се скрие някъде и да не се показва, защото с жалкото си управление доказа, че не го бива за тази работа, той се натрапва на всички всеки ден!Това, че е влюбен в себе си не означава, че трябва да му търпим изцепките.Оставете го да си говори обичайните глупости и не ни занимавайте с това, което е казал или не е казал.

172

гост

преди 10 години

Нещата ще се успокоят когато ТИКВАТА и Цвъко влязат в затвора.