189

Злопаметна

преди 10 години

Помнете ми думата- както е тръгнало с тази стара пасмина ДПС-БСП след има няма и едно поколение те ще управляват един старчески дом вместо държава. Защото всичко младо ще се изнесе по чужбина... ще се множат само *** и ще се внасят емигранти от третия свят. Държава Тарамбукия ще управляват, от бели хора ще останат само умиращите пенсионери.

188

До червени драскачи

преди 10 години

Може ли България да бъде смазана от БКП толкова години с избиването на толкова народ невинен, интелигенция, депутати, успели частници по онова време...да вкара държавата в криза с Жан Виденов, сетне Станишев... и накрая в комбина с ДПС да направят толкова борчове, дългове и заеми на държавата и тоя народ пак да ги подкрепя. Народа асфалт не ядял, ми кво яде бе ? *** такива, след БСП нито асфалт нито пари само заеми !!! *** народ слаба държава, клише ама 100% вярно за БЪлгария

187

Злопаметна

преди 10 години

До 222Ма разбира се, с вас на бузлуджа с червените кебапчета? как ли пак не. Таман повярвах че се отървахме от червената *** и айде пак на ново те изплуваха с простотиите си. Бре хора, как може да ги търпите отново, толкова ли ви е акъла? 50 лева вдигнаха майчински и ура - забоготяхте ли? С пет лева ще ви намалят тока и ура, оправихте домакинството. Пфу, гнус ме е колко евтино се продавате.

186

222

преди 10 години

Злопаметна - ти ли плащаш данъци, отваряш раб. места и си ср. класа? Ясно ли ти е всичко това. Ходи се скрий, че си смешна. По- добре *** в гората на разходка

185

Злопаметна

преди 10 години

До ПротестирамАз и другите около мен плащаме всички данъци, и от тях не желая да храня *** Станишев-Местан-Болен. От нашите пари им се плащат заплатите, така ще имам пълното право да им търся сметката. Шеф нямам, и не съм гербер. Почерпки не приемам от никой, освен от съпруга ми, по-скоро аз черпя, не мен. Средна класа - говори ли ти нещо? Или си като другарите - да няма богати, само бедни, щото се управляват по-лесно?

184

Протестирам

преди 10 години

До ЗлопаметнаАми като си толкова умен що не те избраха хората ами остана на улицата да лаеш като бясно псе?

183

Протестирам

преди 10 години

До ЗлопаметнаТи какво работиш .че толкова много данъци си платила ,че пък чак и за мене. Сигурно си чешеш кълките по цял ден пред компютъра или поднасяш кафенца на шефа и вечер излизаш да се поразкършиш по паветата за да ти се доспи .А ако някой те почерпи ще е добре дошло.Заблудени герберски куфалници. Боко ви проми тиквите ,а сега ви се моли да не го оставите ,че ще е зян ако го набутат в затвора. По-бързо се осъзнавайте и работете здраво за да има и за вас "умни и красиви" , глупави.

182

sever

преди 10 години

smeshnici jalki ne psyvaite a linchyvaite tezi yrodi kradlivi borisov e znamenoseca

181

Анонимен

преди 10 години

Tezi nenormalni cerveni kratuni kato obestavaha na horata zasto ne pomisliha ot kade ste vzemat pari sega ni kazvat ako ne vzemat naema drin drin kolko ste dades na horata edva 10 procenta a drugoto kakvo kajete kak ste go raxdeliti toy gospod znae kolko pari tryabva da dadst na psiho bolniya siderov az nay mee yad na naroda ot kolko godini ni cukat a nie pak se nagizihme dayba maykavi pensiyoneri i mangsli to umen covek ne bi gladuval za tyah

180

Най-голям лъжец

преди 10 години

Цветелин Йовчев - най-голям лъжец в безумното правителство. Цветелин Йовчев - най-голям лъжец в безумното правителство. ХЦветелин Йовчев - най-голям лъжец в безумното правителство. От кога ченгетата започнаха да разбират от бюджет?!? Хайде слагайте минуси, това няма да промени нещата. Гледат те в очите и те лъжат.

179

Анонимен

преди 10 години

Нали щяха да спрат корупцията по митниците и да увеличат по тоя начин приходите с 1 милиард лева ? Нали това каза Орешарски : - Герб крадат и правят контрабанда, аз ще я спра и ще има 1 милиард повече за заплати ??????Или се отказахте да спирате контрабандата, та даже сте я увеличили ,щом и още пари недостигат ?

178

веселин а.

преди 10 години

народа ли е толкова *** или ни вземат за пълни ***.изведнъж се оказа че цялата ни държава зависи от тоя милиардАедин умник от дпс адемов просто си призна. ще ги вкарат във фискалния резерв и после ще си ги харчат както намерят за добре.Тук възниква и друк въпрос на неблагонадеждни банките заеми не дават или лихвите са астрономически.жална ни майка като започнем да ги връщаме.кой *** взема кредит по време на криза и раздава на калпак на мързеливците които не искат да работят.

177

Анонимен

преди 10 години

До Анонимен (185)То тогава никой не трябва да влезе в НС от сега избраните дупетати

176

Анонимен

преди 10 години

Да не са карали Плевнята да връща закона! Сега може да почакат до септември.

175

Злопаметна

преди 10 години

До безпартиен199а ние, дето не искаме да бягаме, ко да правим? Ще им прлащаме на другарите ваканцуването, мамка им алчна.........

174

безпартиен

преди 10 години

Фактите са си факти-гласуваха 1 милиард заем и отидоха да ядат и пият по морето.Ама проклет да е този дето за БСП сегне да гласува.Ако пак те дойдат на власт ще избягам заедно със семейството си пък тука да останат само подръжниците им та да си се мачкат по партиина линия.

173

Злопаметна

преди 10 години

До До злото чудо197аре отивай да се молиш, и не забравяй че от данъците ми съм платила всичко. *** само това можете - хленчене, компромати, обиди и цвилене. Ограбихте държавата за два-три весеца с 1 млрд. и накарахте полицаите да бият народа си. Толкоз ви е акъл, сърбала съм ви попарата от дете, не ви ща.

172

До злото чудо

преди 10 години

До ЗлопаметнаГлупава ли се роди или това се случи впоследвие?Дето си злопаметна, но си и зла.Господ не помага на такива, а ги вкарва в грях- крадат народа си и се пишат работодатели.Господ да ти е на помощ.

171

ДГД

преди 10 години

Този самовлюбен *** четири години се гаври с българския народ,продължава да го прави и сега, защото има ***, които го гледат с ПРАЗЕН *** поглед в очите като Буда!!!

170

Злопаметна

преди 10 години

До Анонимен 192ей, ***, ако не сме ние, средната класа, ти няма от къде да *** от социалните бе, ***. Ние ако не бачкаме и не отваряме нови работни места твоите катуни и пенсии ще умрете от глад. Изгонихте д що има младо в чужбина и искате да управлявате един старчески дом, щото е лесен електорат. Майка ви комунистка алчна.