18

Адам

преди 10 години

Като гледам коментарите се чудя какво правя в тази държава? Не "първата" жена (никой не си дава сметка как се създава нещо от нищото), да го беше направила, Дева Мария да беше същото. Сещам се за коментарите, които биха излязли за Дева Мария: ами докато добрия Йосиф си пасял добитчетата за да храни семейството тя кой знае с кой се е ... и хоп Исус. Човек, който нищо не е направил в живота може само да ... пише коментари. Най-лесно се плюе! Господи прости им .............!!!!!!!!!!

17

полетбюро

преди 10 години

89г мислихме че тези практики ще спрат(верни на партията и батко и братко).Но уви не само че не спряха но и окрадоха държавата градена с каторжния труд на родителите ни и експлоатация на детския труд чрез бригади.

16

Анонимен

преди 10 години

Експерт по кражби и злоупотреби - и така е с цялото правителство.

15

vesko02

преди 10 години

Експерт с експертиза,това ли е новото наименование на крадец на пари от държавата.

14

Денислав

преди 10 години

Какво става с платените драскачи на коалицонното правителството - БСП, ДПС и Атака? Да не са на почивка? Гледам в няколко теми, че почти няма минусчета. Да не би да свършиха парите? Явно не работят на версия, само в брой. Ако Плевнелиев сложи вето на заема, тези хора ще трябва да си търсят работа.

13

запознат

преди 10 години

До БЕЗКОНКУРСКИ НАЗНАЧПо същия начин бе назначен и Калин Каменов и т.н. Политическите назначения в администрацията не спират,затова сме на този хал.

12

Анонимен

преди 10 години

Тя казва: " Не съм част от тези политически сили", а всъщност има предвид "Аз съм политическа *** на всеки, който ми предложи висок пост и съм му вярна като зло куче пазач".Тя казва "Реформа" , а има предвид "Стягайте коланите ще има кадруване да девето коляно и смяна с наши хора"!И така до следващите избори, когато всичко ще започне отначало!

11

Емил

преди 10 години

Експерт по партийни дудуци.

10

Н

преди 10 години

*** ,ти не си дева ВЯРВАМ ти, ти си червена

9

Избирател 1

преди 10 години

ОщеНачалник на кабинета на премиера Пламен Орешарски е Мария Дивизиева.Тя живее с Петър Стоянович, министър на културата, който е баща на детето на Таня Андреева, министър на здравеопазването и личен гинеколог на Моника Станишева.Мария Дивизиева беше шеф на предизборния щаб на Меглена Кунева за президент, тя е бивш зам-министър на царското юпи Николай Василев в министерството на държавната администрация в правителството на Сергей Станишев.Моника, Мария и Ники сега са партньори в частната фирма.

8

БЕЗКОНКУРСКИ НАЗНАЧ

преди 10 години

КОГА БЕШЕ ПРОВЕДЕН ПУЛБЛИЧНИЯ КОНКУРС ЗА РАБОТАТА, ЩОМ НЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ НАЗНАЧЕНА. КЪДЕ Е ПУБЛИКУВАНА ОБЯВАТА ЗА РАБОТА-КАКТО Е ПО ЗАКОН?

.... Разбира се,че е "ЕКСПЕРТ"....... по далаверите и "правилното разпределение" на Държавни пари....... Това е ясно!

Ха ха ха.... НЕ Е политическо назначение ли?!?! На този лаф може да повярва само някой,който до вчера е живял на Луната и днес си пристига оттам.... :) В ш_ _ания ни Абсурдистан има три вида "назначения" : 1. Политическо тип "Парашутист" , 2. Роднина и 3. Любовник-любовница ( това важи обаче най вече за такива с къси поли и дълбоки деколтета,където си лакират главно ноктите по Държавните бюра и тип "Вигенин"-разбирай откровен п_ _ _ раст ! ) А за това ,че е "ЕКСПЕРТ" едва ли някой се съмнява..;)

5

Човек

преди 10 години

Най-големите експерти,ако не в тази агенция то в друга ще и намерят място.Ако не в това правителство в друго,тези хора са подвластни на номенклатурният апарат и той се грижи за тях.

4

Отчаян

преди 10 години

Крадливите комуно- турци отново връщат изгонените некадърни *** на високи постове!Жална Майко Българийо! ;-(Докога ще ги търпим тези народни изедници, българи!!!

3

Muncho

преди 10 години

Експерт по грпине на пари.

2

m

преди 10 години

Експерт по сделки за собствена облага...

1

Анонимен

преди 10 години

Те всичките са експерти, едва ли някой се е съмнявал, че тя не е. Цяло правителство експерти.