97

ГЛАС НАРОДЕН

преди 10 години

ПОЛИТИК и СЪВЕСТ. АБСУРД В БЪЛГАРИЯ. ДВЕ НАПЪЛНО НЕСЪВМЕСТИМИ НЕЩА.БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЕДНИЯ Й НАРОД!

96

Анонимен

преди 10 години

На тоз колко кинти му обещаха да се меси и в политиката- Боже, нищо свято не остана вече, щом и поповете не служат на Бога, а си врат гагите в светския живот!!!

95

Анонимен

преди 10 години

Дедовото, точно ти ли намери да говориш за съвест?!?! Б***хти артистите, миманса и зрителите!

94

Анонимен

преди 10 години

само ще ви кажа че дядо Николай не е БОГ и тои няма право да говори за съвест!!!

93

Анонимен

преди 10 години

НИКОЛАЙЧО ЧАКАШ НОВ РОЛЕКС ОТ ГЕРБ МАЙ ААА???

92

Emil

преди 10 години

Първия смислен коментар от представител на БПЦ за последните 20 години.Много им беше добре когато обаче на първи ред в църквата се пъчеха децата на онези които взривяваха и рушаха църкви 45 години, що тогава още не ги изгониха от храмовете тези лицемери ?

91

vesko02

преди 10 години

Имат, но не я ползват./цитат/

90

Дръндер 116

преди 10 години

До православенСъгласен съм със свещенника, но ти приятелю яко си се объркал, хората трябва да вярват в Бог не в църквата, преди да проповядваш, вземи почети малко тая Библия!

89

до 111

преди 10 години

а ти ли си най-големия светец?

88

Анонимен

преди 10 години

Дядо дядо стар бял дядо.Говориш смирено за съвест но и ти драги не можеш да си платиш тока в св. Марина.Явно кризата е подхванала всички и трябва да се промени нещо коренно.Все така не може да се продължава все затъваме.И какво предлага дядо-само морални речи извън контекста.Но какво да работят и да ядат тези хора-мнозинството от провинцията.Църквата трябва да помага на слабите като обществени трапезарии и раздаване на дрехи.А не само отчитане на курбанчета и присвояване на средства.

87

Хората

преди 10 години

Хората към Поповете и политиците : Чуйте съвестта си, ако имате такава"Живеем във времена на безвластие, времена на липса на държавност"

86

Дядо Петър

преди 10 години

Няма християнска църква, която да е по-далеч от проблемите на народа си, от източно-православната.А нашата е рекордьор в това отношение.(Така че тия ояли се типове са толкова далеч от истинското християнство, колкото аз съм от луната).

85

Анатема

преди 10 години

Дядо Нниколай Анатемосай ги политиците, те са врагове на хората.

84

Анонимен

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ ! Аз също се присъединявам към едно мнение по нагоре. Тая мантра за Боко Тиквата е ясна, само че истината е, че дядо владика е човек на БСП, близък приятел на Георги Гегов, на Бареков и цялата шайка измамници на прехода. Пък няма как да ми мрънкате, че България била такава и онакава, като през цялото време управляваха те, с малки изключения. Ако има проблем в България, той е един и винаги ще си остане този - израстъците на комунистическата партия и ДС.

83

Анонимен

преди 10 години

Дядо Николай ти къде търсиш у политик съвест? Те такава нямат.

82

Гарабед

преди 10 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !Ти си болен .От колко време му е часовника и колата?Защо манипулираш?А сега да те видя как ще обясниш кога бяха спирани предавания по ТВ.Не защитавам Герб.Политици с морал?Ще *** умориш от смях.Приятен ден.

81

Гъбаря

преди 10 години

БМВ 7-ца и една Еврейска измама..

80

до №95

преди 10 години

Надали църквата ще ни поведе срещу болшевизма!Какъвто ни е народа,такава ни е и църквата и то именно благодарение на народа!Оня горе на снимката е мразен от мнозина именно защото никога не е бил агент на ДС!Да ме прости Господ но разни там агенти на ДС като Патриарх Неофит и почившия митрополит Кирил минават за хора от народа именно защото са агенти на ДС!Пък и народа в БГ е един вярващ!Като чуе думичката Бог испада в панически страх и ужас а при думичката сатана си вика че това е наш човек!

79

Аз

преди 10 години

Бог не дава,всеки е част от първоизточника,без самосъзнане и поглед навътре,проблеми не се решават.

78

Даола

преди 10 години

Библията - книга на книгите е претърпяла най-много издания. Тя не е леко четиво и много малко са онези, които се наричат християни и са я прочели - а още по-малко онези, които са я разбрали. Тя не е четиво за онези, които ходят да палят свещи по църквите и да целуват ръка на попа. Тя е събрала вековечна мъдрост и носи познание, на онзи, който иска да вникне в написаното . На който не я е чел, препоръквам да започне от Книга на Еклесиаста или Проповедника, препоръчвам я най-вече на политиците.