18

Баба

преди 10 години

Зле се прикрива интереса да се поддържа огъня на протеста, като му се вменява идеята за собствена воля и исторически прозрения. Истината е, че ако си сценарист на филм и много се вживееш, забравяш, че артистите правят това за което им плащаш. Ако обаче се вземеш много на сериозно сценария гони публиката, колкото и да се престарават артистите. Ако една лъжа се повтори много пъти тя изглежда истина, но никой не би се жертвал за нея, най много да отиде на плаж или да се намаже с боя.

17

художника

преди 10 години

На тези, дето пишат че протестиращите са платени ще им отговоря:-" Гладна кокошка просо сънува"Само пари са ви в главите, щото ги нямате в джобовете!Може и да има платени мишоци, но не слагайте всички под общия знаменател!Протеста е знак, че има гражданско общество, а не крепостни селяни.

16

Одисей 1

преди 10 години

17 червена гад , трябваше с теб да приключим преди 24 години

15

Факт

преди 10 години

На изборите на 12 май 2013, хората не избраха Сините в парламента и те сега протестират. Това достатъчно основание ли е да падне правителството, което е резултата на изборите?Ако хората имаха малко повече информация кои хора участват в протестите, отношението към тези протести щеше да е доста по-негативно.

14

Анонимен

преди 10 години

Докога продажните, безродни, корумпирани *** ще бъдат наричани "елит"?

13

anonimen

преди 10 години

Г-н Кръстев първо обяснете кои ви плаща и тогава даваите съвети иправете ализизи.

12

Нормален гражданин

преди 10 години

Г-н Кръстев намерете си почтенна работа и спрете с убийствените си проекти за олигарсите.Спрете да продавате народа си и Родината си.Предателите никой не ги обича и рано или късно ще Ви ударят и Вас.

11

Анонимен

преди 10 години

правителството на дпс-бсп-атака-евророма е бита карта както във вътрешен така и в международен план,дори видни дейци на бсп се изказаха за оставка.

10

vesko02

преди 10 години

Доказва се тезата ,че умните и интелигентни хора са извън политиката у нас.Така наречения "елит"прави всичко възможно принципа "разделяй и владей"да продължава безкрайно.Разединено общество,обезкуражени хора това им е мечтата.Като добавим желанието да има" платено доносничество "картинката става с още по висока резолюция.

9

до 9

преди 10 години

А ако не приключат цял август? Платено червено боклуче ... тогава ще се удавиш ли в злобата си?

8

Анонимен

преди 10 години

Така е, на нито една информациона агенция НЕ и пука за протестите на добитъка в България.И това е САМО за Европа!Защото пък на останалата част от света като АМЕРИКА КАНАДА И АВСТРАЛИЯ пък АМА ВЪОБЩЕ НЕ й пука че въобще има такова гето като България, Боцвана, Бангладеж, Бутан, Боливия т.н.Дори НЕ ИСКАТ да знаят къде въобще се намират камо ли за *** да се интересуватПоздрави от Сидни Австралийско, дано някой ден видите света и ще разберете че и бомба да падне при вас никой не го е*е

7

Анонимен

преди 10 години

Т.нар."протести" приключват до седмица поради изчерпване на лимита за перо "политическа пропаганда" от черните каси на ГЕРБ и нуждата на ПР-ките на презцидента да отидат на море. Затова и спешно местят "протеста" в Евксиновград - г-жа И.Д. пожелала за малко да излезе от София това лято, че много й се насъбра напоследък работа.....

6

писател-историк

преди 10 години

Скъпи сънародници, комунист-социалист никога не подава оставка.Тях само с удар през устата и то с камък можеш да го изгониш. Това са хора, които от 1944 г. убиват, крадат, лъжат, затварят по лагери и хранят прасетата с човешки трупове, Българския народ. Сега бързат със заема от 1 милиард лв. за да могат до есента да си го разпределят и кой откъдето е .Апропо какво стана с пенсиите от 500 лв. и заплатите от 1000 лв.Нищо но от сърце, но за тях има милиони,а сега искат вече милиарди.Ура..а..а..а

5

Анонимен

преди 10 години

Кръстев няма търпение да промотира на новия си политически проект "България може", та затова прибързва с изводите... Ще му се да е така, ама не е! За разлика от февруарските истински протести, тези измъчени и безидейни "хепънинги" в центъра на София ще останат само в неговите спомени на кукловод...

4

галактика

преди 10 години

А, какво стана с т.н. "Приятелите на Сирия"?!.....

3

Гади ми се от тоя

преди 10 години

политикономист, дето спи и мисли как да навреди на страната си

2

Анонимен

преди 10 години

Кръстев погрешно приема, че поколението на потребителите, появило се от евтините пари/кредити, тв реклами и девалвирано образование е средна класа.

1

Измислици-Реалност

преди 10 години

На нито една популярна световна информационна агенция не й пука за "протестите" в България!Просто разгледайте няколко сайта за около 15-20 мин.