19

Marie_4

преди 10 години

Ще останат само с приказки и добри пожелания. Откъде ще намерят пари, те нямат да се разплатят с болниците. Освен това училищата са към общините, а те имат ограничен бюджет и г-жа министърката не може да им нарежда. Само прах в очите, да си начешм езика.

18

Анонимен

преди 10 години

До 123Ами ако на всеки почне да обяснява що е обувка и как се ползва едвам ли ще и стигне един живот!!

17

123

преди 10 години

"служителите от доболничната помощ"?! Ше обЕсни ли другарката министър като кои и какви са точно тея служители, че не ми е нещо ясно?

16

Васко

преди 10 години

Абсолютна демагогия! Къде са ви лекарите, които ще пратите в училищата? Къде са медицинските сестри? Къде са лекарските кабинети и материалната база в тях? Или ще назначите медицински писари и ще отчетете скок в здравеопазването?

15

да

преди 10 години

Мечти, мечти.....

14

Анонимен

преди 10 години

До Комара, а сега ако го кажеш кой го е казал това, ще разберем, че ни си някой форумен ***, пишещ без да мисли

13

галактика

преди 10 години

Имаше си ги едно време в училищата - и лекари, и зъболекари. В заводите - също. И всичко без пари. И никой не "претупваше" нещата.....

12

djani

преди 10 години

LEKARI NQMA,SESTRI NQMA ,DECA NQMA.PORNOGRAFSKO MAFIOZKO UPRAVLENIE ZATRI BYLGARIQ NAPYLNO

11

Комара

преди 10 години

Като знам каков сум инжинерин *** а страх да ода на лекар!

10

9

преди 10 години

Всички сестри в училищата са над 50 год,това да ви говори нещо.....

9

дo 5

преди 10 години

Щом е така и тях да ги няма а ? А за специализации и обучения на сестрите нито дума...... Истината е ,че за толкова малко пари ,никой не иска да работи! Знаете ли колко се полага на едно дете за учебна. година- около 0. 60- 0.70 ст./за лекарства/Развалиха една добре действаща система 2000год.

8

Анонимен

преди 10 години

Интересно от къде ще ги намерят тези лекари, като даже в университетските болници недостига персонал, за бърза помощ да не говорим!?! То това с увеличаване на приема на студенти и отпадане на изпита за зачисляване за специализация ще доведе до де-класификация, а не до решение на проблема.. Евтин популизъм за простолюдието...

7

Пенко

преди 10 години

"За съжаление България е една от страните на последно място по остойностяване на лекарския труд и заплатите, които се получават", отбеляза Андреев"Поредната глупост измислена от това правителство. На кое място по заплащане искаш да са лекарите госпожо в една страна в която всички други са на последно място от държавите членки?

6

bg

преди 10 години

Като им отпаднат изпитите за специалност,Бог да ни е на помощ то и сега ни лекуват едни "специалисти",а за в бъдеще ще е ужас,ще си внасяме лекари и сестри от Индия,а кой ще работи за 300 лв?Някой мухлясал пенсионер с познания за аспирин и пеницилин,поредните комунистически популизми ,то и електората им е на път да поизмре

5

Анонимен

преди 10 години

Те медицинските сестри и без това си клатят цял ден краката.

4

аре стига бе

преди 10 години

Достатъчно е да има медицинска сестра.Децата са осигурени от държавата,следователно НЗОК трябва да има пари за заплатата и.Лекар не е нужно,защото не може в един кабинет да се побере цяла клиника.Ако имат сключен договор с лечебно заведение или с Бърза помощ,ще се оправят на първо време.

3

Крис до 1 и 2

преди 10 години

Абе вие нормални ли сте , *** прости ,как може да плюете , вие деца нямате ли , ето по това си показва, колко е *** антикомуниста, на него му дай само да плюе, ако го питаш защо не знае, *** сте !

2

Въпрос

преди 10 години

След като многократно се цитира смъртта на това дете искам да попитам как така е консултирано 3 пъти от светила в медицината и нищо не е открито.Иначе виновна била спешна помощ.И като в училищата сложите по един диктор със елементарно оборудване той щял да оправи нещата.Да бе да!Истината е,че да се назначат лекари във вече съществуващи кабинети без оборудване е безкрайно евтино.И така ще мугат да се "усвоят"изгодно за БСП едни пари.Това е целта-присвояване,а не усвояване!

1

я

преди 10 години

Шегаджии! И откъде ще ги вземат тия лекари, като те дори в болниците не достигат? Дори медицински сестри не могат да осигурят, че даже и лекари!