112

Анна

преди 10 години

В България законите не функционират-защото са ковани от адвокати и има много начини да се заобиколят. В страна, в която няма наказуемост и функционираща правораздаавателна система, няма и ценности. Права е английската общественост, но не и по безумния начин, по който пръска отровна жлъч от злоба и безсилие. А хората са еднакви навсякъде-притиснати от условията проявяват тенденция към обезчовечаване, по-бързо или по-бавно

111

Анонимен

преди 10 години

Подвижни реклами за готино изкарване в БГ с бол алкохол са стотиците бутилки с най-просташкото питие - бира - в ръцете на всеки втори млад човек по улиците, особено в столицата.

110

златен шанс

преди 10 години

Българските мъже също прекаляват с алкохола ,а за капак са и бедни и капризни !Какъв златен шанс за младите българки ! Не казвам да проституират ,а да си хванат някой чужденец и дим да ги няма ,да се отърват от тази *** наречена България ! Пък и алкохолик да е ,не е казано цял живот да живееш с него или веднага да му родиш дете ! Важното е да ти помогне да се махнеш от тук ,пък там като си отвориш очите ,чиеш му шута и си намираш нещо по-нормално !

109

do 124

преди 10 години

Първородното дете на принца ще е мулатче, и прислугата му е подпомогнала с някой голям на принца

108

Jolly Roger

преди 10 години

Е сега де.Лекен унзере арш, блюде ринд. Геен бай Пакистан, щинкте афе.

107

Анонимен

преди 10 години

По яка реклама на туризма ни от тази и то в най-тиражния жълт *** в света не може и да има.Министерство на туризма не да дава милиони за детски рисунки за лого ами точно такива статии и клипове да прави в медиите на плебса.то други туристе вече не идват .

106

МноготРайна

преди 10 години

Пффф, *** хубава снимка изтипосана, на отдъхващи бледолики... Ако може да се съди по светлините, е малко след обяд, ама те завалийките вече са кьор кютюк. Тюх тюх! Само това да не го рекламират на острова, че ще бие рекордите по посещаемост българското черноморие!

105

The Grand Illusion !

преди 10 години

Aиде стига бе ..! К,ва стана тя...! То всичко взе да се преобръща! САЩ от цитаделата на Свободата и демокрацията дала убежище на хиляди чужди дисиденти се превърна в тиранична тоталитарна държава преследваща собствените си граждани поради убежденията! На българите пък се забраняваше да контактуват и да пътуват в страните на "свободата", Англия или в Скандинавия за да не се заразят от вируса на упадъчни нрави на "тези сексобщества", които да им развалят трудовия морал, ,а сега точно от тези държави започнаха да идват в БГ заради СВОБОДАТА!

104

Лъв

преди 10 години

Аз ги млатя, вземам им парите и им *** жените, ако хващат око, или ако съм достатъчно пиян, че повечето са жив зиан...

103

Анонимен

преди 10 години

Тези англичани са ми супер забавни :))) Все някой друг им е акал в гащите.***, а? Айде тогава всеки да си купува по едно мачете на сергиите и да си го носи у тях, за следващото си препиване и сбиване. Евтино бе, направо армаган!

102

Анонимен

преди 10 години

На тези английски дендита все българите им за виновни за всичко! Даже и за алкохолизма и деградацията на нацията им! Сигурно скоро пресата на острова ще гръмне че българите са виновни за това, че първородното дете на принц Уилям няма да е момче..

101

Танев

преди 10 години

Един нахъсен англичанин разправяше преди година в широк кръг колко сме прости, ние, българите. Тогава от масата стана един българин и му каза на великолепен английски - ще говорите така, г-не, когато си приберете пияните английски *** от морето! "Джентълменът" от Острова, който на всичко отгоре беше и някакъв пастор, се сви и млъкна!

100

Kojo

преди 10 години

Като не можем да сме секс-дестинация, заради външността на българките, поне да сме алкохолна дестинация.

99

xxx

преди 10 години

В коментарите под статията в сайта на The Sun някой остроумно беше написал "Те ни дават емигрантите си, ние им даваме изметта си!

98

дедо Ташунко

преди 10 години

Съгласен съм със всичките коментари, поместени тук. Доста от тях са справедливи, доста са остроумни. Само не се съгласявам да бъде продаван менте алкохол, или некачествен алкохол. Някой печели и рискува живота на другите, това не го оправдавам! Мисля си, че никой не контролира качеството на алкохола, продаван в разгара на летния сезон.

97

Анонимен

преди 10 години

ami te ako ne idvat to 6te e prazno be. koi svesten 4ovek otiva na betonirana morska po4ivka.

96

RoxyM

преди 10 години

А си представете какво ще е тази нощ след раждането на кралското бебе! Ще има ред бул дава крилааааа... и директно ще се мятат от високо, м...те! Ами я още от сега почвайте да опъвате мрежи из Слънчев бряг, че ще е страшно!

95

Анонимен

преди 10 години

Нишо ново под слънцето, ние сме си открай време алкохолна дестинация, едно време когато беше сухия режим в бившия СССР руснаците идваха тук да си строшат главите, сега британците и скандинавците поради високите акцизи в техните страни

94

Natural Dialectics

преди 10 години

Това ли е вида туризъм , който постигнаха "бизнесмените" ??? За алкохолни натравяния ли само става тая прекрасна земя !?

93

коци

преди 10 години

Ми и они като назе !!!!!!!!