3

Крият се нещата

преди 10 години

Най-вероятното е, че разследващите знаят кои са истинските извършителите и подбудителите, но не им е разрешено да кажат. Вместо това се заиграва опасна междудържавна игра, целяща оправдание на една бъдеща война срещу ИРАН, поддържащата я ХИЗБУЛА. Военната тактика на Хизбула се оказа твърде успешна в последната агресия на Израел в Южен Ливан, което наложи Хизбула като политическа част от Ливанското управление. Нашето правителство е редно да не се замесва в тези бъдещи военни стълкновения.

2

Тихомир Томов

преди 10 години

Израелските служби се намесиха и отнеха инициативата за да не могат " инспектор Стрезов" и " майор Деянов" да разберат за какво става дума . Играта е на друго ниво и затова нашето правителство трябва много бързо да им тегли една балканска !

1

Анонимен

преди 10 години

Канадец и Австралиец -> суверен англиската кралица -> UKАко това беше станало в Англия и извършителите бяха Българин и Македонец примерно щеше да ми е интересно какво щеше да пишат в англиската преса.Това е същото като Българите организираха атентат срещу папата нали :)