20

М

преди 10 години

На най-прекрасния Човек и Учен - благодаря и сбогом, приятелю! Почивай в мир! Битката между разума и безумието е вечна...Съболезнования на семейството!

19

Даниел

преди 10 години

Отиде си един уникален преподавател/професионалист и широко скроен човек. Цял живот ще помня лекциите му и професионалните съвети, които е споделял с всички студенти. Със сигурност е вдъхновил доста хора да се занимават с наука. Лека му пръст :(

18

Ясен

преди 10 години

Още не мода да повярвам...Бог да го прости!

17

Даниел

преди 10 години

А стига бе, не може да е истина! И той ли си замина без време...А какъв човек беше само!Как карате бе, ***! На малкия му пръст не можете да му се качите на Евгений..

16

Анонимен

преди 10 години

Църковен празник е днес. Света Марина. Святите хора умират на такива дни. За съжаление днес загубих и друг добър човек, също толкова млад.Почивай в мир Герганче. Никога нямя да те забравя! Бог да прости и професора, Светлина по пътя и на двама ви!

15

blackcat

преди 10 години

Долар, може ли да замълчиш когато не знаеш за кого говориш, pls!няма човек, който да го е познавал и да не е бил респектиран от него. колкото и клиширано да звучи, беше изключителен човек и учен. поклон!

14

Анонимен

преди 10 години

Светла му памет! За съжаление, в неговата кола, при същия удар, загина и негов американски гост! Няма ли кой да озапти джигитите?!

13

Анонимен

преди 10 години

До Човекът ДоларТи не си натрупал долари, а грамада от неизтриваема глупост, и много, много мръсотия, фекалии и гной, в които се въргаляш като ***. Личи, без лекар, че много скоро няма да те има. Ще се очисти Земята от един ***. Седнал да се хвали с някакви си пари, които я ги има, я ги няма. А не знае кое и колко е числото Пи и колко е земното притегляне. Дори не знае, колко планети има Слънчевата система. Добиче, което седнало да се мери с професора, вечна му памет. Нещастен мародер.

12

Анонимен

преди 10 години

При автомобилни катастрофи са загинали не един или двама видни наши личности: 1. Сенсей Георги Иванов - IV дан по АЙКИДО - загива при среща с ТИР в мъгла. Положил основите на АЙКИДО в България. 2. Един от седемте големи екстрасенси на България - Илко Казанджиев - При автомобилна катастрофа на завой близо до Бачковския манастир. Виновен за катастрофата е употребил алкохол сервитъор шофирал автомобила врязал се в автомобила на Илко Казанджиев. 3. Сега проф. Евгени НиколовДОКОГА?

11

Анонимен

преди 10 години

С тази катастрофа става ясно едно - време е да се утежнят наказанията за нарушение на правилата за движение. Обществената опасност на тези деяния за нашата страна е много по-голяма предвид отрицателния естествен прираст и предвид това, че по пътищата страната ни губи повече хора отколкото жертвите във военен конфликт - без да се намираме в състояние на война. ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНО Е ДА СЕ ШОФИРА НЕРАЗУМНО.

10

Мамантос

преди 10 години

Бог да го прости и вечна му памет!

9

Анонимен

преди 10 години

отиде си един от малкото големи ХОРА. Бе скромен, интилигетен, човек винаги можеше да сеобърен към него по всякакъв въпрос и да получи отговор. полагаше усилия да реформира Академията. не бе и чак толкова възрастен, нито боледуваше. Всичик го обичаха. Умря след сблъсък в Тир, след като друг водач е тръгнал да го изпреварва на пътя и предизвикал верижна катастрофа на 4 коли... Почивай в мир, професоре.

8

Охо-бохо

преди 10 години

До Човекът ДоларТова "пичели" как се чете и пише - "печели" или "пиче ли"? Ако е второто за твоето ли става дума?

7

752031

преди 10 години

До Човекът ДоларИма *** които имат качества да се изказват не на място. Ти си един от най качествените

6

Анонимен

преди 10 години

Наистина много рано! Колата му беше ударена от "засечен" ТИР при Кресна! Тези шофьори съвсем побесняха!

5

Човекът Долар

преди 10 години

Аз работя на Wall Street и благодарение на личностните си качества съм натрупал много повече капитал от тази бедна, академична душица, която никога не е виждала как се търгува и пичели. на такива им викаме книжни плъхове.Sent from my iOffice

4

Гошо...Тъпото

преди 10 години

Светъл ум,Бог да го прости,а беше в разцвета на творческите си възможности.

3

еи

преди 10 години

много рано бе човече.....

2

Румяна

преди 10 години

Евгений, прощавай! Светла ти памет!

1

Българче

преди 10 години

Мир на праха му!Той наистина беше Учен и Човек!