67

сс

преди 10 години

рак да хванете червени платени ***, дето за пари пишете простотии тука. да измрете всичките бсп-ари, че най-накрая България да се оправи. И от сега да ви кажа, не съм фен и на герб, което е бкп 2

66

ЕГАТИ ТЪПАЦИТЕ....

преди 10 години

БОЙКО БИЛ "МУТРА" .....А, ТОЯ СВОГЕНСКА *** ОТ ВИС, ПРОДАЛ ГОРИТЕ И ИМОТИТЕ НА ХОРАТА ОТ СВИДНЯ И ИСКРЕЦ, КАКЪВ Е СПОРЕД ВАС...ХА,ХА,ХАААААААААА....???!!!!*** ...ХОДЕТЕ ДА ПРОТЕСТИРАТЕ !!!!!БЪЛГАРИТЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА !!!!!!!!!!!!!Напълно!!!!

65

един

преди 10 години

Васил Илиев Секюрити-Вис. завинаги в сърцето ми

64

боята

преди 10 години

До ПрекрасноПрекрасно,направил(а) си голяма грешка да се върнеш тук,от родолюбие с надеждата да живееш нормален живот.за съжаление няма такова нещо.

63

Watmark

преди 10 години

Нормално за комунистите и турците - престъпник до престъпник.

62

dp

преди 10 години

70, за да им бъде взета властта със "сблъсъци" трябва армия по-силна от тяхната (сто хиляди ли беше МВР щатът им само повече ли не помня).Всичко друго са илюзии и празни надежди, никога не е ставало и никога няма да стане.

61

Прекрасно

преди 10 години

Ще съм на улицата до края. А какъвто и да е края ако продъжат такива безнаказани "е*авки" с българския народ си заминавам за САЩ. Прибрах се след университета с идеята да остана. Няма да си губя годините в това блато, колкото и да ми се иска да съм тук. Мерси. Отдавна минаха всякакви граници. За съжаление ако няма сблъсъци, тези дебелокожи *** няма да дадат властта.

60

dp

преди 10 години

66, колкото и очевидно да е ето, че може.Въпрос единствено на това колко и какво ще бъде спуснато на "журналистите" да пишат.Хората са отчайващо лесни за лъгане, особено в БГ. Не знам за кой път вече гледат зяпналивъв филма добро ченге/лошо ченге, разиграван им всеки път по един и същ сценарий.Американското "Fool me once, shame on me; fool me twice, shame on you" е непознато инеприложимо тук, оставят същите да ги лъжат не два ами не знам колко пъти.

59

.........

преди 10 години

"Самият той не отрича този факт: "Ами да, работил съм за ВИС-2, то нямаше други тогава", обяви той преди дни. " ..... Е*аси нахалното коп*ле. Изказването му обобщава манталитета на всички, така наречени, политици в България.

58

5

преди 10 години

Значи за депутат може, за областен не. Чудна избирателско-избирателна избираемост!!!

57

Анонимен

преди 10 години

Е ся вече бат сали ще узакони новото ЕРП "Самоковско разпределение бат САЛИ"

56

Анонимен

преди 10 години

Става скандал за позициа на човек работил някога си за ВИС.... А че СИК-аджия беше 3,5 години министър - председател и продължава да бъде в НС не е проблем!?!?!?!

55

протестиращ

преди 10 години

Правят го нарочно,за да може запада да вдигне ръце от Бай ***,да ни изхвърлят от всички ЕС,НАТО и т.н и да ни прегърне братския руски народ!Просто е !Ама сметката е без кръчмаря!ОСТАВКА!

54

ххххх

преди 10 години

Сигурно Борисов им ги е раздал,останали са му от прехода.

53

Мен

преди 10 години

Шанс да им дадем казват. Ами.. май е по-добре да дадем на Боко втори шанс, отколкото 6-ти на Станишев.

52

dp

преди 10 години

Е повече от очевидно е вече, че правят такива назначения за да поддържат гнева на публиката и да има протести.Не може да нямат и приемливи тикви за назначаване, нито са *** да не знаят какваще е реакцията.И на края протестите "ще успеят", на власт ще дойде някой "друг", който на фонана изцяло зорлем вършените безобразия ще бъде приет и хората ще си отдъхнат... и ще почакат пак няколко години "да видят".Колко пъти ще гледат филма добро/лошо ченге хората докато истински им писне не знам.

51

777

преди 10 години

Тоя ненормалник олигарски заедно със депесе и бесепе и атаката НЯМАТ ЕДНО НОРМАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ ??? Защо ??? Като не могат да хващат влака за Северна Корея и да не се връщат никога в България.Със криминалното съгласие със газпром и милер тотално поробиха нашата държава.

50

Пурко

преди 10 години

Какво се чудите, СИК-аджии, управляваха държавата сума ти време, един от тях даже премиер беше до скоро?!?!

49

marantz

преди 10 години

Ами какво да кажа!?След тези меко казано бандитски назначения плод на сенчести зависимости това правителство не заслужава никакъв толеранс от време и шанс да работи както обичат да лалат *** му защитници!Като гледам какви хора се назначават и какви глупости се вършат какво точно очаквате да променят тези хора!???Изходът е радикална промяна!Иначе да се крепят тези с довода,че щял да се върне Б.Б. са смешни!И едните и другите не стават за нищо и обедняването и свинщините ще продължат!

48

до 52

преди 10 години

Точно така, Красива България се превърна в развъдник на ***. Същото това черно, крадливо и *** племе ще бъде ислямизирано. Не след дълго техните деца ще тероризиат нашите деца Управляващите българи които днес позволяват това престъпление ако си мислят че децата им ще бъдат помилвани от исляма затова че са азвъждали *** , много се лъжат.