102

752031

преди 10 години

До Гюро Михайлов първиМалко е

101

Анонимен

преди 10 години

Гея, бея и злодея отиват в мавзолея.

100

Анонимен

преди 10 години

По въпроса за произхода на българите, прочетете съчинения на проф.*** Ценов, видно наше светило между двете световни воини, който убедително доказва, че ние българите сме коренно население на Балканите, наричано в древността траки, а части от нашия народса живели на различни континенти в древността.

99

Иво

преди 10 години

Занимателни упражнения по геополитика на самодоволни прорицатели ;-)Убедени че знаят добре какво искат българските граждани! Как успяха неусетно да противопоставят общество на протестиращи. Хубава хватка но твърде плоска.

98

Анонимен

преди 10 години

Иде виденов ден!

97

Анонимен

преди 10 години

На революция братя!

96

обществото-непукисти

преди 10 години

какво общество? Това са хора на които не им пука кой ще ги управлява! Протестиращите са цветът на нацията!

95

Кабинетът работи върху разширяване на системата за енергийно подпомагане.Предстои дебат за увеличение на минималната работна заплата от 1 октомври, както и връщане на швейцарското правило при осъвременяване на пенсиите от догодина.Малко ли е това?

94

Аятолах

преди 10 години

дъртанян:НИЩО ,ЧЕ ИРАНСКИЯ БАЛИСТИЧНИ РАКЕТИ СПОКОЙНО СТИГАТ ДО БЪЛГАРИЯ,ВАЖЕН Е ИЗРЕЛ Гледай тиииии ? За това ли вчера в градината с доматите намерих 2 Ирански балистични ракети ? Бяха се заболи точно до колците !--------------------------------------------------------------Почнахме ги! Ти не знаеш ли, че родината на домата е Америка. Всички домати на кетчуп!!!

93

кума Лиса

преди 10 години

ПРАВ Е НАБЛЮДАВАЩ! АТАКА ПОДКРЕПЯШЕ И ГЕРБ. ФАКТ! КЪДЕ, ОБАЧЕ, Е РАЗЛИКАТА? АМИ ВЪВ ВСИЧКО! ТОГАВА ВОЛЕН НЕ ХОДЕШЕ С ПИСТОЛЕТ И ПАЛКА, НЕ СМЕЕШЕ ДУМА ДА ОБЕЛИ ЗА ВЛИЗАНЕ ВЪВ ВЛАСТТА, АКО БОРИСОВ МУ БЕШЕ ПЛАТИЛ ЗА ПОДКРЕПАТА, ДОСЕГА ЩЯХМЕ И КОМИСИЯ ПО ТОЗИ ВЪПРОС ДА ИМАМЕ! НЕЩО ПОВЕЧЕ - БИВШИЯТ ПРЕМИЕР НАЗНАЧИ В ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ ХОРА НА ДСБ, НЕ НА АТАКА!! СИДЕРОВ ГО НЯМАШЕ НИКАКЪВ! КАКВО СТАНА СЕГА И ЧИЯ РАБОТА ВЪРШИ ТОВА ДРЕБНО ЧОВЕЧЕ?

92

ZA TOVA

преди 10 години

До antiESAZ TI KAZVAM-ISKAME MORAL W POLITIKATA I NOVI LIGOTIMNI IZBORI PO ÈSTEN NACHIN!HORATA KAZVAT QSNO,NO SE PRAVITE,CHE NE RAZBIRATE!

91

Революционер

преди 10 години

До следващата година това правителство ще ни донесе най-малкото 10 милиарда дълг, а след още 3 ще набъбнат на 100 милиарда дълг!

90

Наблюдаващ

преди 10 години

До Анонимен (110)"...Не мога да разбера, защо всеки който се обяви против парламента и правителството, го свързват с герб. ..."Защото няма как правителството или тройната завера зад него да убедят народа, че стават, и единствената печеливша стратегия е да пуснат лай*ометите към ГЕРБ, като тяхна алтернатива. Това в най-голяма сила важи за Болен Лидеров, който шета с взвода си единствено за лично отмъщение на Бойко (като излъгана ***) и Валери Симеонов, който му отряза бастиона Бургас

89

Анонимен

преди 10 години

ПОЯВИ СЕ ТЕМА СВЪРЗАНА С ИРАН И ИЗПЪЛЗЯХА *** ВПРОЧЕМ ТЕ ВИНАГИ СА ТУК ,ТЕ СА СЪЩИТЕ ДЕТО НА ВСЕКИ КОЙТО МОЖЕ ДА МИСЛИ И НЕ Е СЪГЛАСЕН С ТЯХНАТА ПОЗИЦИЯ МУ ЛЕПЯТ ЕТИКЕТА ,ЧЕ Е (КОМУНИСТ), НИЩО ,ЧЕ КОМУНИЗМА Е ЕВРЕЙСКО ДЕЛО ОТ САМОТО НАЧАЛО, ТЕ СА И СЪЩИТЕ КОИТО СЕ ЗАПЕНВАТ ЩОМ ЧУЯТ ИМЕТО НА СИДЕРОВ И АТАКА , ТЕ СА ПРОСТО *** ,КОИТО СЕ САМООПРЕДЕЛИХА ЗА (ИЗБРАНИ )И ЕДИНСТВЕНОТ ДЕТО МОГАТ Е ДА ИСМУКВАТ БЛАГАТА НА ЧУЖДИТЕ НАРОДИ,ТЕ СА ЗЛОТО НА СВЕТА.

88

Journey

преди 10 години

До дъртанянНямам намерение да те преценям.Стига ми да ти чета коментарите.Дървен философ. Стигна чак до траките, за да изтъкнеш някакви познания, а накрая, отново нищо не казваш.Остани си със здраве.

87

antiES

преди 10 години

до сега нито един протестиращ не съм чул да каже смислено ,не против какво ,а за какво се бори и протестира и нищо смислено не предлагат,само клатят държавата ей така за купона.

86

Който слуша папка!!Който изпълнява и промива мозъците на хората най-много папка!!Да живее свободата на медиите!! Да живее ТиквизмЪТ?? Раздадените суми на медиите са на стойност 66 милиона лева, разпределени чрез няколко министерства земеделското, социалното, финансовото, на екологията, на регионалното развитие и на икономиката.Най-много пари са получили bTV Media Group (над 5,52 млн.) и Нова броудкастинг груп (над 5,8 млн.) - собственик на Нова телевизия. ТВ7 и ВВТ (сега News7) са получили съо

85

Тотмес..

преди 10 години

Наскоро самия премиер на исрал Натаняху призна ,че Иран имат най малко около 30 ядрени боини глави,така ,че да им са честити на кръвопийците ционисти и дано по скоро се изнижим от потъващата лодка на ционизма управлявана от сатанинските управници на измислените (държави) сащ и исрал....

84

Анонимен

преди 10 години

Не мога да разбера, защо всеки който се обяви против парламента и правителството, го свързват с герб. Не съм глазувал за герб, не мисля и да гласувам. Но когато те правят на *** и те лъжат съзнателно, а после ти казват ама ние повече няма да правим така, не го приемам. Затова те трябва да си отидат. Този парламент и това правителство имат една огромна заслуга към българския народ. А тя е, че с цинизма и наглостта си родиха гражданското общество.

83

NIKO11111

преди 10 години

Избори за Велико Народно Събрание във възможно най- кратки разумни срокове!