9

?

преди 10 години

Ще уволнят ли служителите които дадоха достъп до квалиф информ на делян пеевски ПРЕДИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ДА ГО ГЛАСУВА ЗА ШЕФ НА ДАНС ?

8

55

преди 10 години

До АнонименКризата е политическа ако не си забелязал!Пише се КУПУВАЧ.....

7

Анонимен

преди 10 години

Протестите, политически а не народни. Много приличат на тези от зимата на 1997-***, лозунгите им са същите, поведението им също. Половината от тези, които се смятат за непредставени в Парламента, не са гласували на 12-ти май. Защо не си избрахте представителите заради които сега скачате. Много осезателно в тези протести личи почерка на И. Костов и хитростта на куповача на медии и журналисти, Б. Борисов, които сега да им служат. Като бтв Тицин, Николаев,Цолова и т.н.

6

55

преди 10 години

КЪСНО Е ЛИБЕ ЗА КИТКА!!!! Тая комисия чия е и какъв е смисъла и като е еднопартийна.......Предложените са от една партия,комисията е от същата партия,всички изслушващи са от същата партия и поканен Плевнялиев за зрител-СМЕШНИЦИ......

5

Анонимен

преди 10 години

МЯУУУ!

4

Иди Амин

преди 10 години

Къде са протестиращите, да предложат някой млад поет ?

3

Пако

преди 10 години

До СалахадинМълчи ве, смешен!

2

Салахадин

преди 10 години

Пеевски защо още е депутат?Защо се нарушават законите от тези,които трябва да ги създават?Защо няма образувано дело?Свинята защо вече не е в затвора,при престъпление,което се наблюдава от хиляди зрители дори ежедневно?Има ли съд в тази държава?

1

Йойо

преди 10 години

Аз предлагам Пеевски,хаха смешници.