254

Азити

преди 9 години

Хей, РПК 7/62, ти чувал ли си за препинателни знаци - те не са случайно измислени, а за да ти се разбере какво искаш да кажеш. Защото аз нищо не разбрах! Та такива като теб, като започнат да дават акъл, как да ги вземеш на сериозно? Освен това - интервал има след запетайката, след точката, преди и след тирето... Но, както се казва, всеки народ си заслужава управниците!

253

РПК 7/62

преди 10 години

Волен *** Кунева и ГЕРБ на вратата НС води БСП с 3%-може би това заглавие е имала предвид По публикацията работи: Петя Шекерлетова ,ама се е объркала от незнание или разсеяност .Разбираемо е-брои хонорара наум -колко от кунева ,колко от бойко!

252

крас

преди 10 години

ШАНС ЗА ПРАВИТЕЛСТВОТО,ШАНС ЗА ОРЕШАРСКИ!

251

Бени

преди 10 години

Само ОРЕШАРСКИ!

250

Пенчо

преди 10 години

Лъжи,лъжи и пак лъжи! България иска Орешарски! - това е истината!

249

crew

преди 10 години

Единствената алчност,която показват сегашните управници се изразява с това да оправят хаоса в държавата,а не тази алчност,която проявяваха предишните!

248

Кел

преди 10 години

До АнонименАмбицирани от алчност за власт? Дааа,но не тези които са вътре в парламента! А тези,които се крият - ГЕРБ.

247

Дре

преди 10 години

Абсолютни глупости! Как ще водят след като Орешарски си вършат работата,а не обират хората като тях

246

1110

преди 10 години

do hagen:Прав си ,аз също имам проблем с работната ръка.Крайно неграмотна и неквалифицирана.Вместо да ти свърши работа той ти създава повече проблеми.И какъв надник само.Колкото му трябват,а не колкото е заслужил.Това е една от причините да не сме конкурентно способни и да нямаме икономика.Без да обиждам в момента България е чалга и ***.

245

1110

преди 10 години

дали така щяха да работят ако протестиращите не дишаха във врата им.Кучето бягало според тоягата.Работило било.Ще видиш каква работа е паднало след известно време когато и децата ти внуците ти няма да излязат от кризата.Защо прибягват до теглене на нов заем?Защото това е най-лесния начин да закърпят положението,но да кажат какво ще правят после когато трябва да се връща.А..да да му мислят следващите управляващи.За сведение на "минаващ"ти си платен минаващ влак в криза като БДЖ.Трябват ти вагони

244

Евлогия

преди 10 години

Пълна глупост са тези %ти. Поредната манипулация на ГЕРБ! Кабинета Орешарски не спира да работи и процентите им падат,така лИ? А ГЕРБ,които и кракът им не стъпва в Парламента - хората им гласуват доверие... ПРОДАЖНИЦИ!

243

6-ти отдел

преди 10 години

Боко дали мисли, че като дадат тази статистика българите ще му повярват? София не е България, разберете това. Тези сегашните, които управляват и те не са цвете за мирисане. Като Боко и Цвъко са толкова умни, и оная крехка фиданка, защо не влизат в парламента? Като са толкова примерни, защо се панираха така лошо от назначаването на Пеевски в ДАНС? Какво правят сега депутатите на ГЕРБ в парламента? Имало ли е подобна опозиция до моменета в България? Това е простотията на Боко,Цвъко,фиданката и др.

242

минаващ

преди 10 години

До 1110Лъжеш..нямаш глава а пъпеш,ти си платен писач на такива като тебе им казват ***,хора като тебе манипулират и лъжат безогледно единствено за пари .което е много долно и непочтенно.Ти си един завършен ***.

241

макаров

преди 10 години

Дрън дрън ЛЪЖЕТЕ, че хората харесвали Тиквата....не ни трябва нито нов цар нито нов пожарникар трабва ни нов политически морал с неопетнени лица.

240

владетеля

преди 10 години

КАКВИ СА ТЕЗИ ПРОУЧВАНИЯ-ПЪЛНА ЛЪЖА И ИЗМАМА,ТАКА ПРАВИХА ТЕЗИ СЪЩИТЕ И ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НА 12 МАЙ 2013Г..АЗ НЕ ВЯРВАМ НА ТЯХ,ЗАЩОТО ТОВА НЕ Е ВЯРНО КОЕТО ГО ДАВАТ,ТЕЗИ СЪЩИТЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА И ГИ МИНИПУЛИРАТ,ЗА ДА ДОЙДАТ НАНОВО НА ВЛАСТ.ТЕЗИ ОТ ГЕРБ И ДРУГИТЕ ПАРТИИ,КОИТО НЕ ВЛЯЗОХА В ПАРЛАМЕНТА ТРЯБВА ДА СИ ХОДЯТ ,А НЕ ДА ПОДСТРЕКАВАТ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ.ТЕЗИ СА ПРЕСТЪПНИЦИ,А ТЕЛЕВИЗИЯТА ИМ ПРИГЛАСЯ ВЪВ ПРЕСТЪПНИТЕ ДЕЯНИЯ .

239

hagen

преди 10 години

До 1110Напълно съм съгласен с теб.За тези които не вярват могат да се убедят сами като отидат в бюрата по труда и видят списъците за работа.Всеки ги чете и другата седмица същите места висят пак.А още по пресен е примера с работниците от ВМЗ Сопот.Предлагат им работа в оранжерия но те не приемат че нямали познания по оранжерийно отглеждане на зеленчуци.

238

Анонимен

преди 10 години

Абе, АТАКА или както вече се убедихме ДПС 2 няма как да влезе!

237

Мартин

преди 10 години

Е точно това е идеален пример за манипулация, не знам някой вярва ли още на тези "проучвания"!

236

Аз

преди 10 години

Ще видите колко бързичко ще дотичка Бойко в парламента. Проучването на Галъп е с подобни резултати. Явно само протестиращите не са разбрали че са употребени за затвърждаването на статуквото от последните години. Та те са от Герб а там реотаните са албански.

235

1110

преди 10 години

аз също подкрепям Герб независимо каква помия се излива върху тях.Затова имам глава на раменете си ,да мисля а не да ми влияят чужди мнения.Не съм съгласна от моите данъци,които с много труд плащам на държавата да се раздават на хора които не търсят и не искат да работят,защото нямало било работа.Твърдя,че работа има,но ние имаме така наречения балкански синдром.Не искаме да работим каква да е работа.