13

дебел депутат

преди 10 години

незабавно тия момци да се освободят , а полицайте дето дръзнали да нарушават правата на ромите дисциплинарно да се уволнят.

12

joro

преди 10 години

А защо не им дадете лицата да се види какви *** са , или пак да не насаждаме етнически конфликти?

11

готин

преди 10 години

сега ще скиват,като им лепнат чл 252 колко г ще клъвнат и там ще има да размишляват мн.дълго

10

Гацко

преди 10 години

Тези не са отишли просто да крадат а да пребият дядото. Защо е трябвало да го потрошават, горкия!? Смърт за такива ***, какво ги глезите!

9

Анонимен

преди 10 години

Никога неработили *** животни, от които обществото няма грам полза, а само вреди, всеки ден пребиват до смърт по един възрастен българин, цял живот работил, за да му ограбят мижавата пенсийка!

8

james1

преди 10 години

От началото на управлението на БСП престъпността е скочила три пъти спрямо миналата година.

7

thegbc

преди 10 години

трима нападатели от *** произход нали ? ....мама ци да ***. Трчбва да се гласува закон коийто разришава стрелбата на нарошител с гумени патрони! Аз не искам да убивам никои дори било то и да ми е влезнал в имота но с кеф и пълно удоволствие бих гледал как се гърчи с счупен крак или пръснато ребро ...да не го гласуват с бойно оръжие а само с гумени патрони !! да видиш дали ще влизат вече в имотите на хората !!

6

правозащитник

преди 10 години

Безобразие! БХК къде си? Чакаме твоята свещенна подкрепа! Това е грубо погазване на правото ни за мародерстване. Веднага тя висшисти да бъдат пуснати на свобода. Тоя български народ наистина вече не се търпи с неговата нетолерантност!!! Позар за Европа!

5

Анонимен

преди 10 години

раздайте оръжие на пенсионерите, не ги оставяйте на директна смърт от черната ***

4

Анонимен

преди 10 години

Абе ти си *** щом ще бягаш.Силният човек се бори.Сваляме това правителство и новото приема по-твърди закони за битовата престъпност!Както промениха закона за нападение срещу лекар!Това е!

3

voodoo

преди 10 години

Убий *** спаси човешки живот.Бас че тъпия и продажен Добрички съд няма да си мръдне и пръста за да осъди ***.Приемат се просташки закони за криминализиране на нападения срещу лекари и полицай а старите и беззащитни хора по селата кучета ги яли.Държавните служители направиха от България,педераска България.Съвет от мен всеки кадърен и млад българин да бяга далече от това блато.Защото до година две ще работят за да плащат само на дър.служители и на ***.Ако не бъдат убити преди това.

2

okoboko

преди 10 години

*** мръни. !

1

Анонимен

преди 10 години

ooo samo za 24 chasa? dobre, a zashto za tova vreme ne im puknat glavite i izpotroshat rebrata, che da ne mogat da dishat. sigurno sa magnusi niama imena.