132

1

преди 10 години

Що не си гледат собствените работи? Дали в техните страни властите ще позволят изказване на български посланик по политически теми?

131

mohnke

преди 10 години

Този френски що не си гледа неговата държава- най-големия *** на света. Там кой управлява? Да не би там да няма олигархия? Напълниха Европа с маймуни от колониите си, всеки втори французин е *ал. Париж е запроличал на *** катун. Та....това *** ли ще дава акъл????

130

Ole

преди 10 години

БГ политиците СА олигарси, мили ми европейци!

129

Анонимен

преди 10 години

До 145.И ти да ми крадеш парите които ти отпускам и не ги използваш по предназначение и аз ще се меся.

128

blabla

преди 10 години

тия не са комунисти, всмисъл няма нищо комунистическо в тях освен името.

127

Анонимен

преди 10 години

До bulemandaами отивай в Турциял

126

Анонимен

преди 10 години

Предишното управление беше в услуга на олигарсите тихомълком И сега като започнаха да се променят нещата вдигнаха вой до небето Преди време американският посланик постоянно ни даваше съвети и напътствия Той си замина сега тези двамата започнаха да ни се месят

125

имигрант

преди 10 години

Тук в европа е истинският комунузъм наричан демокрация, но съм сигурен че няма да ме разбере.

124

имигрант

преди 10 години

Това българите все си противоречите. Наричате БСП комунисти. Та нали именно комунизма като идеология е врагномер 1 на олигархията?

123

di

преди 10 години

Олигарсите нямат цвят, те са от всички партии.Особено от правителството подало оставка преди време. Само, че крадецът вика дръжте крадеца. Исканията на протестиращите са всякакви, като че нарочно неизпълними. Колкото до посланниците, недопустимо е да се намесват в политиката на чужда държава. При тях също има корупция и то мноооого голяма

122

Анонимен

преди 10 години

Станишев, кажи нещо по въпроса! Или по-добре: ни чул, ни видял.

121

Анонимен

преди 10 години

...(около 40% от отпуснатите на България европейски фондове идват от немските и френските данъкоплатци)...Да не би да мислите, че те ще се радват парите им да влизат в сметките на нашите олигарси?

120

Благодарен

преди 10 години

благодарим за съветите, но държавата и управлението и са си наша работа. По- добре инвестирайте и помогнете за създаването на работни места, а ние знаем какво и как да правим с безделниците по площадите.

119

не бива

преди 10 години

Господа, гледайте си вашите държави. Погледнете тези лъскави, хора. Част от тях са с големите бонуси върху заплатите и се страхуват,че ще пресекне чешмичката от нашите данъци, Предстоят съкращения на чиновниците и на държавните разходи.Е и аз искам бонуси, а дано, ама на дали За това е пищят. и се надяват ,че Борисов ще си им върне лапачката.

118

Анонимен

преди 10 години

Hubavi pozhelaniia, no dali e taka vyv Franciia i Germaniia?

117

Nicolas_1

преди 10 години

Страшен шамар за нашите домбази. Станишев се спотайва. Къде са и другите червени и депесарски словоблудци, за да обяснят какво точно означава позицията на германците и французите? Всички мълчат като п***и. Между другото, за двата мутренски канала изобщо няма такава новина. И тези все още искат да ни управляват заедно със своя приятел Пеевски!!!

116

Анонимен

преди 10 години

Abe te tiq ni kazvaha i da integrirame *** 6toto i te imali prava ama sega im butat katunite s bagerite bez da im migne okoto. Stiga sa davali akal, koito nikoi ne im go iska. Tazi kriza v momenta e zaradi tqh ama i nie im surbabe poparata. Golemite politici i te. Sy6tite tupani sa kato na6te.

115

Анонимен

преди 10 години

Че какво друго има у нас освен измислената от олигарсите каста политици и самите олигарси? А това значи, че имаме правителство в сянка. Т.е. олигарсите фактическото правителство, ни управляват чрез политиците- формалното правителство, което им е подчинено, и чрез него прокарват своите неистово алчни интереси и унищожават народ и държава. Това е мафия съединяването на бандитизма с властта. Заслужаваме си я, защото наистина сме лош матрял.

114

Анонимен

преди 10 години

Тея май ни бъзикат нещо!Олигарси в България са като се почне от Делян Пеевски,мине се през самия Бойко Борисов и се стигне до Иво Прокопиев!

113

ani

преди 10 години

Бабо Пено, Бг е малка държавица, така е с вс малки. Аз отдавна чаках с трепетно сърце тази оценка на ДЕ и ФР , Сега мога малко да с е успокоя. Супер новина.